12 Haziran 2015 Cuma

Giorgio Armani Lasting Silk UV Compact Foundation (3)



Herkese yeniden merhaba! Şu kapalı havalar benim en sevdiğim ama yazın da gelmesi lazım. Yapılacak şeyler var! Haftaya gelecekmiş öyle diyorlar, hadi bakalım:) SPFi birazcık daha yüksek ürünlerinizi hazırlayın! Belki hazırladıklarınıza bir tane daha ekleme yapmayı düşünürsünüz diye inceleyelim.




Şu ürünlere böyle damgalar yaptığınızda onu bozmamak için atmadığım takla kalmıyor ya, yapmayın :( Asıl konu refill yani yeniden doldurulabilir olduğu için ambalajının çok basit olduğu. Bildiğiniz plastik yani. Eğer kutusunu atarsanız ve çantanıza yerleştirmekte hoyrat davranırsanız kısa bir süre içinde pudranız namına bir şey kalmayabilir.

( Bu arada tam bu satırları yazarken aldığım habere göre Sevil, Babalar Günü için Armani'de indirim yapmış. Her 50 TL ve katlarında %20 indirim başlamış. Değerlendirmek isteyenlere duyurulur. )





     Az önce bahsettiğim deri kaplı sünger de bu. Deri kaplı dedim çünkü başka bir olağanüstü özelliği yok bence :D Arka tarafı bildiğiniz sünger. Zor anları kurtarır ama sürekli kullanım için tercih etmiyorum.

     Bendeki rengi 3. Açık buğdaylar için ideal. Fakat biraz bronzlaşırsam açık kalacağını düşünüyorum. Kazamız mübarek olsun :)) 





     İçerikte daha baştan falso verdi, talc! Titanyum ve naylon da gözüme çarpan maddelerden. İçerik bilgim bitti yine tabii ki :D Altındaki kağıt ise aslında prospektüs gibi açılan çift taraflı büyük bir kağıt. Bu ürünü ilgilendiren kısım ise bu kadarı.

      Bulundurduğu yoğun güneş koruması onu rakiplerinin önüne geçiren önemli bir etken. Cildim ekstra hassas olduğu için cildime önce koruyucu sürerim ne olursa olsun. O yüzden beni tavlayan özelliği bu olmadı, öğrenince "aa süper o zaman" dedim sadece:) 





     Ambalaj kötü ama neyse ki çok kolay açılmıyor, biraz çaba istiyor.
    Ambalajı yerle bir ettim evet ama bundan önce Mac Studio Fix kullanıyordum hatta bitirmek üzereydim ki bunu aldığımdan beri elim ona hiç gitmiyor. Hatta aldıktan sonra birkaç kişiden "son fotoğraflarda cildin bebek gibi çıkıyor, hangi programı kullanıyorsun?" benzeri sorular aldım, marifet programda değil pudrada.




    Mac Studio Fix ile ufak bir karşılaştırma yapmam gerekirse o, çok daha yoğun kapatıcı ve kendini belli ediyor. Bundaki doğallığı gördükten sonra ona doğal bitişli diyemem kimse kusura bakmasın:) 

     Armani ise ipeksi, incecik, mat, aynı zamanda aydınlık ve sağlıklı bir bitiş sağlıyor. Kalıcılığı da zor günlerde test etmiş olmama rağmen hayli iyi. Zor koşullara çok iyi dayandı inanın:) Hele ki çok ince tabaka fondöteninden sürdükten sonra üstüne geçince bebek gibi bir cilt sizin oluyor!

      Ayrıca koca bir artısı var: saatler geçse de pul pul olmuyor ve zarıl zarıl parlatmıyor! 8-9 saat sonra ilk matlığı olmuyor tabii ama asla rahatsız edici şekilde de parlamıyorsunuz, göze batmıyorsunuz oluşan parlamayla.

     Sevil mağalarından 110-120 TL civarına edinebilirsiniz. Online satışı olmadığı için emin olamadım fiyatından.

Mutlu haftasonları!:) <3

2 yorum:

  1. slm pudra yaz ayları için bende de büyük bir yer kaplıyor . bu üründe anlattığına göre tam istediğim pudra denemeliyim sanırım.. :) güzel bir yazı olmuş bloğunu takip ediyorum bende bloğuma beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle şansı hak ediyor, sonuna kadar arkasında durabilirim ürünün:) Teşekkür ederim!

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)