23 Haziran 2013 Pazar

Inglot Body Pigment Powders (121 & 253 & 300)


     Çok uzun bir aradan sonra yeniden merhaba!Eski tempoya dönmeye çalışacağım yavaş yavaş.Bu dönemde yanımda olan ve takibi bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum:) Soru soranlarınız oldu bu dönemde.Kısaca söyleyebilirim ki tamamen olmasa da biraz daha iyiyim.Hayli zor bir dönem başlamış benim için de farkında değilmişim.Ama buna da şükür.Allah düşmanımın başına vermesin dedikleri cinsten:) Bırakıp gittiğimi sananlar olmuş,hayır.Elimden geldiği kadar devam ettirmeye çalışacağım.Çünkü buraları ve bu işi seviyorum.Bir sürü indirim haberi aldım ve hepsi içimde kaldı:/ Çekiliş de sonuçlandı ve hak ettiğini düşündüğüm birine gitti.Gerçi kendisinden ulaştığına dair hala bir haber alamadım ama olsun.Blog satışı da devam ediyor ayrıca.Kargo işini babam hallediyor sağ olsun:)

     Söz verdiğim gibi öncelikle bu yazıyı sevgili Burda Kozmetik Konuşulur'a adıyorum:) Ve gelelim bu yazıyı isteyenlere.Şeyşeydaa,Fuch Sia,Sema benimvertigo,Kuğu Gözlü ve Münzevi'ye sevgilerimle!

     O zaman başlayalım hadi:)

      Bunlardan almadıysanız alın lütfen,asla pişman olmayacaksınız!"Ee Inglot Türkiye'den gitti?"dediğinizi duyar gibiyim.Ama Facebook sayfalarında gördüğüm kadarıyla geri dönüyorlarmış!Kesin dönüş yaptıklarında mutlaka gidip alın,mutlaka!Geldiklerinde indirim devam ederse benim de almayı düşündüğüm şeyler var sanmıyorum pek ama:)

      İçerik merak edenlere.

      Sağdaki kiremit rengi gibi çıkmış ama değil.Çok tatlı bir pembe kendisi.


     Renklerin en net gözüktüğü kare bu sanırım.Renklerin güzelliğine bakar mısınız?Muhteşemler!

     Farların üstünde tepinmişsiniz gibi bir yapıya sahipler.Ama siz siz olun bunları çok da kuru kullanmayın!Sonuçlarından bahsetmek bile istemiyorum:( Fırçanız mutlaka nemli olsun.Kuru kullanımı sadece elinizde falan yapabilirsiniz.Onun dışında tüm yüzünüzün pudraya bulanacağına emin olabilirsiniz.Kapaklarını sıkıca kapattığınız takdirde dökülme sorunu asla yaşamazsınız,yanınızda taşımaktan çekinmeyin yani.Çünkü küçük bir dünya var kendilerinin içinde.Şahsen şansımı zorlayıp kirpik tarağını ıslatıp maskara denemelerim de olmuştur.Tabii siz olayı abartıp pembe tonlarıyla allık çalışmaları yapmayın.

    Bu tarz fırçalarla kullanmaya dikkat edin.Arkadakini dikkate almayın daha çok gölge için kullanıyorum onu da.Yine de kuru kullanırım ben derseniz gölge için o fırçanın sadece ucunu nokta kadar değdirseniz bile yeter hatta artar gölge için.Hayli koyu bir makyaj olabilir,dikkat.Bu ürünlerin koyu renkleriyle makyaj yapıp çıkmadan önce en az 3 kere denemelisiniz bence.Cidden çok riskli çünkü.Ne kadar açık renk o kadar kolay kullanım:) Uğraşmayı sevene de çok güzel oyuncak olur ama:)

     121 ile başlayalım.Kendisi koyu bir pembe olur.Hayli koyu.Hafif morluklara rastlayabilirsiniz.


     Bu işte tam benim rengim!En sevdiğim rengin en sevdiğim tonu!

     Bunu bırakın kullanmayı bir yere dökmeyin bile.İnanılmaz kalıcı olduğu için elinizden de çıkmıyor ufacık bir yer bile.

     Gelelim en risksiz,en mülayim renge.

     Bunu rastgele Markafoni'den almıştım.Diğerlerinin yapısına bayılınca hangi renk olursa olsun diye pembe diye seçtim aldım ama beklediğim pembeden çok daha fazlası,tatlısı.

     Numarayı yanlış yazmışım 253 olacaktı alttaki ve üstteki fotoğrafta.İkisi de koyu mora ait.

     Üstteki kuru kullanım alttaki ıslak kullanım.

     İlk kullanımlar için basit bir fırçayı tercih etmelisiniz.Gözden çıkarabileceğiniz tarzda bir şey olsun.Yanlış anlamayın fırçam hala sağlam:D Ama yine de kolay olsun diye.Bu fırçayı Rossman'dan 3-4 liraya mı ne almıştım.

Bir çılgınlık yaptım ve ıslak kullanıp göz kapağımın tamamını hatta daha fazlasını boyadım.O dandik fırçayla kuyruk bile yaptım yani o kadar diyebilirim.Muhteşem bir ürün.Hepsini eyeliner olarak da kullanabilirsiniz yani.Bilsem daha fazla rengini alırdım.


     Açık renklerde ıslak kuru kullanım daha çok fark ediyor.Islak hali jel eyelinerın inanılmaz yumuşak hali.Kolay kullanımı var.Fırçanızı suya bandırıp çıkarmayın sırılsıklam olmasın.Biraz nemli olsun ki ne aksın ne de kuru kalsın pudranız.

    Hafif ıslak kullanımla inanılmaz kalıcı farlar elde edebilirsiniz.Tek hamlede tam renk,maksimum kalıcılık!

     Bir blogger nasıl çıldırdı adlı eserle bitirmek istiyorum:) Malum Inglot indirimlerinden 15-20 TL arası fiyatlara edinmiştim tanesini.Sırf bunları her gün kullansam yıllarca gider sanırım.İnanılmaz bereketli.Inglot Türkiye'ye yeniden geldiği takdirde hiç şüphe etmeden alınması gereken bir ürün olduğunu düşünüyorum.Buna benzer bir ürün kullandınız mı?Ya da aynısını?Yorumlarınızı bekliyorum.Sevgilerimle:)

     Büyük Blog Satışı için --> http://derinksah.blogspot.com/2013/06/buyuk-blog-sats.html

     Bundan önceki son alışveriş yazısı için--> http://derinksah.blogspot.com/2013/06/erken-gelen-dogum-gunu-hediyeleri.html

     En kısa sürede yeniden buluşmak dileğiyle,sizi seviyorum:)

8 yorum:

  1. Teşekkür ediyorum bitanemm benim :* seni buralarda görmek ve keyfinin yerine geliyor olmasını duymak çok güzel ♡ özlemişim ya :) pembe olana bayıldım ayrıca güle güle kullan bebeğim ♡

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk yorumun senden gelmiş olması da beni inanılmaz mutlu etti yaa seni yerim ben de buraları özlemişim <3 Daha güzelleri sana olsun bebeğim benim Türkiye'ye gelirse mutlaka bir bak derim :)

      Sil
  2. pembe olan şahane şahanee :)) İnglot tekrar gelince muhakkak bakacağım :) öpücükler kuzumm :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar yumuşak ki renk ve kullanım olarak mutlaka bak bitanem kocaman öpüyorum <3

      Sil
  3. Ben de Inglot'u geç bulup erken kaybedenlerdendim, bitecekler korkumdan da gıdım gıdım kullanıyordum hepsini eheh artık özgürüm, harika bir haber bu!:) Pigmentlere de göz atacağım ilk gördüğüm yerde.

    Bu arada çekilişi de gecikme için özür dileyerek duyurdum, buyrunuz:
    http://bojelerim.blogspot.com/2013/06/sansm-donuyor-derinsahn-hediyeleri.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendi sayfalarında öyle yazmışlardı yollarını gözlüyorum başka bir haber aldığım an iletirim:) Pigmentlerle yan yana dururlar,mat olduğunu hemen fark edersin.Yorum attım ve gözlerim doldu bir kez daha teşekkür ederim:)

      Sil
  4. BA-YIL-DIM resmen gözüm kaldı :)güle güle kullan ..
    bazen Markafoni de çıkıo ama hep güzel renkler alınmış oluyor. verdiğin haber inşallah doğrudur geri gelirler ...
    Sevgiler, hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehehe daha güzelleri olsun sana da,teşekkür ederim:) Bu ürün için renk çok fark etmez hangisi varsa almalısın,o kadar iyi yani.İnşallah benim de okuduklarım doğrudur:)

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)