7 Aralık 2013 Cumartesi

Sevdiğim Bloglar&Bloggerlar :)



     Merhaba!Bugün uzun zamandır aklımda olan bir yazıyı yazmaya karar verdim.Sevdiğim blogları,bloggerları sizlerle de paylaşmak istedim.Önce kozmetik dışı takip ettiğim 4 blogu sizinle paylaşmak istiyorum.



     İlki cici Kelebenk^^ Paylaştıkları tam 12'den misali! Bannerı olmadığı için paylaşamıyorum ama onun yerine kendi fotoğrafını koyayım.(şirinlikalp) Sayfayı da iliştireyim.Pamuk kalbine sevgilerimi de yollayayım.



     İkincisi ise Falanca.Hikayelerini seviyorum.Yaşadığı ve yaşattığı duyguları seviyorum.Çoğunu paylaştığımızı biliyorum.Şahsen tanışmasak bile onun bende vardır yeri.Kurduğu cümleler yaratmış olsa gerek.Bilmiyorum ya,tatlı işte bakın yani.Ha bi' de,çok güzel.



     Üçüncüsü ise beni her yazısıyla duygulandıran Begümüm,canımın içi.Sürekli yazmıyor ama yazınca da can damarımdan vuruyor.Bir kelime duyarız,başkasının ilgisini bile çekmez ama biz birbirmize bakar gözlerimizi doldururuz,böyle bir ilişkimiz var.Bambaşka yani.Anlatmaya başlasam buralar hep sel olur sel:'))) (Mesela şimdi bu tabiri de ağzı kulaklarına varacak kadar gülerek okuyan tek kişi de odur)


     En kıymetlisini en sona bıraktım tabii  ki:) Bu blog benim için hatıralarla dolu.Sahibesinin kendisi bir hazine olunca yazdıklarının zaten tarifi olmuyor.Onu anlatsam sonu gelmez.O yüzden iyisi mi sadece blogunu anlatayım:) Kendisiyle ilgili her şeyi bulabilirsiniz.Hayatından kesitler,konserler,fotoğraflar,anılar,röportajları,beslediği hayvanlar ve izlediği birçok filmden en beğendikleri de fragmanlarıyla beraber bu sitede.Ben daha duygusal baktığım için sitenin aslında çok ama çok kapsamlı olduğunu şu an daha iyi anladım:))



      Şimdi de gelelim kozmetik bloglarına.Sayacağım şirine bloggerları diğer sosyal medya hesaplarından da takip etmenizi öneririm şiddetle^^



Makyaj Günlüğü: Kendisiyle daha önce hiç konuşmadık ama o kadar şirin ve o kadar güzel ki dayanamadım vallahi^^ Inglot aşkımız da ortakmış,buna ayrıca sevindim.Kendisinin yelpazesi de hayli geniş.Aynı zamanda da vlogger ve bildiğim kadarıyla öğretmen.Daha uygun bir meslek olamazdı sanırım bu güleryüzlülükle.Videolarını da kaçırmayın derim!


 

     7-24 Makyaj: Güzel kalpli ablam benim! Gurbette gerçi şu an ama olsun.En azından hep istediği öğrencilerine kavuştu.Önceleri uzaktan uzaktan seviyordum,sonra bir vesileyle konuşmaya başladık ve samimiyetini benden esirgemedi sağ olsun.Ürünler hediye gelsin/satın alınsın fark etmeksizin olumsuz eleştirilerini de esirgemeyen,dürüst bloggerlardan yani!Gerçi bu sayfadaki tüm isimler öyle şüphesiz^^

     7-24makyaj.blogspot.com


Alice Makyaj Diyarında: Kendisiyle kısa bir zaman önce makyaj düzenimi blogunda yazmak istediğimi söylemem sayesinde tanıştık.Daha öncesinden de takipteydim tabii ki.Biraz inceleyince fark edeceksiniz ki çok ama çok samimi yazıyor.Cicili bicili böyle^^

alicemakyajdiyarinda.blogspot.com

L'Arc-En-Ciel: Tanıştığımızda hayli zor koşullar içindeydim.Blog satışına karşı koyamadım.Almayı düşündüğüm ürünler çok uygun fiyatlıydı.Kendisini inanılmaz uğraştırmama rağmen tek kelime etmedi ve aksine yardımcı olmaya çalıştı var gücüyle.Benim için bu anıyla da ayrıca özeldir.Her gün çalıştığı yerin önünden geçerken iyi dileklerimi,dualarımı bırakıp geçiyorum.Öyle yeri var yani bende.Sözümü bitirmeden sizden bir ricam var.3 kişilik aileleri 4 kişilik oluyor,bu yüzden kendisi için dualarınızı eksik etmeyin lütfen!:) (Bir de maşallah iliştirelim:))

surdarcenciel.blogspot.com


Bugün Ne Sürsem: Kendisiyle de yine blog satışı vesilesiyle tanıştık.Hatta aynı şehirde olduğumuz için iki kelam etme fırsatımız oldu.Çok sevdim^^ Umarım daha nice sohbetler edebiliriz birlikte!

www.bugunnesursem.com


Burada Kozmetik Konuşulur: Bebeğiiiim bebeğim<3 Uzun zamandır ortalıkta görünmüyor özledim onu da:( Bundan önceki çekilişimin talihlisi olur kendisi aynı zamanda.Şu an devam eden çekiliş için de tık tık ayrıca^^ Her neyse,kendisinin bir şirinlik abidesi olduğunu belirtip sayfasına davet ediyorum sizi!


 burdakozmetikkonusulur.blogspot.com


ChunliBeauty: O başlık yoktu aslında ama ben ekledim karışıklık olmasın diye.Sitenin başlığı var da bende mi gözükmüyor anlamadım onu:/ Her neyse.Asıl konuyu saptırmayalım.Buse abla mı desem canım mı desem cicim mi desem^^ Bir çekilişini kazanmıştım,o sırada biraz konuşabilmiştik.Bir de doğum gününde telefonlaşmıştık ne güzel sesti o öyle.Yeni ürünlerin yorumlarını objektif ve hızlı bir şekilde okuyabileceğiniz,yazıları okurken hiç sıkılmayacağınıza eminim^^

Kozmetik Aynası: Oyy yaaa minnoşum şekerim!Bir ara telefonu bozuldu da Instagram'a giremedi diye eksik hissettim kendimi.Bildirimlerde adını görmek bile yetiyordu.Ama geri geldi hoş geldi ne güzel oldu <3 Cici bici yazılarını okumak isterseniz ya da önceden çektiği 4 videoyu izlemek isterseniz diye siteyi buraya bırakıyorum^^ Keşke videolarına devam etseydi:( Gerçi etseydi mıncıracaktım bir gün dayanamayıp <3

kozmetikaynasi.blogspot.com

Makyaj Fırçam: Ah nerelerdesin fırçam seni arıyor gözlerim:( Yeni kameranla yeni videolar bekliyoruz bak ama! "İzmir'in kızları güzeldir" lafının en gerçekçi kanıtlarından biri olur kendisi.Instagram'da saniyeler süren bir videosu ile bile gününüzün güzel başlamasını sağlayabiliyor kendisi,bilginize!


Your Face, My Canvas: Gelelim en cömert bloggerlardan birine! Sayfasını da bir çekilişle keşfetmiştim.Geldim yazıyorum hala bir şeyler dağıtıyor yahu! Kendi doğum gününde dahi çekiliş başlatacak kadar ince.Ve inanılmaz sabırlı kesinlikle.Yaşadıklarına bazen şahit oluyoruz ve empati yapıyorum,sanırım o kadar sakin kalamazdım o laflara.Ama kimin ne dediği değil,onun ne düşündüğü önemli.Çok başarılı,çalışkan ve cömert bir blogger,aynı zamanda vlogger!Yani bir insan daha ne yapabilir gerçekten bilmiyorum.Fotoğrafların ve ışığın kalitesi sayesinde sonuçlar gerçeğe en yakın şekilde görünüyor ve daha doğru seçimler yapabiliyorsunuz.Yorumları da firmaların istediği gibi değil,canı istediği gibi olunca tam oluyor!Yazısını okuyarak aldığım hiçbir üründe olumsuzluk yaşamadım.İyi ki yazıyor,hep bizimle olsun!

gorkemkarman.blogspot.com

OjemRujumRimelim: Aynı şehirde olup henüz görüşemediğim ama görüşmeyi çok dilediğim çok başarılı bir blogger daha!Uzun süre kendini göstermemişti ama birkaç ay önce sevgili ChunliBeauty ile gittikleri bir etkinlikten sonra görebildik güzel yüzünü.Niye sakladı bilmem ki.Gerçi nazar değebilir evet olabilir o zaman^^ Türkiye'de olan/olmayan ürünlerin yorumlarını ve fotoğraflarını kaliteli olarak bulabileceğiniz sağlam bir blog daha!Bir de çekimleri çok şirin oluyor.Ayrıca oje renklerini en sağlıklı gösteren tırnaklara sahip kendisi,aklınızda bulunsun.

www.ojemrujumrimelim.com

Pek Bilmiş: Hayatımda yaptığım büyük gerizekalılıklardan birini de yazısını en çok planladığım isimlerden birini unutarak yaptım,ayakta alkışlamak istiyorum kendimi.Burdan kendisinden de defalarca özür diliyorum.Gerçi o,inanılmaz alçakgönüllükle yaklaştı,sarılasım geldi kocaman!Kendisiyle de yine blog satışı vesilesiyle tanışmıştık,iyi ki de tanışmışız,o kadar çok sevdim ki!İtiraf ediyorum,alışveriş torbalarımın çoğunu sizlerden önce ona açtım,tanıttım:)) Blogunu ilk gördüğüm an itiraf ediyorum ki "bu nasıl bir egoistliktir,pek bilmiş falan diye" demiştim ama zerre ilgisi yok.Hatta blog adıyla bu kadar çelişen başka birini daha tanımadım:)) Çok ama çok severek takip ediyorum,lafını çekinmeden objektif şekilde yaptığı yorumlar için bir kez de ben teşekkür ediyorum!

pekbilmis.blogspot.com




Oreo Seven Kız: Adı ve şu görüntü yetmez mi ziyaret için?!Su gibi bir yüzü var.Kendisi samimi de olunca tabii.Bana kalırsa renkli kozmetikten ziyade bakım ürünleri için bi' bakının derim.Jeller,kremler,yağlar vs.Seviyorum işte ya^^

oreosevenkiz.blogspot.com



Makyajlı Kız: Ee assolistler en son çıkar tabii ki:) Gelelim sitesine bakmadan ürün almadığım bir tecrübe hazinesine! Ben böyle bir site görmedim.Dopdolu!Yazısı olmayan ürün var mı bilmiyorum gerçekten.Hiçbir yorumu sektirmeden cevaplar tüm bildikleriyle ve samimiyetiyle.Yıllardır yazıyor canlı canlı.Ve inanılmaz objektif.Hiçkimseden çekinmesi yok.Konusunu açıp ağzımı bozmak istemiyorum ama en son örneğine şahit olanlar bilir.Firma kendini bilmezlerden oluşunca iğrenç şeyler yazdılar.Ama o asla taviz vermedi,geri adım atmadı.Helal olsun diyorum bir kez daha! Bir ürün almadan önce sitesine bakın,mutlaka vardır.Olmasa bile yol göstereceğine eminim.Bir de,çok sabırlı."İnsan gibi" yazıldığı sürece çok dürüst,samimi,dolu dolu cevaplayacağına eminim.Özetle : "benim için olay budur!"

www.makyajlikiz.com

İyi geceler,mutlu haftasonları!:)

19 yorum:

  1. Çoook güzel anlatmışsın hatta tanıtmışsın blogları :) Bende bir çoğunu takipteyim gerçekten bloglarına çok emek veren bloggerlar :) Bu arada 4. aile bireyi için sağ salim dünyaya gelir inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Miss Poine, güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim... sevgiler :) (surdarcenciel)

      Sil
    2. MissPoine, güzel dileklerin için çok çok teşekkürler, sevgiler :) (surdarcenciel)

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için :) İnşallah inşallah!

      Sil
  2. Senin zevkine güvendiğim için yeni bloglar tanırım belki diye açtım ki kendimi de gördüm aralarında ^_^ Gerçekten çok teşekkür ederim, ne kadar mutlu oldum bilemezsin :) Ben de seni çok sevdim, iyi ki konuk yazarım olmuşsun, tanışmamıza vesile olmuş ^_^ Ayrıca ellerine sağlık yazı için, çok güzel bloglar paylaşmışsın. Tekrar tekrar teşekkür ederim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyy her şeyden önce "zevke güvenmek" olayı beni çok çok mutlu etti gerçekten^^ Ee gülümsetmişsem benden mutlusu da yok:) Asıl ben teşekkür ederim,benim için bir zevkti,bir gün ben de buralarda bir yazıyla ağırlamak isterim^^

      Sil
  3. Şimdi gördüm yazını. Böyle harika bloggerlar arasında bana da yer verdiğin için çok teşekkür ederim canım. Çok mutlu oldum gerçekten. Güzel gören gözlerine sağlık<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her şey ortada diye düşünüyorum,ben sadece bu güzellikten hala haberi olmayan varsa diye ortaya çıkardım hepsi bu^^

      Sil
  4. Hepsi benimde severek takip ettiklerimden. Ellerine sağlık çok güzel bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
  5. Canımm samimi yazın, güzel sözlerin ve sevdiğin bloglar arasında bana da yer verdiğin için çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben çok teşekkür ederim okuyup yorumladığınız için,beni çok sevindirdiniz:)

      Sil
  6. Derin'cim, bak yine okurken çok ama çok duygulandım, zaten gözlerim doluveriyor bu ara... çok ama çok tatlısın, duaların, enerjin, güzel dileklerin için teşekkür ederim! Lütfen bir gün yalnızca geçip gitme işyerimin önünden, bir öğlen uğra, beraber bir yemek yiyelim, olur mu? Öpüyorum kocaman ve çoook teşekkür ediyorum! Şimdi takip etmiyor olduğum diğer bloglara bakmaya gidiyorum!!! Sevgiler!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin tatlılığınızın bana yansımasıdır olsa olsa,estağfirullah^^ Ah bu ne güzel bir teklif böyle!Oraya inip gelmem ne yazık ki imkansız gibi bir şey.Ama bir gün beraber olmayı ben de çok diliyorum gerçekten.Ben de sevgilerimi öpücüklerimi yolluyorum kocaman!

      Sil
    2. Madem burası sana uygun değil, bir gün uygun bir yerde bir araya gelelim o zaman :) Kocaman sevgiler!!!!

      Sil
    3. Her daim büyük bir zevkle!:)

      Sil
  7. Güzel bir toplama olmuş. :)
    Ben senin blogunu yeni keşfettim. Gördüm ki ilerde benim mesleğimi yapacaksın. Geleceğin psikoloğu. :)

    Ben de bloguma bekliyorum seni, çekilişime de katılabilirsin :)

    http://sargitaderki.blogspot.com

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. Yaa sen nasıl güzel bir insansın kiii:( beni çok duygulandırdın meleğim benim! sevdiğin bloglar inan seni aynı şekilde seviyor böyle bir samimiyeti kim sevmez ki:)

    YanıtlaSil
  9. Hiç bilmedğim bazı bloglar var bakınıcam onlara :)
    teşekkürler
    http://loveandsmile.wordpress.com/

    YanıtlaSil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)