9 Şubat 2014 Pazar

sammydress.com Alışverişi


     Nasıl unuturum bu yazıyı yazmayı?!Instagram hesabımda bu kareyle göstermiştim ama detaylarını paylaşmamıştım.sammydress.com bana kullanmam için 25$lık bir kupon tanımladı.Ben de önce sizler için bir şeyler seçtim,sonra da kendim için.

     Üstte gördüğünüz Sigma F80 muadili fırçalardan biri sizden birine gitmek için bekliyor mesela.Fırçalardan birinin üstünde ciddi ciddi Sigma F80 USA falan yazıyor ama tabii ki de değil:))Bu yüzden onu kendime ayırdım,altında da minik bir kırıklık vardı.Size sağlamını ayırdım yani.Aslında kendisi performans açısından çok da aratmıyor.Yumuşacık kılları var ve homojen bir dağılım sağlıyor.Zaten sitede herhangi bir marka adı altında satılmıyor.Ama yine de fiyatına göre mükemmel performans sergiliyor.4$ gibi komik bir fiyata satılıyor.

     Şu tırnak işlerine hiç giremediğim için nedir ne değildir çok bilemiyorum ama havyar manikür için bunlar diye biliyorum.İlginizi çekeceğini düşündüğüm için bu da size özel.Keşke becerebilsem de yapsam:) Daha nail art denemem bile yok doğru düzgün,düşünün.Ee çok nadir oje sürünce böyle oluyor haliyle.

     10 çift kirpik 4$ mı?Hem de çok mu doğal duruyor?Hala şokundayım.Kutu gelince inanamadım bu kadar doğal olacaklarını düşünmemiştim.Denemek için sabırsızlanıyorum umarım gözümde de öyle dururlar!

     O süngeri tek beklemiyordum tabii,set gelecek sanmıştım ama kocaman ONE PIECE yazısını sonradan görünce..:)) O yüzden kendisinin bir anlamı kalmadı ne yazık ki.

     Ve hayatımın kirpik kıvırıcısı!Değiştirdiğim 4.ya da 5. olması lazım ama buna ba-yıl-dım!Diğerlerinden çok daha rahat,çok daha etkili ve çok daha yumuşak!Hem de bu minnoş rengiyle:)) Hem deee sadece $2.61 !

     Eğer siteyi hala incelemediyseniz bakının derim.Marka arayışınız olmasın.Ama o kadar kullanışlı ürünler var ki gerçekten.Eviniz,eşiniz,çocuğunuz ve sizin için her şey.Gerçekten aklınıza gelebilecek her şey var hem de çok uygun fiyatlara.

     sammydress.com'a tekrar teşekkürlerimi sunuyorum,sizlere de iyi pazarlar diliyorum:)

     İletişim
     Twitter1 / Twitter2
     Facebook

4 yorum:

  1. Markadan çok işe yarayıp yüzümüzü güldürmesi daha önemli bence. :) Fiyatlarda çok çok iyi kârlı mutlu bir alışveriş yapmışsın sevindim, güle güle kullan hepsini. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle fırça konusunda evet öyle:) Gerçekten öyle oldu çok teşekkür ederim:)

      Sil
  2. kirpik ve o fiyata woouwwwww
    detay yazılarını bekleriz artık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi ip gibi oldukları için kullanımları çok zor.Becerebildiğim zaman yazısı da gelir mutlaka:))

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)