13 Şubat 2013 Çarşamba

Essence Smokey Eyes Set(01-So What?!)


     İlk defa kendi aplikatörüyle bile harika performans sergileyen bir ürün!Ama keşke eskisi gibi diğer tarafı eyeliner olarak kalsaydı.Şu an pudraya dönüştürmüşler.Olmuş mu?Olmuş olmuş.

     Sol tarafı far,sağ tarafı da toz pudra.Ne olduğunu çok fazla çözemedim aslında sağ tarafın.Far desem değil,eyeliner değil,pudra değil.Ama buğu için ideal bir madde olduğu kesin.Özel bir fırça kullanmadan bile vaad ettiği buğulu görünümü elde edebiliyorsunuz.

     Fiyata bakmayın siz.Pigmentasyon,kalıcılık,yumuşaklık,her şey harika!1 yıl ömür biçmişler ama fazlasını da çıkarır bu bence.Yine de bakteri vb.önlemi için süreleri uzatmamak lazım.Bu nasıl 3 gram olur aklım almıyor,daha fazla duruyor aslında.Kaç kere de kullandım,bir kere parmak dokundurmuşum gibi duruyor.

     Önce farı tüm göz kapağınıza çok yoğun şekilde olmamak şartıyla yayın ve pudrayı da buğu için belirlenen özel bölgelere sürüp dağıtın.Çok havada kalmış bir tanım oldu ama enine boyuna bunu da anlatacağım bir ara.

     Görüntü çok hoş olmasa da cidden performans çok başarılı.Gözde göstermek gerekirdi tabii bunu.Zaman bulursam yapıp yayınlayacağım söz:) Gratis ve Rossman mağazalarında 3.5 TLye bulabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Bende şu pudra olayını anlamadım ama mutlaka alacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece canli olarak anlatabilirim yazmak zor oluyor:)

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)