12 Aralık 2014 Cuma

Bitsin Bitmesi Gerekenler! (Karşılaştırmalı)


 
     Kendime bitenler kutusu yapmama rağmen hala kayıp veriyorum ne yazık ki. Hala çöp olarak görülüp anında atılıyor bana lazım olanlar. Neyse, kalanlar ile yola devam edelim.



 
     Bu tür ürünlerden beklentimiz ortak olduğu için direkt galibi açıklıyorum: Dove!



 
     Vitamin spreyi diye geçmesine rağmen ferahlık vermesi dışında hiçbir hayrını görmedim, göremedim. Makyaj üstüne sıkınca akar gibi hissettirdiği için evde olduğum sürede şöyle bir sıka sıka bitirdim. Deniz kenarında sıcak havalarda tam bir kurtarıcı. Tekrar alacağımı pek sanmıyorum, zaten elimde devasa bir Avene var o beni 1 sene daha götürür.

     La Roche Posay ise daha etkili. Verdiği ferahlık daha kalıcıydı ve makyajım akıyormuş gibi hissettirmedi.Yaz tatilinde yüzüme düşük faktörlü krem kullanmanın acısını çok çektim, yara berelerden yüzüm görünmedi ve canım epey yandı. İşte o zamanlarda büyük rahatlama sağladı bana. Ama güneş yanıklarının asıl panzehri aloe vera, aklınızda bulunsun. 

     İkisinden birini daha sonra tekrar alacak olsam tercihim La Roche Posay olurdu.



 
     İkincisini çoktan açtığım nemlendiricim. Cildime iyi geldiğini hissediyorum, dokusu yumuşacık oldu. Gözenek ve cilt tonu vaatlerini %100 yerine getirmedi ama ilerleme kaydettiğimi söyleyebilirim. Yine de mucize bekliyorsanız beklentinizi çok yüksek tutmayın derim. Bu seri ile ilgili bir yazı yazacağım zaten, detay veremiyorum.



 
      Benim için bir klasikti fakat Watsons'tan aldığım bir aseton pabucunu dama attırdı:)



 
     Bunun da ikincisini morunu ve başka bir çeşidini daha çoktan açtım. Her ne kadar parfümleri daha çok sevsem de bu parfümlü deodorant olayını da seviyorum. Koku tarif etmekte hiç başarılı değilimdir. Yves Rocher "Işıltılı, odunsu ve şekerli.Yasemin, Paçuli ve Tonka Fasülyesi içerir." şeklinde tanımlamış. İkincisi bitince tekrar almayabilirim, yeni kokulara yelken açmak istiyorum.



 
      Kesinlikle başlı başına bir yazı yazmam gereken ürün. Maske konusunda üşengecimdir çok düzenli, 2 günde bir böyle zor maskeleri yapamam. Ama yaptığımda yüzüme iyi gelen bir maske. Benim hatam yüzünden kuruduğu için bir miktar ürün ziyan oldu. Neyse ki elimde tamamen yenilenen ambalajıyla bir tane vardı da açtım hemen. Çok yüksek bir fiyatı olmadığı için alıp denemenizi öneririm, şimdilik bu kadar spoiler.




      Ve gelelim en çok merak edilen karşılaştırmaya. İkisinin ayrı ayrı yazısını yazarım ya da tek bir karşılaştırma yazısı yazarım bilemiyorum. Etkileri bazı detaylar dışında aşağı yukarı aynı ama kirpiklerimi gerçekten beslediği için bazı eksilerine rağmen benim birincim Yves Rocher. İkincisini yarıladım, üçüncüsünü sipariş ettim daha ne diyeyim.

     Benim bitirdiklerim bu şekilde. Siz de bunlardan kullandıklarınızla ya da son bitirdiklerinizle ilgili yorum bırakırsanız çok sevinirim, mutlu haftasonları:)

1 yorum:

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)