4 Kasım 2013 Pazartesi

TAG: I Love Autumn / Sonbaharı Seviyorum


Merhaba herkese?Umarım keyifler yerindedir,karnınız tok sırtınız pektir:) Gelelim bugün ne yapacağımıza.Sevgili Pek Bilmiş'im beni mimlemiş ben de onu bekletmeden hemen cevaplamak istedim.Zaten mimler çok hoşuma gidiyor,bir de sevdiğim birinden gelince tadından yenmiyor a dostlar^^

1.Sonbaharda en sevdiğin şey/şeyler neler?

Eylül'ün ilk gününden itibaren hissetmeye başladığım o "özüne dönmüşlük huzuru".Ya da çok sevdiğim bir  meleğin lafıyla "melankoliklik ve coşku".Ben o melankolideki huzuru sevip coşanlardanım.

2.Sonbaharda en sevdiğin kıyafet?

    Şallar,pançolar,uzun kollular,kapşonlular,ev botları...Kısacası yumulabileceğim her şey! Ve tabii ki de battaniyem kareli,battaniyem değerli^^


3.Sonbaharda makyaj trendin nedir ?

          Eğer çok çok özel bir sevdiğim ile birlikte olacaksam ve modumdaysam gökkuşağına bile dönebilirim.Fakat genele bakmak gerekirse daha pastel,daha koyu,daha "sonbahar" renkler benimledir bu mevsimde.Keza kışın da öyle.Örneklerle açıklamak gerekirse;bahsettiğim renklilik bu şekilde bile olabilir.

     Lakin genelde sonbaharda gönlüm buralardadır.Modaymış cartmış curtmuş çok bakmam.Herkeste olan şeyleri de sevmem,o ne öyle belediye dağıtmış gibi,aynı fabrika çıkışlı haller.Eğer uyguladıktan sonra hala insana benziyorsam kalabilir:)










4.Sonbaharda en sevdiğin yemek/içecek?

Şüphesiz içecek olarak kahve ve sıcak çikolata.Türk kahvesi her daim baş tacımdır orası ayrı konu.Ve ve tabii ki de kestane!Bir de mandalina elbette.Ama kestane bir aşktır,her türlüsü makbuldur efenim.Ve kahveye batırılınca hafif hafif eriyen sütlü çikolatanın da hakkını teslim etmeden geçemeyeceğim.


5.Sonbaharda başlayan tv dizilerinden en çok beklediğin dizi hangisi ?

      Televizyonun pek takipçisi olmadığım için özellikle beklediğim bir şey yok ne yazık ki.Bir ara Şubat'ı çok seviyordum,bitti.Fringe bir tutkuydu,o da bitti.Keza House da öyle.Ama Komedi Dükkanı başlıyormuş.Sanırım onu beklerim ekran karşısında:)

6.Sonbahar geleneğin nedir?


  Bir gelenekten bahis açılınca insan nokta atışı istiyor fakat bende öyle bir şey yok.Yine de şu görüntü gelenek sayılırsa,evet bunu kulaklıklarım eşliğinde ve  sevdiğim mumların kokularıyla dolmuş odada yapmaya bayılıyorum!Hatta belki de dertleşebileceğim bir kitapla veya içimi dökebileceğim kağıt ve kalemle..

Sonbahar aşkımı bir nebze anlatmamı sağlayan bu mimi kim hazırladıysa ilk olarak ona,sonra da benden de yapmamı rica eden Pek Bilmiş'ime sevgilerimi ve teşekkürlerimi sunuyorum!

Mutlu Kasımlar!;)

5 yorum:

  1. Canımmm :) Zevkle okudum ellerine sağlık <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de zevkle cevapladım bebeğim çok sağ ol^^

      Sil
  2. Çok güzel olmuş :) kestane olsaydı yeseydik canım çekti :)) komedi dükkanı güzeldi başlarsa bu sefer canlı izlemek istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi benim de canım çekti keşke imkan olsa da çıksam alsam yapsam:) Evet başlıyormuş hatta iki bölümü çekilmiş bu sefer Ezgi Mola ile birlikte yapacaklarmış,Biletix takibi gerek yani:)

      Sil
  3. Sonbaharı çok güzel anlatan bir yazı olmuş.. Ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)