3 Aralık 2014 Çarşamba

Tag: Me Time (Kendime Ayırdığım Zaman)



Herkese merhaba! Uzunca bir aradan sonra sizlere tekrar yazıyor olmanın mutluluğu içerisindeyim. Buraları epeyce boşladım haklısınız. Ama dönüşüm sevgili Şeyda'nın mimi ile olacaktı, söz vermiştim:)

1- Yalnızken ne izler veya okursun?

Ya güzel bir film izlerim ya da çok mutlu olduğum günlerin sonunda kenara aldığım notlarımı okurum. Detayları unutmamak için o günlerin sonunda genelde tüm hatırladıklarımı not alırım, aklıma geldikçe eklemeler yaparım. Bazen bir fotoğraf karesinden çok daha fazla şey anlatabiliyorlar.

2- Kendine ayırdığın zamanlarda ne giyersin?

Genelde pijamalarımla ya da eşofmanlarımla olurum, ne sandın ya ihtimal mi var:))

3- Me-time güzellik ürünlerin nelerdir?

Me-time kendime ayırdığım zaman değil mi ya? O zaman vücut losyonum, lip balmım falan yanımda olur en fazla, ötesi değil:) Gerçi Sevgili Şeyda bakım ürünleri olarak yanıtlamış ama bilemedim. Ben henüz tam olarak bir rutin tutturamadığım için pek anlamlı olmaz anlatmam.

4- Aktüel en sevdiğin ojen hangisi? 

Tek cevap vermek çok zor ama çok cart renkleri sıklıkla kullandığımı söyleyemem. Mevsim gereği özellikle pudralar, kremler, kahveler, bordolar piyasada benim için ama daha iki gün önce de fuşya sürdüğüm gerçeği değişmiyor:)) Yine de bir tane seçmem gerekirse..Imm seçemedim şu an ama China Glaze Rainbow ve Pastel Nude serisinden Blush rengi diyebilirim.

5- Kendine ayırdığın vakitte ne yer&ne içersin?

Şu aralar favori içeceğim kaynamış sütün içinde demlediğim Rooibos Vanilyalı çay. Onun dışında Türk kahvesi ve çay olmazsa olmazlarım. Ooo salep unutulur mu yaa o da var. Yemek durumları diyetten dolayı biraz sınırlı da olsa tek isem diyetime uygun pancake yapabilirim, onun dışında da çubuk krakerdir mandalinadır köküne kadar:))

6- Aktüel en sevdiğin mum hangisidir?

Aa mum demeyin banaaa bayılırım:) Özellikle kış olduğunda vanilyalar, karameller, çikolatalar, marshmellowlar, cupcakeler vazgeçilmezimdir. En sevdiğim tek bu diyemem çünkü henüz BBW mağazasının tamamını gezemedim ve Yankee Candle'ın tüm kokularını yakamadım :)))

7- Yalnızken dışarda da vakit geçirir misin?

Geçiririm. Tek başıma alışverişe gittiğim, bunaldığımda kulaklığımı kapıp yürüyüşe çıktığım, şehirlerarası yolculuk yaptığım çok olmuştur hatta sürekli böyle olur, birinin gelmesi benim için olağanüstü bir durumdur:) Belki de hep böyle kalmak istediğim içindir..

8- Tek başına sinemaya film izlemeye gider misin? 

Sanırım gitmem ya. Şu ana kadar hiç gitmedim bundan sonra da gideceğimi pek sanmıyorum. Tabii ki salonda izlemenin tadı başkadır fakat evimin rahatlığını da hiçbir şeye değişmem.

9- En sevdiğin online shop?

Threadless ve Kaft diyebilirim. Kozmetik ürünleri ile ilgili bir isim beklediğinizi bekliyorum fakat üzgünüm:) Farklı tişört tasarımlarını incelemeye bayılırım. Hele de sitenin sosyal medya uzmanları resmi yerine samimi olmayı tercih ediyorsa.

10- Eklemek istediğin bir şeyler var mı? Kendine ayırdığın vakitte daha neler yaparsın?

Çizim yapmayı, film izlemeyi, Xbox ile kinect oyunları oynamayı, fotoğraf çekmeyi, psikolojik araştırmaları okumayı ve deneyleri izlemeyi, makyaj malzemelerimi oyuncaklarım gibi döküp baştan dizmeyi, denemediğim ürün ve makyajları denemeyi, müzik dinlemeyi, yazı yazmayı, yeni yemek tariflerini denemeyi çok seviyorum. Sanırım fazlasıyla şey ekledim:)

Bu yazıyı okuyup etikete henüz katılmamış ama katılmak isteyen herkesi etiketliyorum. Ayrıca gunerenkkat.blogspot.com.tr un sahibi sevgili Şeyda'ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hem benim için çok tatlı sözler söylemiş hem de etiketlemeyi unutmamış. Kendisinin o güzel yüzünden ve boncuk gözlerinden öpüyorum:)

Sevgilerimle!

2 yorum:

  1. Salep çekti canım :) Güzel bir yazı olmuş teşekkürler takipteyim bana da beklerim pembemakyajcantam.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  2. İlgi çekici degişik tasarımlı bi blog olmuş dikkatimi çekti :) İyi çalışmalar dilerim :)

    YanıtlaSil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)