3 Şubat 2014 Pazartesi

NYC Kohl Brow/Eyeliner Pencil (921-924-927) & Eyeliner Duet (884-A Place in the Sun)


     Herkese günaydııın mutlu haftalaar!Her ne kadar ben bunları yazarken günlerden perşembe saat 00.06 olsa ve dakik olarak Temptalia'dan gelen mailin uyarısı ile üffflesem de bugün 4 farklı konuğumuz olacak Watsons raflarından,hatta belki zorlarsak 5 diyebiliriz:)

     Bir klasik olan siyah ile başlayalım!(Bu arada toplu fotoğraf çekmediğimi şimdi fark ettim çok özür diliyorum:( )




     Bir ara göz kalemlerinden o kadar uzaktım ki "ya en azından siyah bir kalem kenarda dursun,lazım olur" mantığıyla almıştım.O durumdaydım yani.Her işimi eyeliner ya da far ile hallederdim ama kalem de lazım,siz yapmayın.    

      Normal kalem yapısında olanları pek sevmiyorum çok basit geliyorlar bana.Tahta tahta.Böyle siyah olmalı gövdesi,açtıkça plastik gibi olduğunu hissetmelisin.(ne çeşit bir ruh hastalığı bu)

     30 ay mı?!Hııı hııı.Çok hızlı tükeniyor bir kere.6 ay götürürse iyi.Ama fiyatını göz önünde bulundurursak mantıklı.

     Bu iki kat geçilmiş hali.Siyah göz kalemi dediğin dibine kadar siyah olmalı,adına yaraşır şekilde jet black değil.Apar topar yarı belli şekilde değil.Ama şu açıdan güzel,yumuşak bir siyah arıyorsanız,bingo!Alt kirpiklerinizde bu siyahlıkta bir şerit istiyorsanız güzel bir tercih,fakat simsiyah değil ne yazık ki.Yapısı yumuşacık değil,normal.

     Gelelim hoş bir laciverte.Şunu söylemeden edemeyeceğim,kalemlerin dışındaki kaplama ya da adı her ne ise gerçekten çok hoş.Sebebini sorsanız bilmiyorum ama hoşuma gitti.

     924-In the Navy rengi.

     Keşke gösterdiğin rengi birebir ve tek katta verebilseydin,azıcık da yumuşak olsaydın aramız çok daha iyi olabilirdi.

     Laciverti gözünüzün içine sürmeye çalışmak gibi beyhude bir çaba içine girmeyin.85 kat geçtim yine de renk falan yok.Kirpik diplerinize ancak.Oralarda da bu renk olmuyor.Elime bu rengi verince şok oldum zaten.

     Tam benim havalar bunlar işte,taupe!Hepsi benim bebeklerim:))

     Tam adını bulmuş yani.927-Taupe.

     Ah nasıl aldatıcısınız,ah!Şu renkleri göz içinde de gösterseniz ne vardı sanki hı hı:(


Görüntü yine iki kat sonunda elde edildi.Alt kirpik diplerinize uyguladığınızda hafif hoş bir buğu oluşuyor,olumlu olarak söyleyebileceğim tek şey bu.

     Ah gel canımın içi gel yaaa gözümün nuru gel! İşte NYC kalemlerin en başarılısı geldi!Aralarında nasıl böyle bir uçurum olabiliyor gerçekten anlamıyorum.Onlar elden ayrık resmen.

     Duetlerden 884-A Place in the Sun bizlerle.

     Senin solo siyah arkadaşınla aranda olan bu uçurumu neye borçluyuz acaba?Ondan nasıl çok daha yumuşak olabiliyorsun?Ve kesinlikle daha pigmentli?Baban böyle renk vermeyi nerden öğrendi 884 siyahı?


     Siyahın arkadaşı ise ışıltılı kahve.Sen de yumuşacıksın.İkinizde olan diğerlerinde olmayan nedir çözemedim.

     Ve tablonun son hali! 884 siyahının tek katta verdiği renk ile 921'in iki katta verdiği renk arasında neden bu kadar uçurum var?! NYC,anlamıyorum seni.

     Velhasıl kelam sağdaki üçlü genel olarak averaj.Hatta averaj altı bir miktar.Fiyatlarına ve boyutlarına göre fena değiller,eh işte.Ama 884ü çok çok sevdim!Yumuşacık,pigmentasyonu yerinde ve diğerlerine göre çok daha kalıcı.NYC kalemleri indirime girerse düet yapanlardan birkaç tane daha alabilirim.Ama soloların pek şansı yok artık.Yeteri kadar şans verdiğimi düşünüyorum onlara.

     Son olarak sizlere ne kadar devasa boyutta olduklarını göstermek isterim!Ki bunlar biraz kullanılmış halleri.En alttaki standart boylarda bir kalem.Kendisini diğerleri onu örnek alsın diye koydum oraya:)) (tanıyanlar ipucu vermesin detaylı yazısı geliyor arkadaşlarıyla beraber:) ) Bu boyda oldukları için taşımaya pek elverişli değiller minicik bir makyaj çantanız var ise.

     Gerçekten fiyatları tam hatırlayamıyorum ama tek renk olanların tanesi 3-5 TL,diğeri ise 7-8 TL idi ama indirim zamanlarında almıştım hepsini o yüzden iyice uyguna gelmişlerdi.Bana sorarsanız 884'ü tek geçerim.Fiyatına göre çok iyi performans sergiledi.Diğerleri sınıfı geçemedi,üzgünüm:( Ama yine de bakmak isterseniz Watsons mağazalarındaki NYC standlarında bulabilirsiniz.

     Sendromsuz pazartesiler,özendirmek gibi olmasın bana da iyi tatiller:))

4 yorum:

  1. nasıl da güzel anlatmışsın :))) o in the navy yok mu ahh bende rengine vurulup aldımda sür sür renk yok,kuru odun gibi...gözüm çıkıyordu hafazanallah :))) bu konu da milleti aydınlatıığın çok iyi olmuş :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen oyle oldu vallahi büyük hayal kirikligina ugradim:(Aman Allah korusun, gozler kiymetlidir dikkat:) Objektif olmak lazim ne ise o, artisiyla eksisiyle:)

      Sil
  2. 884 çok güzelmiş ama taupe rengini de beğendim ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o da çok güzel gözümüzü oymadan rengini görebildiğimiz zaman:))

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)