28 Ocak 2013 Pazartesi

Rimmel Stay Matte Pressed Powder 005


     İyi akşamlar!Aslında "bugünlük bu kadar"diyerek kapatmıştım bilgisayarı ama bir arkadaşımın pudradan bahis açması,şahane yorumlar ve görüntülenme sayımın fırlaması üzerine dayanamadım kalktım bu can simidimi tanıtmaya karar verdim:)


     Şu ana kadar bitirmeye bu kadar yaklaştığım tek ürün:) Pardon ikincisi,bir de yine Rimmel'in bir rimelini bitirmek üzereyim(ona da bitiyorum,en kısa zamanda onu da anlatacağım;)).Tabii ki o sünger bu pudranın değil,Catherine Arley'in çok uygun ama şahane kapatan bir pudrasının.Ne kadar sevdiğim ve kullandığım sanırım kutunun harabetinden anlaşılıyordur:))

     İşte böyle bebeksi bir hal alıyor,damarları bile kapattı tek başına dikkatinizi çekmek isterim.Altında fondöten yok tekrar belirtiyorum!Hem pudra kendini belli etmiyor hem de kapatıyor,böyle mucizevi böyle şahane bir şey bu!
      Maybelline gibi durmuyor ilk başta hayır!Biliyorum aklınıza ilk o geldi ama hayır!Dağıtınca böyle doğallığa kavuşuyor onun gibi yapay ve işlevsiz değil yani.

     Fırçalarda da böyle duruyor ortalama.Görüldüğü gibi çok hafif yine.Bence önce süngerle iyice yedirip sonra bir kabuki fırçayla tüm yüze yaymak lazım hafifce.Yani tam randıman ancak böyle alınabilir.Sadece fırçayla da olabilir ama en iyisi anlattığım gibi oluyor.


     Fırçaya aldığınız zaman önce bir kenara vurarak tozutmanız gerekiyor etrafı.Merak etmeyin has pudranız bir yere gitmiyor hala fırçada,tozuyan pudralar gözünüzü korkutmasın.

     Rimmel markasının ürünlerini Türkiye'de yalnızca Watsons mağazalarında bulabilirsiniz.Hiç öyle korkmayın,kesinlikle çok çok uygun bir marka.Hem ürünleri kaliteli,hem cebinizi yakmıyor.Bu pudrayı 12 TLye almıştım sanırım.Watsons mağazaları için buraya tıklayınız.Tekrardan çok ama çok teşekkürler hepinize,iyi akşamlar:)

2 yorum:

  1. Ben de bitirmiştim bundan 1 tane.
    Ben de fondötenden daha çok pudra kullanıyorum ama pudra daha zararlıymış duyduğuma göre..Ama bu gerçekten çok iyi! Keşke içinde paraben vs de olmasa :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oncelikle siftah icin tesekkurler;) Evet ne yazik ki oyle ama pudralara 5 yil raf omru bictiren de parabenler.Fondotene agirlik vermelisin hem saglik hem goruntu icin.Cunku pudrayi fazla kacirirsa bu sefer de cildinin uzerinde bir kumas varmis gibi durur ve sanirim bu hosuna gitmez:)Ikisinin de en kapatici ve dogalini bulursan az miktarla bu isi halledebilirsin. Fondoten icin de bir miktar daha dogal olduguna inandigimiz The Body Shop'unkileri deneyebilirsin,yok pahali dersen Essence Clear&Matt(yagli ciltler icin) veya Soft&Natural(kuru ciltler icin),cilt tipine gore:)

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)