9 Haziran 2013 Pazar

Erken Gelen Doğum Günü Hediyeleri


     Merhabalar!Bu alışverişi bir süre önce yapmıştım ama malum,yeni düzenleyebiliyorum.Alışveriş yazısı standardında bir yazı evet.Ama bunlar ailemin erken doğum günü hediyesi oldu,koca bir alışveriş ısmarladılar.Burdan bir kez daha teşekkür ediyorum kendilerine,iyi ki varlar!


     Jolly Jewels benim için çok büyük merak konusuydu, bir türlü denk gelememiştim ama bu sefer kaçırmadım.Birkaç renginde daha gözüm kaldı.Ama nasıl temizlendiğini bilen biri varsa lütfen söylesin çünkü asetonla asla çıkmadı,hepsini kazımak zorunda kaldım mahvoldu tırnaklar.

     7 TL olması lazım.


     Hala body scrub almayıp görevlinin lafına güvenip bunu aldığım için pişmanım!Bir kere kullandım ve öylece bıraktım.Standart duş jelinden bir farkı yok.Hani attığı ölü deri?Yok öyle bir şey.Kokusu yapısı çok güzel ama bu parayı jele vermem.scruba verebilirim ama jele hayır.Bu yüzden pişmanım.30 TL'ye almıştım.Hani isteyen olursa da 25e satabilirim :)))


     Ve bana"nihayet"dedirten iki ürün! İkisi de %20 indirimdeymiş,ikisini de aldığım gibi kasaya gittim!Kirpik merakım pek yok ama 5 TL olduğu görünce "dursun,denerim en azından"dedim.Çünkü cidden yapmaya çekindiğim bir işlem.Bu ünlü fırça da 8 TL.Daha ilk günden çok memnun kaldım,tek başına birçok işe yarıyor bu ufaklık!


     Sırf NYCstandı diye girdim Watsons'a ve bir baktım ki stnad falan yok üç tane ürün var.Onlar da eyeliner ve kalem.Ben de baktım,likit eyelinerla aram çok yok.Hazır uygun bulmuşken kalem eyeliner deneyeyim dedim.İyi ki de öyle demişim!İkincisini aldığım Golden Rose maskara bir de.NYC Top Coat sanırım 4 TL,eyeliner 8 TL,maskara da 6 TL.Eyeliner konusunda jelden vazgeçemeyen biri olarak favorim olup çıktı kendisi,elimden düşürmüyorum bu aralar!Jeller gibi mat bir bitirişi oluyor.Canlı ama mat.Devamını çok yüksek ihtimal alırım.Top coat hakkında söyleyecek söz yok.Bugüne kadar almadığım için pişmanım.40 yılda bir sürdüğüm oje de sağlam dursun istiyordum ve çözümü buldum nihayet.


     Too Faced olmayan mağazaya gittiğimi kapıdan girerken hatırlamam iyi oldu tabii.Çünkü aklımda hala Too Faced Primer var.Ben alana kadar tamamen gitmese bari.Bir süre farklı fırçalara bakındıktan sonra bu sette karar kıldım.Bakalım küçük fırçalarla ne yapabiliyorum.Çünkü arasam böyle bir set bulamam.Özellikle göz için olanlardan çok memnun kaldığımı söyleyebilirim.Diğer ikisi de başarılı, özellikle gölgeler için.Ama bu işlem fırçaları için sanırım tekrar Mac yolları gözüküyor bana.Bu minik ve şirin set 50-60 TL civarı.Kıllarının samur olduğu söylendi ama yıkamadan sonra çıkacak ak koyun kara koyun.

     Şu minik çanta da Sephora'nın erken doğum günü hediyesi makyaj paleti.Küçük diyorlardı da bu kadar minik beklemiyordum:) Tam zor zamanlar için gerçekten.4 far,2 gloss ve 1 allık içeriyor inanılır gibi değil.

     Ayrıca Sephora Ankamall mağazasının müdürü çok tatlı ve çok güler yüzlü bir kadın,denk gelirseniz mutlaka en azından merak ettiklerinizi sorun derim.İçtenlikle çıkar gözetmeksizin cevaplıyor.




     Şu duş jellerinin sevimliliği beni öldürecek:) Bir tane almıştım ama denemeyip hediyeleşeceğim arkadaşıma yollamıştım.Şimdi başka bir taneyle bunu alayım dedim.Tanesi 2 TL.


     Merak edenler için fırçaları tanıtmadan önce kısaca göz atalım.

     Ve gelelim tek başına bile havalara uçuran,hayatımı değiştiren ürüne!"O koca torbadan bu mu çıktı?" demeyin.Bu çıktı vallahi ama o kadar mutluyum ki artık onunla.Hem inanılmaz bereketli,hem de performansı zirvedir benim için!


     Fondöten gibi uzun araştırmalar sonucu alınan bir ürün alma hayalim yoktu aslında alışverişe çıkmadan önce.Fırça için girmiştim ama Mac Ankamall'de ikinci kez (nihayet)samimiyetle ilgilenen birine rastladım.Genelde hep suratsızlara ve samimiyetsizlere denk geliyorum,bir şey alacağım varsa da almadan çıkıyorum.Ama bu sefer fırça diye girip belki de aylardır aradığım bir mucizeyi buldum diyebilirim.217 alıp çıkacaktım.Kızarıklıklarımı tekrar gündeme getirdiğimde hanımefendi bana bunu önerdi.Boynuma dokundurup rengine baktı."Evet bu renk sizin renginiz"dedi teşekkür edip kasaya gidiyordum ama beni koltuğa oturttu.O gün de sürme çekip çıkmıştım.Tüm fondöteni yüzüme sürdü ve o anda aşık oldum! İncecik bir katta bile tüm kızarıklıklarım kapandı ve yağlı cilt görüntümden eser kalmadı.Çok daha doğal,sağlıklı ve mat bir cildim oldu.Tam yine teşekkür edip kalkarken highlighter,bronzer,lip balm ve tam göremediğim bir dudak ürünü daha derken günlük makyajımı yaptı ayaküstü aslında.Minnettar kaldım!Hiçkimse bu denli ilgilenmemişti.Ki makyaj yapmasa bile önceki tavırları çok içtendi.Daha önce de birçok Mac mağazasına defalarca girdim ama bu kadar tatlısını görmemiştim.Bir kez daha kendisine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum.

     Fiyatı ise 76 TL.Çok az miktarı tüm yüzünüze zaten yettiği için epey götürür gibime geliyor.Parlama ya da kızarıklıklarınız varsa mutlaka ama mutlaka deneyin,mutlaka!

     Son olarak öncelikle aileme,sonra da Mac'in güler yüzlü hanımefendisine,Sephora Ankamall mağazasının müdürüne ve bana temel olarak istediğim şey yerine saçma sapan bir duş jeli aldıran TBS görevlisine teşekkür ediyorum.

14 yorum:

  1. stduio fix çok iyi seçim kuzucum hayatuumın fondöteni o:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de oyle diyorsan tamamdir bebegim sevindim:)

      Sil
  2. Hepsi harika güle güle kullan:) şimdiden doğum günün de kutlu olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim daha iyileri sana olsun hep birlikte nicelerine:)

      Sil
  3. canım benim şahane şeyler almışsınn :) doğum gününü şimdiden kutlar kocaman öpücükler gönderirim :D :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyy seni yerim sag ol bebegim benim daha iyileri sana olsun:) ♡

      Sil
  4. Güle güle kullan hediyelerini :)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan hediyelerini, hepsi birbirinden güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  6. Bende gerçekten Ankamall'deki sephoranın müdürüne bayılıyorum çok tatlı biri.Ama maalesef diğer çalışanlar için aynı şeyleri söyleyemiyicem :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle aynı fikirdeyim.Panora'nın personeli inanılmaz ilgili:)

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)