4 Mart 2014 Salı

Mac Powder Blush (Melba)


     Merhaba!Bugün esrarengiz bir allık konuğumuz oluyor.Neden esrarengiz?Çünkü aldığı ışığa göre rengini bu kadar değiştiren başka bir allığım olmadı,hala inanamıyorum!Böyle değişik göründüğünü biliyordum da bu kadarı tahminim dışıydı.Bu yüzden birçok ışıkta çekim yaptım sizin için,bol görselli.Sevgili Makyajlı Kız bunu çok güzel tanımlamıştı, "son derece oryantal bir görüntüsü var" diyerek:)) Havalar ufaktan ısınmaya başlamışken,mis gibi bademler açmışken böyle bir rengi incelemek daha doğru gibime geldi.

     Mesela asıl rengi şu an üstte gördüğünüz gibi de değil:) Hadi yakından inceleyelim de neymiş ne değilmiş bakalım!


     "Şok!"Değil mi?! Tanıtım fotoğrafından sonra bunu beklemiyordunuz sanırım:)) Ben de beklemiyordum.Resmen evin her yerinde elimde bu allıkla dolaşıp esrarengiz değişimini izledim.İnanılmaz.Mesela bunu banyoda çekmiştim.Şimdi diğer ışıklarda bakalım ve değişimi görelim.



     Bu da gün ışığı.Kendisi sınırlı üretim değil,ne zaman isterseniz ulaşabileceğiniz renklerden biri.Ten renginiz ne olursa olsun kullanabileceğiniz banko renklerden biri.Hangi makyajı yapmış olursanız olun sizi kurtaracaktır.Bazen bronzerlarla da yapıldığı gibi bununla da katlanma çizginize hafif gölge verip doğal bir görünüm oluşturabilirsiniz.Sonra yanaklarınıza[özellikle elmacık kemiklerinize,lütfen tüm yanağınıza değil tokat yemiş gibi :( ] uygulayıp hafif bir ruj ve biraz maskara ile süslerseniz sizden doğalı yok!Hmm hatta göz yapınıza ve zevkinize göre beyaz ya da nude renk bir göz kalemi ile gözlerinizi büyük de gösterebilirsiniz.Risk de yok.Oh vallahi tadından yenmez:)



      Bu da çalışma masamın ışığı altındaki görüntüsü.Tamamen mat yapıda,hiç ışıltısı yok ki bu da benim canıma minnet bir durum.Bas bas bağıran bir ışıltı olmadığı sürece kabul ama her zaman ilk tercihim mattan yana olmuştur.(özellikle fondötenlerde)


     Bu da sarı ışıl altındaki görüntüsü.Bu kareyi görünce aklıma Style allığı ne kadar çok istediğim aklıma geldi,keşke gelmeseydi tabii:( Ama kendisinin aslen Style ile ilgisi yok.Ona daha çok sütlü kahve diyebiliriz.

     Melba ise hem mercan rengi hem de pembe tonlar içeriyor.Bu da gün ışığı altındaki görüntüsü.Hayli pembe görünüyor ama göründüğü kadar değil.

      Ya sen nasıl değişiyorsun bu kadar,nasıl?!Ama çok güzelsin melbaşkım,çok güzel.

     6 gr gibi iyi bir miktarı var.Ömrünü ise göremedim tam.Yapısı bozuluncaya ya da bitene kadar durmasında sakınca yok demektir.En sevdiğim.


     İçerik meraklılarına.

      Usul usul sığmışsın kalbime en mükemmel misafirim benim melbaşkım <3

     Rengi ise böyle tatlış.Hemen "ama bu şeftaliiii" demeyin.Sol üstteki ve sağ ortadaki görüntüler en sağlıklısı.İnanılmaz pigmentli diye elime çok hafif sürdüm ama ona rağmen tam randıman aldım!Kullanırken dikkat,fibre fırçayla kullanmayacaksanız çok çok dikkat edin,fazlasını atmadan fırçayı yanağınıza götürmeyin!Sonra Heidi olup çıkarsanız sorumluluk kabul etmiyorum:))

      Kalıcılık konusuna gelirsek;ben makyajımı temizlemeden bir kere bile uçtuğunu,dağıldığını hatırlamıyorum.Uzun günler için yanıma almıştım tazelerim diye ama hiç gerek duymadım,takıntınız yoksa tabii.Yazın elinizden düşmeyecek,sonra da rahatlıkla kullanabileceğiniz enfes bir renk.Şehrinizde Mac varsa mutlaka gidip deneyin.Yok ise ücretsiz kargo seçeneği ile online olarak www.maccosmetics.com.tr adresinden 68 TL'ye edinebilirsiniz.

      Mutlu akşamlar;)

8 yorum:

  1. Ama cidden şahaneymiş! Bu kadarını beklemiyordum açıkçası. Allık kullanmaktan korkan ben bile rahatlıkla kullanabilirim bunu. wishlist'e eklemeliyim! Öperim :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi ben de beklemiyordum kuzum.Kesinlikle çok rahat kullanırsın sana da çok çok yakışır eminim ki:*

      Sil
  2. Gerçekten ne kadar farklılaşıyor tonu, ama her bir tonunu da çok beğendim :))) İlgimi çekti çok..

    Bu arada yeni takipçinim, bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize çok sevindim:) Ben de bu kadar değişiklik gösterebileceğini beklemiyordum gerçekten.Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz:)

      Sil
  3. bence gayet iyiymiş şeftali de olabilir hiç sakıncası yok yani.
    renginin bu kadar değişmesi woouwww

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet şeftali de olabilir,her şey olur bu vallahi.Değil mi ama inanılmaz bir değişim oluyor fotoğraflarda inanılmaz.Makineye ve gözümün gördüğüne defalarca bakıp durdum kontrol ettim başka bir allığı mı aldım elime acaba diye:))

      Sil
  4. Ben o işleri kendim hallediyorum ama teklifiniz için çok teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, birkaç gündür bu allıkla ilgili araştırma yapıyorum ve bu sayede sizin blogunuzu da keşfetmiş oldum.Gerçekten tüm aradığım cevapları yazınızda buldum, emeğinize sağlık. Blogunuza üye oldum, heryerden takipteyim. Bana da beklerim. Sevgiler...

    YanıtlaSil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)