1 Mayıs 2013 Çarşamba

Rival de Loop Fluid Make-up (04-Caramel)


     Herkese merhabalar!Bugün de sevgili Nurseli Çelik'in isteği olan bu fondöteni inceleyelim.Rossman'a ilk girişimde karşılaştım ve ağzım açık kaldı.Bu markayla ilgili çoğunlukla iyi şeyler duydum ve görünce biraz ilgi gösterdim:) Sadece neden fondötenle çıktığımı hala bilmiyorum.Yalnız denedikten sonra çeneme iyice bakmadığım için hayli koyu olduğünü eve gelince anladım.

     Küçük görünüyor ama Maybelline Affinitone'larla aynı miktarda.Bu yüzden 1 yıl gidebilir ama sadece denedim,sonra da elime almadım.

     Pompalı olması benim için her zaman artıdır ama bunun kullanımı biraz zor.

     Tam likit değil,hafif kıvamlı bir yapısı var.Neyse ki sarı alt tonlu değil,karamel demişler olmasın da zaten.

     Kapatıcılığı orta karar,bu kapatıcılık bile koyu renkten kaynaklanıyor olabilir,aldanmayın derim.Eğer rengini tutturursanız alın deneyin derim.Sonuçta indirimle 4 TL'ye aldım,ne kaybedebilirsiniz ki?İndirimsiz hali de 6 TL siz düşünün:) Rossman'a yolunuz düşerse bakabileceğiniz bir marka diye düşünüyorum.

Sevgilerimle!

8 yorum:

  1. bu kadar uygun fiyatlımı gerçekten?! şaşırdım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de inanamamıştım,defalarca sormuştum ama öyle:)

      Sil
  2. Fiyatı gerçekten çok ucuzmuş bulsam da alsam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oralarda Rossman varsa bulunur diye düşünüyorum,hafta içi ürün de geldiği için daha kolay olur:)

      Sil
    2. Ah buralar...Yok canım kağan parfümeriden başka kozmetik satan doğru düzgün bir yer:/ ölüyorum bi watsons,bi gratis bi rossmanda salınabilmek için...

      Sil
    3. Bu kotu olmus iste:/ Ama bir listeyle gidip hepsini alip yollayabilirim her daim:)

      Sil
  3. rossman anadolu yakasında benim bildiğim sadece üsküdarda var bize uzak her zaman gidemiyorum keşke gratis gibi her yerde olsa :( bu markayı merak ediyorum sevgili bir buket kozmetik powderpuff'tan duymuştum ilk kez .. bakalım en kısa sürede bir kaç ürününü almak istiyorum bende sevgiler,http://hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Rossman cok sinirli yerde var ama sitelerindeki magazalara bakmakta yarar var derim.Ayni sekilde denemek istediklerim var,sevgiler;)

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)