10 Nisan 2013 Çarşamba

Inglot Freedom System Palette 5 Eye Shadows


     Aslında çok ama çok sonra tanıtacaktım bu paleti de baktım çok merak ediliyor,hem de sevgili Pek Bilmiş'im hemen yorumlamamı isteyince otomatik olarak ilk sıraya geldi bu yazı.Gerçi iki kare çekmeyi unutmuşum ama umarım bir fikir verir.


      Malum Inglot indiriminden hepinizin haberi var.Kalan son mağazalardan biri,belki de sonuncusu olan Ankara Armada AVM Inglot yolunu tuttum.Her şey bitmiş durumda.Palet bile gördüğünüz gibi:) Torba ihtiyaçlarının bir kısmı bile La Senza tarafından karşılanıyor:)) Bu ayın sonuna kadar bitermiş ürünler,indirim inanılmaz.Bir ürünü alıp yollamamı isteyen olursa sahdesign@hotmail.com adresinden iletişime geçebilir.Seve seve alır yollarım.



İnanılmaz kararsız kaldım seçerken ama son olarak seçebildiklerim bu renkler oldu.


413 görüntüsünden beklenmeyen şekilde metalik.406 ise bir mucize!

          Yukardaki sıra ile numaraları bunlar.




     Bu renkleri elimde swatchlamıştım ama fotoğraf çekmeyi unutmuşum,postu yarılayınca fark etmiş olmam iyi oldu:) Bunlarla yaptığım makyajı paylaşacağım,söz.Açık konuşmak gerekirse far konusunda Inglot,Mac'i sollar benim gözümde.Yelpazesi daha geniş.Mac,serilere özel getiriyor spesifik renkleri.Pigmentasyon konusunda bir harika!Kalıcılıkları da keza öyle.Ortadaki mor da biraz metalik.388 ise mat bir mavi her ne kadar mor çıksa da.494 ise en sevdiğim mor!Bazsız şekilde bile yağlı kapaklara sahip olmama rağmen toplanma ya da dağılma problemi yaşamadım.


 
     406 tam bir günlük kahve makyaj vazgeçilmezi.413 ise metalikliğiyle gönlümü çalan bir mavi.Renkler tam olarak çıkmamış aslında.Belki tekrar fotoğraflarım,en kötü ihtimalle makyajları kesin paylaşırım.

     Sevgilerimle:)

4 yorum:

  1. oyy canım benimm :) bana özel bir post olmuş bu :)) Hepsi birbirinden güzel ama 406 ya ayrıca bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen istersin de yapmaz miyim:) Aslinda iceri girerken gunluk makyaj icin bir palet yaptiracagimi hedefleyerek girmistim,mor gorunce dayanamadim 406 son dk gordugum bir kahve oldu:)

      Sil
  2. 413 çok güzelmiş bir tane bile INGLOT ürünü alamadan gitti güzelim marka buralardan...
    Çok iyi yapmışsın sen bayaa bi far almışsın :)
    Sevgiler, http://hazioz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o kesinlikle favorim.Yurt dışından getirtecek kadar başımı döndürdü.Markafoni'de arada bir indirime giriyor bazı ürünler.MissPera'da da sürekli mevcut.Az bile aldım diyorum şimdi pişmanım aslında:)

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)