29 Ocak 2013 Salı

Christina Aguilera By Night Woman EDP 75 ml



     İşte benim için pek kıymetli ama bazı özel sebeplerden dolayı bu şişeden sonra bir daha kullanmayacağım şahane koku.Kokusuna lafım yok evet harika,belli sebeplerim olmasaydı bırakmazdım da.


     Çok sevdiğim birinin üstünde duymuştum bu kokuyu ilk,bu yüzden kıymetliydi ve aslında içten içe hep de öyle kalacak.Gerçi hiçbir koku insanın kendine has kokusu gibi olmaz ama o an özeldi işte.Her neyse:)


Şişesinde böyle sade ve hoş detaylar var.Parfümün kendi rengi de pek tatlı.
     Notalar: Mandalina, frezya, badem, elma, ravent, helyotrop, ananas, şeftali çiçeği, sandal ağacı, amber, meşe yosunu.

     Açılışı turunçgillere karışan frezya, elma ve ezilmiş bademlerle keyif veriyor.Ravent, helyotrop ve şeftali çiçeği dip notalarla birleşince yakıcı güzelliğe bürünüyor. Tende ısınan parfüm, odunların gizemiyle derinleşiyor.



Bu güle ba-yı-lı-yo-rum!


Parmakta durmasının da anısı var.Bu koku benim için başlı başına bir hatıra deposu.

İçerik de bu şekilde.2010'da ilk 75 mllik şişesini Tekin Acar'dan 140 TL civarına edinmiştim sanırım,babamın doğum günü hediyesiydi daha doğrusu sağ olsun:) Tabii miktar azaldıkça fiyat da azalıyor.

     İkinci şişesini www.markafoni.com.tr den 78 TL civarına almıştım,internet sitelerinin çoğu bu parfümü indirime sokuyor sürekli,takibe almalısınız.Ama yine de "gidip kendim almak istiyorum"derseniz her yerde bulabilirsiniz,Tekin Acar mağazalarını öğrenmek için buraya ve diğer Christina Aguilera parfümlerini incelemek için buraya tıklayınız.

3 yorum:

  1. o dediğiniz bazı sebepler nedir?
    bilsek? belki biz de almayız...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kimine fazla yobaz ya da fazla hassas gelebilir diye açıklamadım.Ama Christina Aguilera şeytana tapan bir kadınmış ve açık konuşmak gerekirse ben böyle bir kadına para kazandırmak istemiyorum.Evet parfüm çok güzel,bende anıları da var ama bu sebep parfümü tekrar alma ihtimalimi ortadan kaldırdı.

      Sil
    2. bargello da var aynısı. numarası 415. benim ve forumlarda okuduğum biçok arkadaşın ortak fikri koku aynı hatta bargellodaki daha kalıcı. bukadar seviyorsanız ordan alıp kullanabilirsiniz. hem Christina Aguilera ya kazandırmışta olmazsınız:) umarım size faydam olmuştur.

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)