30 Nisan 2014 Çarşamba

Yves Rocher Leke Karşıtı Gençleştirici Bakım Serisi!


LEKE KARŞITI GENÇLEŞTİRİCİ BAKIM SERİSİ 
Yves Rocher Laboratuarları, cildin üzerinde birleşerek doğal bir şekilde lekeleri gideren ve gençlik kazandıran iki bitki özü keşfetti.
Beyaz Meyankökü Tozu:  Melanin biosentezini artırmaya yardımcı olan enzimler içerdiğinden, lekeleri gidermeye yardımcı olur.
Beyaz Acı Bakla Özü: Epidermisin en üst tabakasını yeniden yapılandırarak kırışıkları giderir. 
21 Nisan’da satışa sunulmuş olan seride; Leke Karşıtı Gençleştirici Serum, 30 GKF Leke Karşıtı Gençleştirici Emülsiyon , Leke Karşıtı Gençleştirici Gece Kremi, Morluk Karşıtı Aydınlatıcı Göz Kremi ve Leke Giderici Uzman Bakım yer alıyor.

Serinin en  konsantre ürünü olan Leke Karşıtı Gençleştirici Serum, cilde genç ve berrak bir görünüm verir, cildi nemlendirir ve canlandırır.Düzenli kullanımın ardından 14 günde: Cilt düzgünleşerek yepyeni bir görünüm kazanır.1 ayda: Lekelerin büyüklüğünde ve yoğunluğunda gözle görülür bir  azalma olur. Kırışıklar azalır, cilt yeniden doğar. Jel dokusu ile cilde anında nüfuz eder. Formülü renklendirici, paraben ve mineral yağlar içermez.
109.90 TL

30 GKF Leke Karşıtı Gençleştirici Emülsiyon ,ciltteki leke ve kırışık görünümünü azaltır. Cildi canlandırarak ışıltı katar. UVA ve UVB ışınlarından korur. Düzenli kullanımın ardından 14 günde: Cildin rengi açılır, ışıltı kazanır.
1 ayda: Kırışıklar ve lekeler azalır, cilt güzelliğine kavuşur. Akışkan pigmentli dokusu ile cilde bütünlük sağlar. Formülü renklendirici, paraben ve mineral yağlar içermez.
109.90 TL

Leke Karşıtı Gençleştirici Gece Kremi ,cildi gece boyunca yapılandırarak dolgunluk kazandırır. Düzenli kullanıldığında cildi yeniden yapılandırır. 1 aydan sonra, leke ve kırışıkların görünümü azalır, cilt berraklık ve gençlik kazanır.Eşsiz jel krem dokusuyla cilde konfor sağlar.Formülü renklendirici, paraben ve mineral yağlar içermez.
109.90 TL


Morluk Karşıtı Aydınlatıcı Göz Kremi, gözlere gençlik ışıltısı katar. Gözler anında dinlenmiş ve aydınlık bir görünüm kazanır.  Düzenli kullanımda göz altı morlukla azalır ve göz çevresi gençleşir.Bir aydan itibaren, göz çevresindeki kırışıklar yok olur ve bakışlar canlanır.Masaj etkili dokusu göz çevresine ferahlık verir. Formülü renklendirici, paraben ve mineral yağlar içermez.
99.90 TL

Leke Giderici Uzman Bakım, özel uygulamalı ucuyla lekeler daha kolay hedeflenir.  Uygulandığı bölgeye berraklık kazandırır. Cilt dokusu anında pürüzsüzleşir.  Bir aydan itibaren, lekelerin büyüklüğü ve yoğunluğunda azalma görülür.Cilt eski berraklığına kavuşur.Özel uygulamalı ucuyla lekeler daha kolay hedeflenir. Formülü renklendirici, paraben ve mineral yağlar içermez.
99.90 TL

İnternet sitemiz ve mağazalarımızda kısa bir süreliğine özel deneme fiyatı 89,90TL’den itibaren…

2 yorum:

  1. Görünüsleri cok güzel, keske ise yarasalar hemen alirim, bakalim ilk deneyenler ne diyecek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de merak ettim gerçekten ama cildime uygun olmadığı için denemem pek doğru sonuç vermeyecektir.Ben de kullanıcıların yorumlarını okumak için sabırsızlanıyorum:)

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)