8 Şubat 2013 Cuma

Pastel Waterproof Color Volume Mascaras (103-Mor & 107-Pembe)


     Gelelim rengarenk şahane rimellere! Tatilde her sabah bu pembeyi sürüp girerdim havuza ve bir kere bile odaya gelip temizlemeden çıktığını hatırlamıyorum.Bir gün denizde de denedim"bu sefer kesin çıkar"dedim ama hiç mi bozulmaz,hiç mi akmaz yahu?Nasıl bir waterproofluktur bu?Helal olsun!


     Ee topaklar azıcık var tabii ama azıcık:) Siyah olmadığı için göze çok batmıyor.Bu renk,bu kalıcılık varken 1-2 topak zerre önemli değil.Uzatması gibi bir beklentim yoktu aslında ama fena da değilmiş yani :) Elbette kirpikleriniz kaskatı oluyor ama suya dayanıklı olmasının doğal bir sonucu bu.Gerçi çok da katı değil ama normallere göre biraz daha katı.

     
     Ve işte aşık olduğum mor!Fuşyayı denemiştim ama pek beklediğim renk değildi.Moru yoktu ilk baktığımda.Geldiğini görünce nasıl kaptığımı hatırlamıyorum.Sarıldım öptüm öptüm öyle sevdim,öyle kıymetli benim için.


     Yukarıda pembe için yazdığım her şey bunun için de geçerli.Havuzda/denizde denemedim ama iki yağmur atlatmışlığı vardır:) Tebrikler Pastel,çok iyi iş gerçekten!Şimdi sıra o bebek mavisinde.Tabii göründüğü gibi açık maviyse.Çok merak ediyorum gerçekten.

     Yalnız tek problem tüplerinin üstündeki baskıların çok çabuk kaybolması.Kapaklarının rengi de olmasa ayırt edilemeyecek sanırım:)

     Tanesi 12-16 TL civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam.Aldığınız yere göre değişiyor fiyatlar ama bu aralıktan çıkmıyor.Buraya tıklayarak diğer renklere de ulaşabilirsiniz.

8 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Gözbebeğimdir.Mor sevenlerin bayılacağı bir ürün:)

      Sil
  2. Mor olan gerçekten harika denemek istiyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denerseniz yorumlarınızı okumak isterim:)

      Sil
  3. Dürrüşehvâr8 Şubat 2013 18:47

    Melankolia moru! Rimelde tek geçerim desem yeridir ;) çok tatlı denemeye değer :)

    YanıtlaSil
  4. Bunlar ilk çıktığında morunu nasıl kapmıştım hatırlamıyorum :D Aldıktan sonra da deli gibi kullanmıştım,koyu renk kirpiklerimde bile capcanlı rengini veriyor <3 Onu beğenince de turkuaz olanı almıştım,o da ayrı harika . Ama bayadır ne kadar bayılsam da kullanamıyorum çünkü temizlemesi tam bir işkence :(( Aşırı waterproof yapmışlar maalesef :) Sildikten sonra,ertesi güne kirpik uçlarında hala rengi kalmış oluyordu. Ama muhteşemler tabi orası tartışılamaz !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet evet kesinlikle katiliyorum:D ama dogru,tam bir iskence,fazla waterproof cunku:) ertesi gun de benzer makyaj yapmak gerekiyor dogrudur:)her seye ragmen mor candir!

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)