25 Ocak 2016 Pazartesi

M.Asam Magic Finish Fondöten






     Upuzun bir aradan sonra hepinize güzel bir merhaba! Arayı fazlasıyla açtım, boşladım, ilgilenmedim ama geçerli sebeplerim var. Umarım hala aranızda bana yer vardır. Sorularınızı sormaya devam edebilirsiniz, Instagram'da da @derinksahblog olarak takip edebilirsiniz, daha anlık buluşuruz ;)

Gelelim bugünkü konuğumuza: M.Asam Magic Finish Köpük Fondöten!







     Bu koruma kağıdı, ürünü ilk kez sizin açıp açmadığınızı anlamanızı sağlıyor ki ben kesinlikle olması taraftarıyım. Madem ürünün üstü açık, en azından bu kadarı olsun ilk aşamada.






     Kağıdı kaldırınca şok oldum! Zaten tek renk fondöten olayı bana çok iddialı gelmişti, bu rengi de görünce " Daha neler artık, bu nasıl uysun bana?" dediğim dün gibi aklımda. Elime aldım, sürdüm dağıttım.Yapısı yumuşacık. Kremden daha cıvık, köpükten daha yoğun. Ama renk olduğu gibi kaldı o an. Olmayacağını anlayıp üzüldüm, rafa kaldırdım.





     Birkaç gün sonra gözüme çarptı ve yüzüme sürmeden şansını sıfırlamak istemedim. Sürdüm ve görüntüye inanamadım bu nedir yahu tek hamlede yoğun ama çok doğal bir kapatıcılık ve mat bitiş, hem de tam rengimi aldı daha neler! Bir ürünü zor severim ve çok didiklerim. Seversem tam överim sevmezsem de yerin dibine sokarım, bunu izninizle biraz pohpohlayacağım:)


     Kullandığınız fırçayla doğrudan orantılı bitişi, hatta tamamen ona bağlı. Mesela RT Stippling Brush ile sürerseniz günlük kullanım için ideal hale gelir. Hafif, yoğun kapatıcı ve mat. Ama RT Expert Face Brush ile sürerseniz hatta bir miktar da fazla alırsanız düğün makyajınızı yaparsınız yani:)) Bu yüzden kullandığınız fırçaya dikkat diyorum! Yukarıda gördüğünüz manzara ise stippling ile kullana kullana yarıladığım ürünün son hali. Fırçayı daldırmayın, hafifçe dokundurup çekin.






     Bu renkte ve yapıda oluşu sizi hiç korkutmasın. Kısa bir süre sonra yüzünüzle bütünleşiyor. 4 farklı ten rengindeki tanışıma uyguladım, renk farkı kalmadı. Sadece kısa bir süreliğine rengin oturması için ona izin verin ve tamamen homojen dağıttığınıza emin olun. Ayrıca cildimi boğmuyor, beni bunaltıcı havalarda rahatsız etmedi. Normalde fondöten sıcak havada hemen belli ederdi kendini. Öyle değil, cildimin hava aldığını hissediyorum.




     1de biraz yayılmış hali var, 2de de bunun üzerinden yaklaşık 1 dakika geçmiş halini görüyoruz. Elimle çok hafif uyguladım ona rağmen bu sonucu verdi. Çok kadifemsi bir dokusu da var. Üstüne pudra geçmeye gerek kalmıyor, zaten tamamen mat bir bitiş sağlıyor. Yani yazın kurtarıcısı olabilir! Malum bronzlaşınca renk farkları ortaya çıkıyor ve 2-3 ay için yeni bir ten ürünü almak durumunda kalıyoruz. Bu ürünü kullanacağım ilk yaz bu yaz olacağı için bu konudaki performansını bilemiyorum ama yapısı gereği böyle sonuç vermesini bekliyorum, yaşayıp göreceğiz.









     Meraklısı için de içerik bu şekilde. Anlamıyorum ben hiç, bir paraben öğrendim o da gözükmüyor ama belki daha zararlısı vardır belki de çok masumdur bilemiyorum :) Ürüne 1 yıl ömür biçilmiş. Her gün kullanılırsa çok daha kısa sürede bile bitebilir.

     Fiyatı ve yaza bu kadar uygun bir ürün olmasına rağmen SPF içermeyişi iki eksisi sayılabilir ama üründen o kadar memnunum ki, bunları eksiden saymıyorum.


     Yazılara ara verdiğim için benimle sorgusuz sualsiz ilişkisini kesen sevgili Watsons mağazalarında 80 TL gibi bir fiyata bulabilirsiniz ( Evet laf arasında kırgınlığımı belirtmeden edemedim :) ) Ben ne zaman baksam indirimde oluyor, indirimleri kollayın derim.

     Artık daha sık görüşebilmek dileğiyle, yorumlarınızı ve sorularınızı dört gözle bekliyorum, sevgiler!


sahdesigndk@gmail.com diye kendimizi hatırlatalım:)

11 yorum:

  1. çok seviyorum ben de yaz için ideal 2. kutumu açtım kullanıma :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooo şahane güle güle kullanın! Ben de bu yaz elimdekini bitiririm sonraki ilk indirimde kesin tekrar alırım çok pratik oluyor acil durum kurtarıcısı:)

      Sil
  2. Merhaba, bloğunu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım. Bana da beklerim ;) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim görüşmek üzere, sevgiler:)

      Sil
  3. merhaba. blogunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım, ben de bloguma beklerim. gelirseniz çok sevinirim. ürüne gelince, iki aydır kullanıyorum ve karma cildimde daha kusursuz bir fondöten görmemiştim. üstelik pudra bile kullanmaz oldum. yorumlarınıza kesinlikle katılıyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Elimdeki bitmeden yenisini kullanmamak gibi kötü bir huyum var ne yazık ki. Maskara, fondöten, pudra ve bakım kremlerinde durum böyle. Elimdekini bitirmeden de evdeki bu fondöteni açmıyorum. Fakat, birçok bloggerin çok severek kullandığı bir ürün, biliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında o kadar da kötü değil hatta belli ürünlerde keşke yapabilsem dediğim bir durum. Vallahi bu muhteşem performans sergiliyor. Yaz gelsin de tekrar alayım diye gözünün içine baktığım ürün:)

      Sil
  5. Gerçekten ilginç bir ürünmüş, yazın denemem lazım! Kışın bana uymaz çünkü. İçeriğe gelirsek, full silikon. Yani uzun vadede her gün kullanılırsa gözenekleri tıkayacağı kesin :) Öptüm çok!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o yüzden ne yapıyoruz ara ara kullanıyoruz bu oyunlara gözenek açtırmıyoruz:)) kocaman öptüm <3

      Sil
  6. Merhaba benim sorum yağlı cilt için olacak. Yağlı cilde uygulandığında akma yapar mı ya da yağlı cilde uygulanabilir mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle uygulanabilir hele ki şu mevsimde çok iyi olur. Mat bir bitişi olduğu için parlama sorununun önüne geçiyor. Watsons bu ürünü sık sık indirime sokuyor, inceleyebilirsiniz:)

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)