5 Mayıs 2014 Pazartesi

Hangisini İstersiniz?:)


     Merhaba herkese! Çekiliş ürününüzü siz seçin istedim,emin olamadım.Benim gönlüm ve Instagram'dan aldığım yorumlar Vino'dan yana eşsiz bir renk olduğu için ama son karar sizin..:) Tarih veremiyorum ama sizler için minik bir çekiliş düşünüyorum.Bu çekilişte Mac Vino dudak kalemi mi olsun yoksa benim seçeceğim her tene ve makyaja uyabilecek bir Mac ruj mu?Çoğunluğa göre göre karar vereceğim.Mac Vino'nun yazısını okumak için tık tık .Cevaplarınızı yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim,sonucu heyecanla bekliyorum!

     Sevgiler:)
   

12 yorum:

  1. Bence herkesin kullanabilecegi dogal tonlarda ruj olmalı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vino öndeydi ama şu an durum eşitlendi,sonucu merak ediyorum:)

      Sil
  2. Bizlere sorman büyük incelik, öncelikle teşekkürler bunun için :) Vino'nun harikaaaa bir rengi var gerçekten, fakat çok da iddialı duruyor :) Herkes belki böyle bir rengi kullanmaya cesaret edemez diye doğal tonlara yakın bir ruj daha iyi olabilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estağfirullah sonuçta kullanacak olan sizlerden biri belki de siz olacaksiniz bu yuzden sizin fikirleriniz hep onemli ama bazen sorma firsatim oluyor iste.Aslinda haklisiniz ilk baktiginizda swatchlar hep iddiali.fakat ben dudagima hafif surup firca ile yaydigimda cok daha soft ve hos bir renk cikiyor ortaya yani o biraz kisinin kullanimina bagli.uc kat ustunden gecince cok vamp bir gorunum tabii ki de elde ediliyor:) ama tabii kolaylik acisindan da dusunuldugunde rujun hep artisi var bu konuda.vino ondeydi ama su an ruj aldi basıni gidiyor:)

      Sil
  3. Bizlerin fikrini alarak çekiliş yaptığın için çok teşekkürler. Çok ince bir düşünce bu. Ruj hastası biri olarak özellikle de Mac görünce tabiki benim tercihim rujdan yana ama dudak kaleminin rengi de muhteşem görünüyor. Herkes dudak kalemi kullanmadığı için sanırım ruj daha çok istenecektir. Şimdiden kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Firsat buldukca sizlerin talepleri dogrultusunda cekilis yapmak cok daha kiymetli geliyor bana hep.Asil ben tesekkur ederim sizlere beni yalniz birakmadiginiz icin:) Once dudak kaleminin rengine asik olanlarin sayisi hayli coktu su an kullanim kolayligindan dolayi ruj one gecmis durumda sonucu ben de merak ediyorum iki turlu de umarim kazanan mutlu olur:) cok tesekkurler, sevgiler!

      Sil
  4. Gerçekten hoş bir düşünce bizlere sorman canım.ben günlük, doğal tonlarda mac rujdan yanayım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estağfirullah yahu:) şimdiki durum da onu gösteriyor:)

      Sil
  5. Bence herkesin kullanabileceği tonlardaki bir ruj olmalı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gelen yorumlar bu yonde.Bakalim her an her sey olabilir:)

      Sil
  6. Bunu sorman harika:)

    Bence Vino kalem olsun, harika bir renk cunku, kesinlikle bana ciksin isterim:)

    YanıtlaSil
  7. Bence mac ruj <3
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)