22 Aralık 2013 Pazar

Mim: Alice Makyaj Diyarında/ Fill In The Blanks:)


     Sanırım en sevdiğim şeylerden biri mim yapmak^^Bu sefer sevgili Alice Makyaj Diyarında blogunun sahibi cicim beni mimlemiş,cümleleri tamamlıyoruz.E hadi hemen başlayalım:)





1-Elimden gelse… en sevdiklerimi yanıma alırım.Onları özlemek bazen hayli ağır geliyor ve sadece serçe parmağım uzaklığında olsunlar istiyorum.

2-Kendi kendimi kontrol etmekte… çoğunlukla iyi değilim.Eğer tepem atarsa gözüm hiçbir şey görmez.Sabrederim ama sinirlenirsem yakıp yıkarım.


3-Beni en çok kaygılandıran şey… sevdiklerimin arkasında kalmaktır.Onlardan önce gitmeye çoktan razıyım,yeter ki onların acılarını yaşamayayım.


4-Hayatımın en kötü anı… benim için çok ama çok özel birinden (hayır sevgilim değil) ameliyat olmadan önce helallik isterken gözlerinde gördüğüm o hüzün.Keşke o an ölseydim de görmeseydim dediğim andır.


5-Yalnızken… o anki ruh durumuma göre her şeyi yapabilirim.Eve kapanıp yapmam gerekenlere de gömülebilirim,Fringe de açabilirim,rastgele bir film de izleyebilirim,çıkıp müzik eşliğinde yürüyüş de yapabilirim,yemek de yapabilirim.Her an her şey olabilir yani
J

6-Nefret ettiğim şeyler… kendi kimliğimi benden çok hak eden sahte tipler,kediler,sevdiklerimi benden uzaklaştırmaya çalışanlar,bana ayrı başkasına ayrı oynayanlar.


7-İşimi… şimdiden çok seviyorum,içine girsem ne olur kimbilir!:)


8-Kadınlar… zor ya vallahi zor yani:)


9-Erkekler… bazen kadınlara hemcinslerinden çok daha iyi dost olur,şüphesiz.Arada öküz olmasalar iyi cinsler aslında.Ve kesinlikle bizden daha duygusallar,sadece birçoğu gösteremiyor,o kadar.


10-Hayat… bayat:)


11-Çocukken… hep halamın rujları ve ojeleriyle oynardım.Geçen gün Clinique rujunu buldum tarafımdan parçalanmış olarak.O an kendimi dövesim geldi,halam iyi sabretmiş:))


12-Başkalarının zayıf tarafı… hep özel kalmalı,öğrenilse de anında unutulmalı.Bu çok özel ve dokunulmaması gereken bir nokta.


13-Yalan söylemek… sadece iyi sonuçlar doğurduğunda güzel.Onun dışında affım yok.


14-Her şey kötü gittiği zamanlar… kulağımda hep şu sözler çınlar “…Hayat böyle davrandıkça sert,bir-iki ağlıyor,yoruluyor,bitkin düşüyorsun,sonra düşünüyorsun.Sert bir komutan gibi hamlelerini hesaplıyorsun,üzerindeki tozları silkip tekrardan başlıyorsun…”


15-Geceleri… gündüzlerimden çok daha verimli geçer.Hep gece yapmaya çalışırım ne yapacaksam,tam bir baykuşum:)


16-Başkalarına göre ben… ohooo anlatsam inanmazsınız yemin ederim ne senaryolar ne senaryolar:))


17-Kurtulmak istediğim korku… örümcekler:|


18-Bazen düşünüyorum da… fışkiyeyi kim kırdı?


19-En çok utandığım şey… bir yerde çok fena bir pot kırmıştım da onu burada anlatmayayım.Hangi akla hizmet ona onu sordum hala anlamıyorum.Tam bir gerizekalılık bitirme tezi yani.


20-Keşke ben… şimdi ölsem de kalan tüm ömrüm sevdiklerime kalsa.


21-Anlamıyorum neden… diyaloglarınız bu derece laçka,hiç ölmeyecekmiş gibi günü gün etmeniz saçma.

     Bu güzel mimde beni de unutmadığı için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum ve ben de yapmak isterlerse diye birkaç sevdiğimi mimliyorum.Eğer yapmışlarsa ve ben görmemişsem linklerini bırakırlarsa çok sevinirim:)
sessizceicimden.blogspot.com
surdarcenciel.blogspot.com
kozmetikaynasi.blogspot.com
oreosevenkiz.blogspot.com

4 yorum:

  1. Güzel mimin için teşekkür ederim kuzucum bilgisayarım tamirde. Gelir gelmez mimine cevap vereceğim:)

    YanıtlaSil
  2. Halanın sabrını iyi zorlamışsın :D Yaptığın için teşekkür ederim, severek okudum ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de beni atlamadığın için teşekkür ederim kuzum ben de zevkle yaptım^^

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)