19 Haziran 2014 Perşembe

Pastel ProFashion Eye Palette (16)




     Herkese merhaba! Bugünkü konuğumuz Konya Blogger Buluşması'nda bizi yalnız bırakmayan Pastel'in şahane hediyelerinden biri olan bu far paleti.Tekrar teşekkürler kendilerine:)




      Renkler beni hemen cezbetti.Birbirleriyle uyumlu olmasalar da tek başlarına zor bulunacak cinsten renkler.İnce aynalı bir ambalajı var.Çıtkırıldım da değil,sağlam.Fırçası ise çift taraflı.Bir tarafı klasik, öbür tarafı da klasik far fırçası gibi. Çok zor durumlarda yardımı olabilir ama ben henüz elime bile almadım,alışkanlık meselesi:)

     Renklerin tamamı sedefli fakat makyajda kendini çok belli etmiyor.Yine de ilk üç renk her gün düzenli kullanacağım renklerden değil.Son iki renk ise smokey için yerli yerinde.




Şu baz renklerin hiçbiri istediğim verimde olmuyor bazlı/bazsız.Benim mi gözüm çok yükseklerde yoksa marka fark etmeksizin durum böyle mi,anlamadım gitti.Göründüğü kadar kocaman simler parlamıyor gözünüzde.


     Bu rengin benzeri bile yoktu elimde,bu yüzden çok sevindim gerçekten.Ah bir de palette durduğu gibi gözümde de dursaydı :( Çok tatlı bir bitişi var evet ama tam bu renk olmuyor.




      Ne kadar kahve tonlarda farım varsa bir o kadar da mor tonlarda vardır.Asla doyamayacağım tonlardan biri sanırım:) Morda renk şaşmıyor,ne ise o oluyor.




     Ve gelelim benim bordo far takıntımı geçireceğini düşündüğüm,beni çok da hayal kırıklığına uğratmayan bir renge.Tam bordo diyemem ama bordo yani,çok ilginç bir renk.Bkz.aşağıdaki görsel



     Şu iki rengin güzelliğine bakar mısınız lütfen?! İtiraf ediyorum,tav olduğum iki renk budur.



     İçerik meraklılarına.




İlk iki renk bu şekilde.Bu kadarını bile beklemediğimi itiraf etmeliyim.Her ne kadar gözde bu kadar renk vermeseler de birkaç aşama sonunda elde edebiliyorsunuz.



     Diğer üç renk ise bu şekilde.Dediğim gibi kocaman kocaman simlerin yerini zarif sedefler almış.Gözdeki yansıması da bu şekilde oluyor.Makyaj koymadığım için ise tekrar özür diliyorum:( 

     Tozutma yapmıyor ve her zaman olduğu gibi bazlı şekilde kalıcılıkları gayet iyi.Bazsız asla göz makyajı yapmadığım için bunu deneyimleme şansım olmuyor.Fiyatına göre inanılmaz başarılı bir palet olduğunu düşünüyorum.Renkler birbiri ile ilgisiz olsa da ayrı ayrı farklı makyajların çok güzel başrolleri olabilirler.Her şeyi bir yana bıraktım,son iki renk için bile alınır!Bu paletlerin başka renkleri de var,zevkinize en uygun olanını seçebilirsiniz.Şahsen ben yapılarını ve tozutmayışlarını çok beğendim,beni tav eden başka renkler bulduğumda da acımadan alırım:) 

     Pastel'e tekrar bizi buluşmamızda yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ederiz:)

6 yorum:

  1. Bordo tonlu olan harika gozukuyor :) acik renkli farlarin genel ozelligi kabindaki gibi durmuyo malesef..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bordo enfes gerçekten! Açık renkli farlar da kader işte:(

      Sil
  2. son iki renge bayılıyorum ben de harika renkler :-) güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı şekilde favorilerim! Çok teşekkür ederim:)

      Sil
  3. Benimde severek kullandığım bir palet, güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim aynı şekildee beraber güle güle kullanalım:)

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)