13 Aralık 2014 Cumartesi

Mac Matte Lipstick (Taupe)


     Önce şunu söylemek istiyorum. Zamanında "bir ruja 50 lira verilir mi yaa" demişliğim çok vardır ama çok çok fazlasını verdim. Sadece ruj olmuyor kullanmasını bilince ve doğru ürünü doğru markadan seçince. Bugünkü konuğumuz ise Mac'in mat serisinden Taupe.


    Nude değil, kahve değil, pembe değil ama hepsinin karışımı. Çok yumuşak ve günlük kullanıma hayli uygun bir renk. İçinde tatlı pembelik bulunduran ama kahve tonlarının bir nebze baskın geldiği bir renk. Çok da bereketli, sık kullanmama rağmen hiç azalmamış gibi.



Rujlarda Mac'in kalıcılık anlamında en başarılı olduğu seri olan Matte serisinin bir üyesi Taupe. Mat rujlarda korkulan kurutma problemini bu renkte yaşamadım. Aynı seriden iki rengim daha var ama mesela onlarda öncesinde nemlendirici sürmeye ihtiyaç duyuyorum. Nedendir çözemedim, bu rengin yapısı daha yumuşak.



Bana tam bir anne rengi gibi geliyor. Kalıcılığı dudak kalemi ile 4-5 saate kadar çıkabiliyor.
       Duruşu nemlendiricisiz ve dudak kalemsiz bu şekilde. Çizgileri belli etmiyor ve yumuşak bir sürümü var. Tamamen mat durmuyor ama parlak da durmuyor, seviyorum bu görüntüyü. Buğday tenlilerde güzel, beyaz tenlilerde koyu duracağını düşünüyorum.

       Şehrinizde olan Mac mağazalarından veya ücretsiz kargo seçeneğiyle maccosmetics.com.tr adresinden 55 TL'ye edinebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. Mutlu cumartesiler:)



1 yorum:

  1. Bayılıyorum ben de bu ruja. Hatta ben de blogumda incelemesini yaptım. Cidden her tene çok güzsel uyuyor Sevgiler xx

    YanıtlaSil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)