29 Ağustos 2013 Perşembe

Maybelline Eye Studio Color Tattoo 24HR Cream Gel Shadow(Pink Gold)


     Ve efsaneleşmiş bir başka ürün daha:Maybelline Color Tattoo Pink Gold!Renginin tatlılığını anlatmama gerek yok sanırım,ortada:)



     Flaşlı ve flaşsız çekimler bu şekilde.Pastel bir toz pembe,canlı değil.Kahve alt tonlu desek yanlış olmaz sanırım.Color Tattoo ile tanışmam mor rengi ile oldu.Onu dağıtması hayli zordo ama kalıcılığı şahaneydi.Başka bir renge şans vermek istedim.Bunu da dağıtması kolay mı?Fena değil.Belki de artık ben fırçayla far dağıtımına çok alıştım,bana zor geliyor.Ama yüzük parmağınızla pıt pıt yöntemiyle dağıtırsanız güzel sonuçlar alabiliyorsunuz.Krem farların fırçaya değil sizin parmaklarınıza ihtiyacı var.İlla ki fırçayla sürmek istiyorsanız hassas davranmazsanız topaklı  bir sonuç elde edebilirsiniz.Ama şöyle düşünün,painterly bile aynı özelliklere sahip.Onu da parmağınızla yaymanız lazım.O da zor dağılıyor.

     Peki kullanım süresi olan 2 yılı çıkarabilir mi?Bana kalırsa kurumasına izin vermezseniz olabilir.Yani 5-6 ayda bir kapağını açacaksanız almayın bile.Arada bir varlığınızı hissettirmelisiniz krem farlarınıza yani:)Normal farlarınız gibi 6 ay sonra da açtığınız zaman görünüm ve yapı aynı kalmayabilir.

     Denenmiş hali de bu şekilde.Göz diplerinden başlayıp dağıttıktan sonra koyu renklere geçerek hoş bir makyaj elde edebilirsiniz.Pek uğraşamam diyorsanız bunu tek başına tüm göz kapağınıza da yedirebilirsiniz.İnce bir eyeliner,doğal görünüm veren bir maskara ile de tamamdır!Bazsız da güzel sonuçlar verebilen bir ürün ama siz siz olun özellikle göz makyajınızı bazsız yapmayın.Hele ki yağlı göz kapaklarınız var ise,olmazsa olmazınız:)

     Piyasa fiyatı 12-16 TL arasında değişiyor.Şans vermeniz gerektiğini düşünüyorum.Far merakınız olmasa bile doğal ve tatlı bir görünüm verdiği için bakmalısınız.

     Ee hafta da bitti sayılır.Umarım güzel bir hafta olmuştur ve ondan daha güzel bir haftasonu geçirirsiniz.Yeni sürprizler için takipte kalın,sevgiler;)

     Instagram: @derinsah
     Twitter: @derinsah / @derinksahblog
     Facebook: Derin Karademir
     Mail: sahdesigndk@gmail.com



4 yorum:

  1. parmakla uygulamak zor geldiğinden almıyordum ama ecotools eairbrush concealer fırça ile uygulamaya başladığımdan beri bu farlarla barıştım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa evet iyi fikir olabilir bir deneyeyim,teşekkür ederim:)

      Sil
  2. Bu farlari her gordugumd ulkemize gelmeyen barely branded rengi aklima geliyor. O renk gelse bir kac tane alio stoklarm saklarim herald :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehehe evet o renk hakikaten çok joker bir renk,stoklanmayı hak ediyor:)

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)