25 Haziran 2014 Çarşamba

Evrim Memili ve Serkan Ünal ile Be Makeup Studio Macerası


     Merhaba! Bugün bir konuğumuz yok,bizler bir yere konuk olduk, o günü anlatacağım biraz:) Bu tatlı fırsattan beni haberdar ettiği için öncelikle sevgili Başak Çelik'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum! Bu yer neresi mi? Evrim Memili'nin makyaj stüdyosu! Niye mi oradaydık? Temel makyaj eğitimi, tatlı bir sohbet ve ürün mıncıklama:) Kim kim mi gittik? Duochrome Beauty'den Duygu,  Dörtdörtlükblog  Gözde ve 

L'Arc-en-ciel Başak Çelik. Duygu hariç hepimiz tanışıyorduk önceden ama Duygu'yla da o gün tanıştım ve çok sevdim, çok tatlıymış:)




Geldiğimde beni sevgili Evrim Hanım karşıladı güler yüzüyle. Açık konuşmak gerekirse bu kadar sıcak ve rahat bir ortam beklemiyordum. Gelir gelmez de benden önce orada olan arkadaşlarımla selamlaştıktan sonra fotoğraf çekerken malzeme mıncıkladığım doğrudur! Hatta şu sağ alt köşedeki çantayı görünce "okulu bırakıp çantayla çıkıp işe mi girsem" diye geçirdim aklımdan.


Ben mekan gezilirken orada değildim ama eğitim verilirken iki dakika kaçıp çekim yapma fırsatım oldu. Burası anladığım kadarıyla makyajı yapılan kişinin yakınları için tasarlanmış bir yer. Özellikle kalabalık gelen gelinler için..:)




Burası da yine bekleyenler için makyajın yapıldığı kısımda bulunan bekleme köşesi.




     Gözde'nin eğitimi başlamadan önce Serken Bey ile birkaç poz yakalayıverdim. Karar vermek zor, soruların sonu gelmiyor malum:)

     Sonra da Evrim Hanım beni çağırdı yanına makyaj için. Ben de sabırsızlanarak tay tay gittim koltuğuma:) 





     Benim makyajımda kullanılan, daha önce deneme imkanı bulamadığım ve performansına hayran kaldığım başlıca ürünler bunlardı. 

     Mac'in fondötenine şans verebilirim. Ben silene kadar yüzümde benimleydi. Bir uygulama daha yaptırmak istiyorum mağazada emin olmak için. 
     Medium Dark'ın o doğal gölgesine ise bayıldım, kesinlikle wishlist üyesi! 
     Nars Walkyrie ise daha uzun süre benimle olsaydı kesinlikle alacaktım ama kalıcılığı beni hiç tatmin etmedi. Onun dışında yapısı ve rengine bayıldım, o ayrı konu. Gerçi Lip Maestro'dan sonra beni hiçbir kalıcılık tatmin etmeyecek yüksek ihtimal.Onun da yazısını yazmak için sabırsızlanıyorum! 
     Mac'in bu kaş jeline denk gelmemiştim,yapısını ve duruşunu gerçekten çok sevdim,Brow Set bitince düşünebilirim.
     Tom Ford palet için ise derinden bir iç çekip susuyorum sadece. Aslında kahveli bir makyaj yapacaktık ama o her zaman yapılır diye ben mat bordo ağırlıklı istediğimden dolayı bu paleti seçtik. Performansı ise hatrı sayılır cinstendi!
     Benefit High Brow kaş altımın aksine göz içimde öyle yüksek performans gösterdi ki "o paraya kıysam mı" diye düşünmüyor değilim, ne yalan söyleyeyim. Ki ben göz içime koyu renkler kullanıp daha derin bitişler seviyorum, ona rağmen bu şampanya rengi kaleme bittim. Kalıcılığı ise beni çok şaşırttı. Sanırım makyajlarımda gözümün içine açık renk kalem olayını daha sıkı ele almalıyım. Rimmel London ve bu dışında öneriniz varsa yazarsanız sevinirim:)
      Çekmeyi unutmuşum ama Nars'ın jel eyelinerının bitişine de bayıldım, hiç ama hiç aklımda yokken karpuz kabuğu düşürdüler:) Mat ve yumuşak yapısıyla beni benden aldı.




Gözde'nin makyajı benden önce başladığı için benden önce bitti.O zaten tam olarak bu tonların insanı olduğu için çok tatlı oldu yine!



     Biraz yakından inceleyelim Gözde'yi.





     Sonra da benim göz makyajıma bakalım yakından.Sarı ışıkta çekilmiş olanlar gün sonundakiler,beyaz ışıktakiler ilk hali.






      Peki Gözde ile makyajlarımız bittiğinde poz vermezsek olur muydu,olmazdı:)





     Bu ikisi de makyajın Mac Vino ile tamamlanmış hali. Gün sonuna ruj muj kalmayınca çekimleri iki farklı ruj ile yapayım dedim.Biri iddialı biri doğal olsun diye.





     

     Bu kareler de Lip Maestro 501 ile çekilmiş olanlar.

     Bu güzel makyaj ve keyifli bir gün için sevgili Evrim Memili ve Serkan Ünal'a teşekkürü bir borç bilirim! Özel günlerinizde rahat bir ortamda makyajlarınızın yapılmasını ya da ders almak istiyorsanız kapılarını çalmanızı öneririm.  Be Makeup Studio Turan Emeksiz Sokak No:

10/1 Gaziosmanpaşa/Ankara'da. İstanbul'da ise Dereboyu

 Caddesi No:45/1 Mecidiyeköy/Şişli adresinde. 


Sevgiler, mutlu günler:)

8 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Evet gerçekten çok güzeldi teşekkür ederiz:)

      Sil
  2. Çok orjinal bir yere benziyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aynı fikirdeyim, çok sıcak bir mekan:)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Oyy estağfirullah güzel bakış kaynaklı tamamen^^

      Sil
  4. Memnun kalmana çok sevindim, makyajın da harika olmuş 😍😍
    Ve sondaki çekimlere bayıldııımmmm!!!! Öpüyorum!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben davetiniz için çok ama çok teşekkür ederim! Çok güzel bakıyorsunuz da ondan güzel hepsi,öptüm ben de^^

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)