16 Mayıs 2013 Perşembe

Golden Rose Perfect Shine Lipsticks (236 & 244)


     Sizi hayatımın rujlarıyla tanıştırmak isterim!Bu fiyata olsa da olmasa da gerçekten inanılmaz performansları var.İki vitamin içermeleri de ayrıca güzel.

    236,hayatımın kahvesi.244'ü henüz tanımlayabilmiş değilim.Kabında pembe,sürünce ten rengi,gün içinde tanımsız bir renk.


     244 işte bu!Daha yeni aldım.İki kere falan sürdüm.Şu an aklıma geldi.Öncesinde kapatıcıyla ya da pudrayla iyice dudağı öldürüp rengini daha da mı matlaştırsam,canlandırsam ne yapsam.Yani bu rengi gerçekten tanımlayamıyorum.Dibim düşüyor resmen.Öyle böyle değil.

     236,dudak öldüren kahve.Göz makyajımı her zaman ön plana çıkarmak istediğim için koyu renkli ve kendini belli eden renkleri sadece eyeliner ve baz renk far sürdüğümde kullanabiliyorum.Ama bu,koyu durmasına rağmen dudağı öldüren bir renk.Kahveliğini yine veriyor ama dikkatler yine gözlerde olabiliyor.Lipfinity ile vazgeçilmezim olur kendisi.Sim içermemesi de ayrıca kocaman bir artı.

     İkisi de mat renkler.Çok doğal ve yumuşak duruyorlar.Dudağı ön plana çıkarmıyorlar.Bir de nemlendirmeleri var ki,inanılmaz.Lip balmları attım diyebilirim.Gün içinde yemek yedikten sonra elbette rengini kaybediyor ama tüm gün nemi hapsediyor resmen.Hissediyorsunuz.Tazeleme ihtiyacı hissedebilirsiniz Lipfinity hariç her rujda hissedebileceğiniz gibi.

     En kaliteli rujlarınızı bile kenara attırabilecek performansa ve renklere sahipler.Fiyatları da 4 ya da 5 TL olması lazım.Yazarken bile imrendim,gidip yeni bir renk alayım yarın.

6 yorum:

  1. renkleri çok güzel ama bana bu renkler gitmiyor çok üzülüyorum cansız gösteriyor beni.
    Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick 57 aldım bende yarın gideceksen bir bak derim çok tatlı :)
    Sevgiler, hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canlı ya da cansız göstermek konusu allığa da bağlı biraz aslında.Yüzü çok değiştiriyor bir anda.Göz makyajını ortaya çıkarınca ruj ölü olmak zorunda ama tabii ki de zevk meselesi.Bugün çıkamadım ama not ettim,bakacağım;)

      Sil
  2. bebeğim 240 ı da dene mutlaka aşık olcaksın!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün gidemedim ama aklıma yazdım mutlaka bakacağım bebeğim sen öyle diyorsan:)

      Sil
  3. 236 çok güzel bir renkmiş. Yarın bende bir bakayım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 236 fotoğraftakinden daha kahve bir renk.O günkü hava koşullarından dolayı öyle çıkmış.Hayal kırıklığı olmasın diye söyleyeyim dedim;)

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)