9 Haziran 2015 Salı

Tangle Teezer Compact Styler Collectables



     Yaz geliyor, dolaşık saçlarla daha çok uğraşacağız malum. Bu yüzden sizi tez vakitte bu mucize ile tanıştırmak istedim! Peşinen söylüyorum, ben de "bir tarağa niye 50 lira vereyim yaa" diyenlerdendim. Mağazada denedikten sonra laflarımı yuttum, alıp kullanmaya başlayınca ise söylediklerime iyice pişman oldum, yazıklar olsun önyargıma dedim:D 







Ürünü kabaca özetlemek gerekirse; 
acı yok!
hızlı sonuç!
temiz kullanım!
kolay taşınabilirlik!
kolay tutuş!
ısı kullanma!




 Gördüğünüz gibi bir avuç mutluluk kendisi. Birkaç rengi vardı serinin ama ben bu kuzucukluya vuruldum. Eminim sizin de zevkinize göre bir model çıkacaktır.


Saçlarım hatrı sayılır derecede uzun, gür ve kalın telli. Yani karışması için zemin o kadar müsait ki. Saçımı sadece duşta adam akıllı tarayabilirdim, kuruttuktan 2 saat da sonra hop yine aynı arapsaçı-ki saçlarımı çok nadir kuruturdum-. Ama TT edindiğimden beri istediğim zaman, krem/ mavi su vb. bir şey kullanmadan en dolaşık halde duran saçlarımı bile saniyeler içinde canım yanmadan kolayca açabiliyorum. Her seferinde gözlerim yuvalarından fırlıyor ve hala inanamıyorum buna. Yıllarca asla ama yaşamadığım bir şey çünkü. Her tarayış bir eziyetti benim için. Aldıktan sonra 10 gün falan elimden düşürmedim. Saçlarımı tarayıp durdum :D O kadar ipeksi oldu ki saçlarım. Tarama işi tam bir keyif oldu benim için, çile olmaktan çıktı.




     Tık diye kolayca kapanan bir kapağı var. Böylece çantada korkusuzca taşıyabiliyorsunuz. Kapaksız olunca hijyenden çok çok uzaklaşır. Uçları da sağlam kalmaz keza. O yüzden bu sistem en iyisi. Kenarları da biraz içe bükük, uçları tam koruyor.


 

    Bunlar da küçüklü büyüklü patentli fırça uçları. Keramet bu uçlarda görünen o ki. Normalde saçlar tarandıktan sonra elektriklenir, yapışır ya da başka bir sürü şey olur. Bu, hiç öyle değil. Saçlarım adeta parlıyor taradıkça. İpeksi bir hal alıyor ve asla elektriklenmiyor, tam tersi dolgunlaşıyor. Ben saçlarımla çok kavgalıydım, tarama fikri bile tüylerimi ürpertirdi. Saç kremlerimi adeta yeme hızında bitirirdim. Duşta da saçlarımla uğraşmak çok vaktimi alırdı. Şimdi duş sürem yarım saat azaldı, kremlerim daha uzun ömürlü oldu, su faturalarımız azaldı daha ne diyeyim :D 


Tangle Teezerlar toplamda 6 çeşit. 



     The Original: Tangle Teezer'ı duyuran standart modeller. Islak ve kuru kullanıma uygunlar ve şekilleri bu modelden biraz daha farklı.
     Compact Styler: Yazının başından beri bahsettiğim olay. Çantada daha kolay taşınabilmesi onu daha kullanışlı yapıyor. Kapaklı oluşu ise tüm modelleri bana göre vasıfsız kılıyor. Arkadaş, kapağı olmazsa evden çıkaramam ben onu. Seyahatlerde ne yapacak diğer modelleri alan millet?






     Salon Elite: Anladığım kadarıyla kuaför salonlarında kullanılan özel modeller. Yine ıslak ve kuru kullanıma uygunlar.
     Magic Flowerpot: Bu seri ise saç taranırken canı yanmasın diye minik prensesler için düşünülmüş. O çiçek tasarımları ne tatlı, utanmasam kendime alacaktım :p
      



     Aqua Splash: Tamamen ıslak kullanım için tasarlanmış, silindire yakın şekle sahip olan modeller.



     Blow Styler: Yeni çıkmış bir seri. Diğerlerinden temel farkı saplı oluşu. Fırça uçları ise hepsinden daha kalın ve daha üçgenimsi. Diğer tüm taraklardan daha farklı. Sonuçları konusunda pek fikrim yok ama kuru saça hacim ve dalga vaad ediyor, Tangle Teezer bu olmaz diyemiyorum olur mu olur:) 



     www.tangleteezer.com dan detaylı inceleyebilir, Sephora mağazalarından 50 TL'ye edinebilirsiniz. Mutlu günler:)

11 yorum:

  1. Deseni cok tatliymis bayildim :) bendeki kapaksiz olan klasik model yanimda tasimam gerektiginde minik makyaj cantasinin icine koyuyorum sorun olmuyor yani ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürleeer:) mecbur kalınınca çözüm bulunuyor tabii ama ben bulamasaydım satın almazdım mesela.siz de güle güle kullanın:)

      Sil
  2. Çok şirinmiş :) Pembesini alabilirim bende :) Güzel günlerde kullan ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir de çok hoş moru var yanarlı dönerli o da çok güzeldi mesela:) Çok teşekkür ederimm:)

      Sil
  3. kuzucuklu çok şirin canım güle güle kullan ben de bir tane kapaklı almak istiyorum seyahatler için..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağ olun:) Kesinlikle şahane olur hem boyutu hem kapaklı oluşu çok uygun:)

      Sil
  4. bende de var seninle aynı fikirdeyim :) saç kremi kullanım oranım düştü valla :D 50 lira ama kremden de kar ettirdi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi ya o an insanın içine oturuyor ama kullandıkça sonuçları etkili ve ettirdiği tasarruf daha fazla oluyor:D

      Sil
  5. Harika .bende bloğuma bekliyorum. www.rnkync.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  6. Bence de kompakt modeller daha mantıklı. Keşke ben de önyargılarımı yıkabilsem. Hayal kırıklığına uğrarım diye erteliyoe-rum almayı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erteledikçe fiyatı artacaktır dolar ile birlikte, bence ertelemeyin daha fazla:)))

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)