19 Ocak 2016 Salı

Mac Eye Kohl (Prunella & Tarnish)




     Herkese merhaba! Aylar önce birkaç markanın outleti diye tarif edebileceğim Elca'dan bu iki kalemi almıştım. Baktım hazırlar, paylaşayım dedim hemen:)



     Tarnish, güzeller güzeli bir yakut. Bu renk bir kalemim olsun istiyordum. Bir de lacivert arayışım var, kalıcı bir kalem biliyorsanız yorum bırakırsanız sevinirim:) Prunella ise bir miktar mürdümlük içeren gül kurusu diyebilirim. Hatta epey mürdüm. Yapıları yumyumyumuşacık, kayıp gidiyor.

     Başta kocaman kocaman simler görünüyordu ambalajlarındaki gibi, gözüm çok korktu. Ama göze sürünce öyle iri simler durmuyor, yanarlı dönerli duruyorlar daha çok.



İçerik meraklılarımızı mutlu edelim:)



     Yapıları yumuşacık, kolay sürülüyorlar evet bunlar şahane. Hatta renklerini de göz içinde güzelce veriyorlar, öyle bin kere üstünden geçmenize gerek yok. Lakin göz üstünde bazsız hiç kalmıyorlar. Göz içinde ise daha kalıcılar. Gün uzun ise kenarlarda akmalar dağılmalar olabiliyor.

Normal fiyatlarını hak ettiklerini pek düşünmüyorum. 45-50 liralık kalemler değil. Ben sanırım 15-20 TL civarına almıştım, o yüzden kabul edilebilir durumdalar benim için. Yalnız renkleri öyle güzel ki ve özellikle Tarnish gözleri öyle ortaya çıkarıyor ki, göz ardı edilebilir oluyor bunlar çoğu zaman:) Hele ki bal gözlere bu renk çok yakışacaktır.

Mutlu haftalar! <3

11 yorum:

  1. Prunellayi ben de aldim ve rengine de bayildim. Fakat dedigin gibi uzun gunler icin hic uygun degil. Bu yuzden bircok kullanmak istedigim yerde kullanamiyorum. Daha kalici olmasi icin baz olarak ne onerirsin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. The Balm Put a Lid on It üzerine mutlaka krem var ya da pudra ile sabitlenerek tabii. Ama bence en başarılısı Urban Decay Primer Potion tek başına yeterli olur:)

      Sil
    2. Çok teşekkürler,eminim işe yarar:)

      Sil
  2. Güven yaratmış olmak beni çok mutlu etti çok teşekkürler:) yine de sorun olursa başka alternatifler öneririm. Ayrıca bir önceki yorumda krem var değil "krem far" olacaktı, üstüne krem sürmek tüm baz etkisini yok eder aman yanlislik olmasın:))

    YanıtlaSil
  3. Önerdiğin rimelden sonra güvenimin olmamasi imkansiz,rimelden gercekten cok memnunum. Sorun cikacagini zannetmiyorum bu nedenle:) "krem var" i da ben zaten krem far diye okumusum simdi farkettim:')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zülal ayy yaaa sensin şimdi dikkat ettim ancak:) Memnun kalmana gerçekten çok çok sevindim! Umarım bunlardan da memnun kalırsın:)

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  4. Tekrardan eminim memnun kalacağıma:) Senin gibi bi blogger dan tavsiye almak mutluluk verici,tektar teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estagfirullah ne demek her zaman, rica ederim görüşmek üzere:)

      Sil
  5. İstanbul'a gittiğimde mutlaka uğrayacağım Elca'ya. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiiim, hatta hiçbir alışverişe gitmeden ilk oraya uğramak lazım:)

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)