26 Haziran 2013 Çarşamba

Inglot Freedom System Eye Shadows(334 - 449 - 323)


     Herkese tekrar merhabalar!Umarım iyisinizdir ve güzel bir hafta geçiriyorsunuzdur.Çekiliş sonuçlandı,hediyeler sahiplerini buldu içim rahatladı:) Bir süre önce beraber yaptığımız listeye göre yazıları yazıyorum.Bu yazı da sevgili Şeyşeydaa ve Münzevi'nin isteğiydi.Liste bitiminde de özel bir talebiniz olmazsa malzemelerden o an elime ne gelirse onu anlatmak istiyorum.Bayramdan sonra da makyaj anlatımlarına ağırlık verebilirim diye düşünüyorum ama hayat ne getirir bilinmez:) Hala alışverişe çıkabilmiş değilim içim gidiyor.Ama rahat durmadım tabii ki,sevgili Kozmetik Aynası'nın %50 indirim kuponu sayesinde uzun zamandır istediğim Bioderma Sensibio H2Oların siparişini verebildim.

     Bu farların hepsini hatırladığım kadarıyla Markafoni'den aldım.Birini Inglot mağazasından almış olabilirim.Uzun zamandır aradığım renklerdi her biri.Far konusunda Inglot gözbebeğimdir.Gerek renkleri,gerek kalıcılıkları,gerek pigmentasyonlarıyla,gerek dağılmayan yapılarıyla.Tek tek bakalım o zaman.

     Çekim yaparken tırnak batırınca böyle oluyor işte kusura bakmayın:)Burda pembe alt tonlu gibi durmuş ama tamamen mordan gelen bir eflatun&lila.Buram buram mor kokuyor.Hafif olması da onu riskli bir renk yapmaktan kurtarıyor.Tozutma sorunu yaşamadım diğer renklerde de yaşamadığım gibi.Kalıcılığı da gayet güzel. (yağlı göz kapaklarınıza bazsız sürmediğiniz takdirde tabii her farda olduğu gibi) .334 numara.


     Inglot'a girdiğimde kırmızı farlara bakmıştım ama niyeyse kullanamam diye almamıştım ama aklım da kalmıştı aslında.Kısmet daha sonrasınaymış.Bu kadar güzeli de kalmamıştı zaten.Bu renk harika!Çünkü bildiğiniz ve bağıran bir kırmızı değil.Çok tatlı,çok.Kırmızı fardan korkmayın,sadece doğru tonu bulmaya çalışın.449 numara.

     Birçok yerde birçok sarı far baktım ama hiçbiri istediğim tonda değildi.Bu tam istediğim ton işte,tam!Her makyaja olmaz tabii.Dikkatli kombinlenmesi ve kullanılması gereken bir renk.Koyu bir sarı.323 numara.

     Gelelim tende bazsız nasıl göründüklerine.

     Kendimi yeni bir ülke keşfetmiş gibi hissettim,yeni bir bayrak oldu.Kırmızı gördüğünüz gibi pembe inci ışıltıları içerdiği için risk ortadan kalkıyor,renk tatlılaşıyor.

     Sarı ve lila tamamen mat,kırmızı bir miktar ışıltı içeriyor.Pigmentasyonların ne denli iyi olduğunu anlatmak için bu kare yeterli olur sanırım.Parmak çizgilerime bile dolmuş durumda.Aklınıza gelen problemlerin hiçbirini bu farlarda yaşayamazsınız.Yine indirime girdiği bir zaman sepeti dolduracağımı hissediyorum.Hele ki farlara bu denli zaafım varken.Umarım Türkiye'ye geleceklerinin haberi doğrudur da en kısa sürede gelirler.Tanesini 8-11 TL arasında değişen fiyatlara almıştım malum indirimlerde,inanılmaz komik rakamlar.Bulursanız asla kaçırmayın:)

10 yorum:

  1. Çok güzelmiş bunlar renklerine,pigmentlerine bayıldım..İnşallah gelirler kuzum ya..Nede güzel tanıtmışsın beklemeye değdi vallahi:)Teşekkür ediyorum buarada çok çok:)Öpüldün bal yanaklardan;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geliyorlarmış hatta online satış başlayacakmış kuzum o zaman her şey daha mükemmel olur:)Yetebildiysem ne mutlu bana asıl ben teşekkür ederim öpüyorum:)

      Sil
  2. Sarı fara bayıldımmmmmmmm 😍 güle güle kullan canımmm ayrıca %50 indirim çekinden yararlanmana da sevindimmmm :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O benim de gözbebeğim vallahi tam bu tonu tutturmak çok zor:) Başka bir sitede de 45 TL civarına bulmuştum ama 30 olunca tabii ki de dayanamadım inanılmaz iyi oldu uzun zamandır aklımdaydı kısmet olmamıştı çok teşekkür ederim:)

      Sil
  3. Sari far simdi bronz tene cok iyi gider gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz güneş yüzü göremedim ama bronzlaşabilirsem fena olmayabilir göz diplerine evet,çok teşekkür ederim:)

      Sil
  4. bayıldım bayıldım:)) aslında sevmem bu renkleri ama artık cesaretlendim sanırım bu renklerde far alma planım var :)) öpücük :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy yaşasıın alırsan mutlaka görmek istiyorum hemen çok merak ediyorum bitaneeem:)

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)