10 Ağustos 2013 Cumartesi

The Balm Overshadows Shimmering All-Mineral Eyeshadow (No Money No Honey)


     Herkese merhaba!Son gün de olsa herkese iyi bayramlar,umarım güzel günler geçiriyorsunuzdur.

     Bugün çekimlerini aldığım an yaptığım ve o günden beri de çok sevmeme rağmen niye kullanmadığımı bilmediğim çok tatlı bir Balm ürünüyle burdayım.

     Kesinlikle belirtmeliyim ki,ıslak kullanımda çok daha yüksek performans sergiliyor.Kuru da kullanabilirsiniz ama ıslak halini görünce vazgeçiyorsunuz.


     Bunu 1 yılda bitireni alnından öperim.

    The Balm ürünlerinin ambalajlarını ve paketlemelerini çok kaliteli buluyorum gerçekten.En basit örnek,Maybelline tekli farlar aşağı yukarı aynı fiyata ve ambalajları çok daha acınası durumda.

     Meraklısına.

     Yine muhteşem odakladığım anlardan biri.Üstündeki koruma bandı sayesinde de hiç belli olmamış.Tuzluk gibi üç deliğe sahip,ürün kaybı yaşanmaması adına.Mantıklı olmuş bence bu.Bazılarında sadece kapak oluyor,hem ürün dökülebiliyor hem de kullanırken israf oluyor.Hele ki böyle parıl parıl bir ürün risk kaldırmaz:))

     Hemen belirteyim,topaklar benim beceriksizliğim kabul ediyorum.Çünkü fotoğraftan sonra çok kolay şekilde dağıttım.Islak ve kuru kullanım arasındaki inanılmaz fark belli oluyor sanırım.Kuru kullanımı ışıltılı bir makyaj öncesi baz renk olarak kullanabilirsiniz.Islak kullanımda yüksek kalıcılık ve pigmentaston olduğu aşikar,şüpheniz olmasın.Simsiz,inci parlaklığını taşıyan bir far düşünüyorsanız bunları atlamadan seçim yapmayın derim.İndirimsiz fiyatları yanılmıyorsam 18 TL.Ama Balm ürünleri bu kadar sık indirime giriyorken beklemekte fayda var diye düşünüyorum.En iyi zaman,%50 indirim zamanı.Sabredin ve liste yapın kendinize.İndirimlerde depolayın.Normal alışverişe çıktığınız zaman indirime hiç girmeyen ürünlere odaklanın.İndirim ihtimali olanlar için bekleyin.

     Önümüzdeki yazı yüksek ihtimal bir NYC Ruj yazısı olacak.Siz de belirleyebilirsiniz.Mesela bu yazının altına aklınıza gelen ilk marka ya da ürünü yazın,mevcutsa ve henüz tanıtmadıysam yazayım.Sevgiler ve en kısa sürede düzenli olarak sizlerle buluşabilmek dileğiyle..:)

10 yorum:

  1. çok güzel bi yazı olmuş güle güle kullan canım:) iyi bayramlar bu arada:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,size de iyi bayramlar:)

      Sil
    2. Bu farlar far ustune hafif bir fircayla uygulanincada harika oluyo alt baz degilse ust baz oluyo :)

      Sil
    3. Bunu da deneyeceğim teşekkürler:)

      Sil
  2. Ayy cok begendim bu guzelligi ben ama :)

    YanıtlaSil
  3. neden bunu daha önce göstermedin nedeen=( gittim geçen hafta lorealinkini aldım ürün güzel ama içim yandı ona o parayı verirken şimdi bunu görünce daha bi yandı saol=(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzgünüm:( Ama Gratis The Balm ürünlerinden indirimi eksik etmiyor takipte kalmak yeter diye düşünüyorum,hiçbir şey kaçırmış sayılmazsınız hala:)

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)