1 Şubat 2014 Cumartesi

The Body Shop Eye Shimmer (04) & Eye Colour (08)


     Pişmanım ah,pişmanım.Diğer renklerinden de almadığım için nasıl pişmanım anlatamam.Nerden bilirdim bu kadar memnun kalacağımı?!

     Bugünkü konuklarımız ise The Body Shop'ın bu minik mucizeleri^^



     Önce shimmer ile başlayalım.Hayatımın aydınlatıcısını buldum diyebilirim!Göz pınarına bu kadar doğal ve tatlı bir aydınlık veren başka bir ürün tanımadım,yok yani yok.Beklediğimden çok daha fazlasını buldum.

      Bittiğinde indirimsiz fiyatına bile alabileceğim bir ürün.Gerçi hiç bitecek gibi durmuyor ama.36 ay ömrü varmış.Rahat gider.

     Sadece bir krem rengi olarak bakmayın.Asıl rengini size yansıtabilmek için o kadar farklı ışıkta ve pozda çektim ki anlatamam.En iyileri bu yazıdakiler oldu.Mat krem görüyor olabilirsiniz ama ilgisi yok! İçinde pembe şeftali ışıltılar barındırıyor.Ama o kadar doğal ve tatlı ki,renkleri bile zor ayırt ediyorsunuz.

     Sanki pembe ışıltılar biraz daha belli.Bu rengi gerçekten görmeniz lazım,anlatmamla olacak gibi değil.Bebeğimin tek sorunu yapısının farlara göre azıcık sert olması.Bence bu aydınlatıcıda avantaja dönüşmüş işaret fişeğine dönmemek adına.

     Dediğim gibi o kadar çok uğraştım ki sağlıklı görüntüler verebilmek için,sırf bu renk için çekim yaparken bataryam bitti düşünün.Odaklamadı,odaklasa bile tam rengi vermedi vs.Asıl rengi bu gördüğünüz de değil.Göz pınarlarınıza sürdüğünüzde çok tatlı ve doğal bir aydınlığa sahip oluyorsunuz.Açık renk var kullanırdım aydınlatıcı kullanmazdım göz pınarlarıma çok fazla,ama kendisiyle tanıştıktan sonra bu değişti.    

     İyice belli olması adına birkaç kat sürdüm tabii.Tek katında bu kadar altın renkli durmuyor.Yahu bu nasıl bir renk,gerçekten nasıl anlatacağımı bilemiyorum,yere göğe sığdıramıyorum! Gidin deneyin,tek diyebileceğim bu.

     Kalıcılığı ise muhteşem.Göz pınarımdan çok çabuk uçar diye düşünmüştüm ama hiç de öyle olmadı,hep aydınlıktı!

     Bir aşk hikayesinden sonra fara gelelim.Dener denemez aklıma Inglot'un 406 numaralı farı geldi.Bu yarım ton açığı gibi.Öyle az fark var aralarında.

     Alarmıyla beraber ömrü heba olmuş ama bu da 36 aydır diye tahmin ediyorum.

     Sim bombası gibi dursa da değil.Işıltılı cinsten.


Biraz daha ışığı çekelim üstünden.


     Ve işte sonuç! Işıltılı kiremit diyebiliriz gibi.Pigmentasyonu gördüğünüz gibi şahane.Tam tarif edemedim ama o kıvamda bir şey.Bu performansı açık konuşmak gerekirse hiç beklemiyordum,5 liraya düştüklerini görünce öylesine almıştım ama o kadar memnum kaldım ki.Gördüğüm yerde rengine bakmadan tekrar alırım kesinlikle.Kalıcılığı ise gayet iyi.Gün boyunca bozulmadan kaldı.Dairesel hareketlerle fırçanıza almaya kalktığınız an bir miktar tozutması dışında hiçbir problemi yok.Yapısı yumuşacık,sürümü kolay.

      Diyeceğim şudur ki,aydınlatıcıyı indirim beklemeden gidip mutlaka deneyin!Aşık olacağınızı tahmin ediyorum.Minicik şeye 15-20 TL vermek istemeyebilirsiniz ama inanın çok memnun kalacaksınız.Belki far için aynı şeyi söyleyemem benzer rengini kolaylıkla bulabileceğiniz için ama aydınlatıcı bambaşka!Buna rağmen far da gayet başarılı.Eğer rengi hiç görmedim diyorsanız onu da kapın.

     The Body Shop mağazalarına yolunuz düşerse özellikle aydınlatıcıyı denemenizi şiddetle ama şiddetle tavsiye ediyorum.Hatta rengin asıl halini görmek için lütfen gidin deneyin! (komisyon alıyorum sanki:)) )

     Mutlu haftasonları;)

6 yorum:

  1. ben de çok seviyorum bunları yaa <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sizde hangi renkleri var?farklı ise fotoğraflamanız mümkün müdür?çok merak ettim:)

      Sil
  2. ya şu göz pınarına sürme işlemini nasıl bir fırçayla yapıyorsunuz :) evet acemiyim de.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hmm güzel soru.O zaman çok amaçlı ve uygun fiyatlı bir fırça önermek daha mantıklı olur.Ecotools Airbrush Concealer çok uygun.Her türlü kapatıcı,aydınlatıcı sürebilirsiniz hatta farınızı dağıtma işlemini bile yapabilirsiniz.Ya da http://1.bp.blogspot.com/-xJ93-9pjrp0/UayQA5QreoI/AAAAAAAACpc/HpJj48gOAz8/s1600/20130601_134700.jpg şurdaki en soldaki fırça gibi bir fırça da olabilir ama başlangıç için bir nebze zor olabilir.Ama sonuç olarak göz pınarlarınıza uygulama yapabilmek için kaba tabirleriyle yanlara doğru genişleyen cins değil de yukarı doğru daralan tarzda göz fırçaları seçmelisiniz.Başka bir sorunuz olursa her zaman buralardayım:)

      Sil
  3. offff çok iyiymiş
    nasıl doğal duruyor öyle

    hala indirimde mi?
    kapalım
    belki buluruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi?Ben de aynı fikirdeyim kesinlikle!
      Her girdiğimde soruyorum ama ne yazık ki hep hüsran,tekrar indirime sokmamışlar:( Orj.fiyatını da sormayı unuttum aslında keşke sorsaydım:/

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)