7 Şubat 2013 Perşembe

Essence Eye Shadows(11-30-56)


      Ama siz ne tatlısınız öyle?! Merhabalar:) Hızımı alamadım bunlarla da uğraşmak istedim.



Şu lacivertin tatlılığına bakar mısınız?Bayıldım!

Keşke biraz daha bulasaymışım diyorum az sürmüşüm.Çok hoş çünkü laci laci:) Son iki fotoğrafta birkaç saat önce tanıttığım gri Essence eyeliner var.Güzel bir birleşim olabilir diye düşündüm.Mat durmuyor,son fotoğrafta minicik belli oluyor o sedefli hali.Sıradan parlamalar değil,çok daha metalik ve hoş.Fara biraz daha yüklenip,eyelinerı bir kat daha sürerseniz daha gösterişli bir makyaj elde edebilirsiniz;)


Aslında"hadi bu renk de dursun bari"diyerek,ayıla bayıla almadığım bir fardı.Ama sürdüğümde çok farklı göründü,iyi ki almışım!


Böyle soft bir renk oluyor.Yerinde durduğu gibi durmuyor yani.Oradaki kadar uç bir renk elde etmiyorsunuz,aksine tatlı bir renginiz oluyor.

     "Tek başına far yetmez"diyenler için eyeliner da sürdüm biraz sıradışı şekilde.Golden Rose 12.Evet kirpiklerime de sürdüm üşenmeden tek tek.Denenebilir:)

Bahsettiğim üzere yeşili pek sevmiyorum.Çok özel bir yeşil olmalı ki onu almalıyım.İşte bu,o özel yeşillerden.İyi ki almışım,asla pişman değilim.

Saf hali ve eyelinerlı hali diye gidiyor.Bu eyeliner da Essence I Love Style Liquid Eyeliner.Bunu bir gece makyajı olarak da kullanabilirsiniz mesela.Biraz daha buğuya vs.ihtiyacı var elbet ama bu hali bile idare eder bence.

Hepsinin pigmentasyonunu çok beğendim.Tek sürüşte tam rengi sağladılar,bazsız!Yumuşacıklar.Eyeliner sürerken uçuşmadılar.Essence cidden çok kaliteli bir marka.M.A.C.,Inglot,Sephora vb.yarışabilecek cinsten.Yani tamamen onlar gibi olmasa da en yakını belki de.Farların tanesini Gratis'ten 3.50 TLye aldım Mart 2013'e kadar geçerli olan indirim sayesinde.Normal fiyatları da 5.50 TL.

10 yorum:

  1. 56 bende de var henüz denemedim ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sürprizi bozmuş gibi mi oldum biraz:)

      Sil
    2. Hehehe evet canım :) olsun bakarsın bende aynı şeyi sana yaşatırım :)

      Sil
  2. bunun griside cok hos..bende de var iyi duruyor :) sende en cok mavisi cok güzel durmuş bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim guzel gorusun.Gri farim cok var diye almamistim ama fikrimi degistirdin:)

      Sil
  3. Al al o da güzel :)
    sen Mac paleti varmi?
    bide sence en iyi ve kalici fondoten hangisi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet 3 tane Mac far paletim var.Hic tartismasiz Kryolan urunleri.Onlar zaten tv icin tasarlandiklarindan dolayi kusursuz kapatiyorlar ve inanilmaz kalicilar.Cok korkuldugu gibi fiyatlari da yok.Ufak boylari bile cok bereketli.Sana boyle guzel guzel anlatiyorum da daha ben alamadim:)) Ama denedim iki kere.Temizlerken bile zorlandim,dusun.Kusursuz ve inanilmaz kalici.

      Sil
  4. ahaha :)) alirsin sende o zaman
    Mac nasil iyi demi..ya da far olarak hangi marka en iyisini yapiyor??
    essence de iyi aslinda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kesinlikle harika.Bu konuda tartismasiz Mac ve Inglot.

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)