22 Ağustos 2013 Perşembe

The Balm Balm Shelter Tinted Lip Gloss



     Yeni bir günden daha herkese merhaba!Umarım her şey yolundadır ve öyle de gider.Bugün de uzun zamandır zevkle kullandığım,beni asla yarı yolda bırakmayan ama kokusuyla pek barışamadığım bir ürünü anlatmak istiyorum:Balm Shelter!

Önce hızlıca içeriklerine bakalım meraklısı için.Bir kısmı kapanmış.Çıkarmaya çalıştım ama ambalaj tamamen sökülüyordu bu yüzden elleyemedim.



2 yıl gidiyormuş.Gider mi?Yetmeyebilir her gün kullanılırsa.Kullanımla da alakalı olsa.


Bendeki Dream Girl rengi.Çıplak dudak dedikleri olayı gerçekleştirebilecek nude bir renk.

Bir şeyi çok net söylemek istiyorum ki,The Balm ambalaj konusunda zaten çok iyi evet ama özellikle Balm Shelterlarınkiler birçok high-end markanınkini sollar bence.Mat tasarımların sade ama göz alıcı bir şıklık yarattığını düşünenlerdenim.

Bu görüntüye aldanıp likit bir ruj beklemeyin.Gloss kıvamında,ruj yoğunluğunda değil yani.Güneş koruyucu etkisi de onun için kocaman bir artı: SPF 17!

     Bu çekimde kendi elimde denediğimi çekemedim,bu soruna bir çözüm bulmam gerekiyor.Bu yüzden de bu seferki el mankenim annem oldu.Rengin ne kadar hafif olduğunu anlatabildim sanırım.Tam olarak istediğim şey,nude tonlarla dudağı çıplak göstermek!Zaten adından da anlaşılacağı üzere;hafif boyalı.Şeffaf olanlarla karıştırılmasın kesinlikle.Biraz kahve biraz şeftali görüntüsü kesinlikle var,ama elbette çok hafif.

     Kalıcılığı ise diğer glosslara göre çok çok daha iyi olsa da gün içinde elbette tazelenmesi gerekiyor.İlk dudak ıslatmada gitmiyor,üçüncü dördüncü seferde gidiyor.Normal glosslar genelde tek seferde gider bildiğiniz üzre.Kimisi o kadar bile dayanamaz.Bunu kesinlikle çok beğendim.Ama koku duyarlılığı olanların önce koklamasını öneriyorum çünkü ilk başta rahatsız edebilir.Sürünce koku gelmiyor size.Sadece sürerken birkaç saniye alıyorsunuz kokuyu.Bana küçükken kullandığım antibiyotikleri hatırlattı,acıbademe de benziyor ama kısa süre duyduğum için pek sorun olmadı.

          Normal fiyatını da hak ediyor.Tam bir nude ton aşığı olarak diğer renklerine bakıp almayı planladığım bir ürün.İndirimsiz fiyatı 18-20 TL arasında bir fiyat olsa gerek çünkü indirimle 9 TL'ye aldığımı hatırlıyorum Kadınlar Günü'nde.Mutlaka gidip bakılası bir ürün.Şimdilerde gözüm Valley Girl renginde.Ama bir süre hiçbir şey almamalıyım artık.Bir ürünün dibini görmek istiyorum yahu nasıl bir duygu olduğunu bile bilmiyorum.Bir süre sadece maske alarak ilerlemeyi planlıyorum.Zaten mesleğime adım atmamı sağlayacak yeni bir yıl daha başlıyor bir ay sonra benim için.Sene içinde de şehir dışına çıkıyorum birkaç kez.Bu yüzden de paramı otobüs biletlerine yatırmaya başlamalıyım artık.

Bu arada artık resmen yeni bir evimiz var!Siz bunu okurken ayın 22si olacağı için taşınmaya da 8 gün kalmış oluyor.Bir yanım buruk,doğup büyüdüğüm bu civarlardan ayrılacağım için.Bir yandan da heyecanlıyım,yeni bir evde her şeye sıfırdan başlıyoruz,yaşanacak yeni ve güzel günler var!:)Söz verdiğim gibi tam olarak yerleştiğimiz zaman makyaj düzenimi anlatacağım ilk iş olarak.Instagram ve Twitter hesaplarımda gayet aktifim.Genelde birçok şeyi önce ordan duyuruyorum.İki platformdan da @derinsah kullanıcı adıyla ulaşabilirsiniz.Blog ile ilgili her şey için Twitter'da @derinksahblog adresinde takipte kalabilirsiniz.Bakarsınız bir süre sonra yeni bir çekilişle karşınızda olurum,hayat bu ne getireceği belli olmaz :))

Her neyse.Çok konuştum.The Balm ürünlerine Türkiye'nin birçok yerinde bulabileceğiniz Gratis mağazalarından ulaşabilirsiniz ;)


3 yorum:

  1. Canim the balm'in plump your pucker glosslsrina bakmani oneririm. Dolgunlastirdigini iddia etse de oyle bir etkisi yok ama kokulsri sahane. Ben kavunlusunu kullaniyorum ve cok hosume gidiyor. Ustelik surdukten sonra menthol etksii ile de dudaklar ferahliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa denememiştim bunu bilgi için teşekkürler ilk gidişimde deneyeceğim :)

      Sil
  2. bende Daddy's Girl'ü almayı düşünüyorum ama hadi bakalım...

    YanıtlaSil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)