10 Haziran 2015 Çarşamba

Giorgio Armani Maestro Eraser Concealer (3)




    Bir tek Armani Eraser'ım olsun, bana bir şey olmaz! diye iddialı bir giriş ile yazıya başlamak istiyorum:) İstediğim kapatıcıyı bulamadığım için göz altlarım için bir şey kullanmazdım, fondöten sürerken oralara ne bulaşırsa o yani, gayet yanlış bir şekilde yani. Sonra bu güzel buluşla tanıştım ve tüm düzenim değişti!






     Böyle dolgun bir tüpte geliyor. Yalnız açmadan önce bir süre dik ve ters tutun. Yoksa açtığınız an epeyce bir ürün kontrolünüz dışında akıyor ve içiniz acıyor :( Kullanmadan önce çalkalamanız da şart. 6 renk var. Bu da en açık 3.renk. Açık buğdaylar için ideal. Ama nasıl bir görünüm sevdiğiniz ile de ilgili tabii. Ben, ten rengime yakın ama bir miktar aydınlık görünümü seviyorum. Bembeyaz ışıklandırılmış köprü gibi görünümü değil :D

     Ömrü ise 1 yıl olarak gösterilmiş. Benimki 1 yılı geçti, bitmek üzere. Sadece göz altlarıma da değil, yüzümün kızarık olan yerlerine uyguluyorum, fondöteni çok daha az ve ince şekilde uyguluyorum. Görüntü doğal ve aydınlık oluyor ki bu benim en sevdiğim.




İçeriği merak edenler için bu şekilde. Armani ürünlerinin yüksek miktarda su içermesi yapay bitişi olmamalarının sırrı olabilir. Doğal ama aydınlık bitişini de içerdiği kafeine borçlu diye düşünüyorum. İçerik bilgim bitti :D




     Tüpte olması onu çok hijyenik kılıyor. Pompalı ya da aplikatörlü ürünlerin bir kısmı hep ziyan olur. Bu durumda zararınız minimuma iniyor. Sıvı bir kıvamı var. Yüzük parmağınızla tampon hareketlerle rahatça yayabilirsiniz. Bazı kapatıcılar tam kapatsın diye inanılmaz yoğun yapıda oluyor. Ama bu öyle değil. Hem ince yapılı hem de kapatıcı. Koyu halkalar tamamen nötrleniyor. Birçoğunda olduğu gibi sürdüğünüz yerlerin etrafındaki çizgiler de belli olmuyor. Dalgın olduğum zamanlarda sürüp sürmediğimi anlayamadığım oluyor. Kızarıklıklarıma bakıyorum, göremiyorsam sürmüşüm demektir diyorum:)           




     Tabii yanlış bir fotoğraflama oldu ama kapatıcılığı anlatabilmişimdir diye umuyorum. Tam oturmasını bekleyemedim. Fırçayla dağıttıktan sonra göz altınıza biraz tampon hareketler yaparsanız fotoğraftaki ince çizgilenmeyi yok edip gün boyu tamamen sabitlemiş olursunuz. Sabitledikten sonra imkanı yok yerinden oynatmanıza! Ne bir gram bozulma, ne dağılma, ne de kararma! Ayrıca yine bir Armani felsefesi olarak makyajla birlikte bakımı da size sunuyor. 22 yaşındayım ve göz altlarımda çizgilenmeler başlamıştı. Hayal ettiğiniz kadar abartı çizgilenme değil ama ben fark edebiliyordum. İstediğim gibi sağlıklı da değildi. Krem kullanmaya başlamıştım zaten. Ama bu kapatıcı göz altlarıma o kadar iyi geldi ki krem kullanmayı bıraktım ve çizgilerim yok oldu, daha da aydınlandı!





Tek dezavantajı olarak doların yükselişi ile birlikte iyice fırlayan fiyatını gösterebilirim. Ama her kuruşun hakkını veren ürünlerden biri, neyse ki. Sevil mağazalarından ve online sitesinden 125 liraya edinebilirsiniz. Sevil'in 2.ürüne %50 indirim yaptığı zamanları beklemenizi öneririm.

Mutlu günler:)

3 yorum:

  1. Hoşgeldin bloggerlığa yenideeeeeeeeen <3 Çok özlettin yahu kendini!
    Bu kapatıcıyı ben de çok erak ediyor, methini sıkça duyuyor, lakin içerik ve spf olmayışı nedeniyle kendimi uzak tutuyorumn:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldumm, yaa çok teşekkür ederim yüzüm aydınlandı okuyunca <3 Ben de buraları ve güzel yorumları okumayı çok özlemişim! Spf kapatıcılarda biraz az rastlanan cinsten zaten. Fondötende olsa bile ben altına koruyucu sürme taraftarıyım, öyle de tavsiye ederim. Hem fotoğraflarda yüz boyundan açık renk durmaz hem de koruma garanti olur;) İçerik konusunda da şunları söyleyebilirim; yaptığı bakımı gördükçe içinde sadece mucizevi maddeler var gibi geliyor, zararı yok yararı hayli fazla kesinlikle. 1 tüp bitmek üzere 2.si çoktan hazır. Genelde tam etki ürün bitince anlaşılır. Bende hiçbir sıkıntı yaratmadı, tam aksine dediğim gibi:)

      Sil
  2. Ne güzel bi paylaşım blogunu takibe aldım bende bekliyorum :)

    YanıtlaSil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)