24 Mayıs 2013 Cuma

Ankara! 25 Mayıs Cumartesi Günü Çok Eğlenmeye Gidiyoruz,Seni de Bekleriz:)


      Merhabalar!Öncelikle bunu reklam vs.algılamanızı istemiyorum.Ne kimse benden istedi,ne de bir çıkarım var.Hazır bir metin de değil.Oturdum evimde kendim yazıyorum.

     Bir yaz gününde gönüllü olmuştum Lösev için.O gün bugündür öyle güzel anılar biriktirdim,öyle zevkli işler yaptım ki.Hiç bilmediğim bir yerde,hiç bilmediğim insanların ortasına gittim ilk seferinde,tek başıma.Tedirgin olmuştum,nasıl bir ortamın beklediğini bilmiyordum.Ama bir Ramazan gününde o sıcak,serin bir esinti oldu.Müzik de eşlik etti o tatlı koşuşturmamıza.İlkler hep özeldir ya,o da özeldi benim için..

     Gönüllülüğün bana kazandırdığı şeyleri ne kadar sıralasam az kalır.Çok başka duygular gerçekten.Yaşanmadan bilinemeyecek türden.Merak ettiğiniz şeyler olursa çekinmeden sorabilirsiniz.



 
     Ve gelelim asıl meseleye.Bu başlığı niye attım?Daha fazla uzatmadan söyleyeyim.Önümüzdeki hafta önemli.Çünkü Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası.Ve bu haftanın ilk gününü bir karnavalla kutlamak istiyoruz.Tabii ki tek başımıza değil,sizlerle.Sizlerin desteği ile.Destek kelimesi size sakın maddiyatı hatırlatmasın.Bizimle eğlenmeniz için bekliyoruz sizleri sadece,hepsi bu.E o zaman programımızı anlatalım kısaca:)

     25 Mayıs 2013 Cumartesi (yarın) saat 12.30'da Kahramanlar Karnavalı Yürüyüşü başlıyor.Lösemili çocuklarımızla birlikte Kavaklıdere Karum Avm'nin önünde toplanıyoruz.Bando eşliğinde Kuğulu Park'a Karnaval Yürüyüşümüzü gerçekleştiriyoruz.Saat 13.00 gibi Kuğulu Park'a varmayı planlıyoruz.Bu saatte de Kahramanlar Karnavalı Kuğulu Park'ta başlıyor.Sanatçılarımız,gönüllülerimiz,kardeş okullarımız,kardeş sosyal toplum kuruluşlar karnavala katılacaklardır.İsteyenler Kahraman ve Renkli Karnaval kostümleriyle yer alabilirler.Ben bulabilirsem uğurböceği pelerinimle ve ona uygun makyajımla gelmeyi planlıyorum en basitinden:)
    Bu karnavalda annelerimizin elleriyle yaptıkları birbirinden lezzetli yiyecekleri ve LSV köy ürünlerini tadabileceksiniz.Birçoğunu tatmış olarak söyleyebilirim ki;hazır birçok üründen kat kat lezzetliler.Saat 17.00 diye bir bitiş saati geldi kulağıma ama gidişata göre değişebilir tabii.

     Velhasıl kelam,yarın hepinizi bekliyorum!Gelebilecek olanınız varsa aynı ortamda ayrı ayrı durmamak adına bildirirlerse tanışmış/özlem gidermiş de oluruz;)

     Bekliyorum,seviyorum,öpüyorum!:)

5 yorum:

  1. Saaç kaça kadar devam eder ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok özür dilerim yazmayı unutmuşum hemen düzelttim.Saat 5 e kadar devam edeceğini gördüm astığım afişlerde ama gidişata göre değişebilir.

      Sil
  2. Reklam bile olsa Lösev için herkesin desteklemesi gerekir. Kremin, rujun onun bunun sayfa sayfa reklamı yerine keşke bu duyurulsa tüm bloggerlara !Çok güzel bir sosyal sorumluluk projesi gidebilecekleri şimdiden kıskandım :)
    Sevgiler, hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Bloğumda 150 lira değerinde hediye veriyorum, katılmak istersen beklerim ;)

    http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com/2013/05/surpriz-150-tl-degerinde-istedigin-urun.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katilmak isterdim ama bu kadar duyarsiz olup boyle bir konunun altina yorum olarak biraktigin icin katilmayacagim.

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)