29 Nisan 2013 Pazartesi

I Love Eyeshadows vol.3 & News :)




Merhaba herkese!Hayli boşladım blogu,farkındayım.Ama hayatta bazı önceliklerim,senede birkaç saat yaşayabildiğim özel anlar var.Bunlar için bazı şeyleri göz ardı etmeliyim.Ama elbette unutmadım buraları.Zaten bazı tipler de sinir bozmuştu aslında.Yahu benim daha etim ne budum ne? 3 ay olmuş blog açalı,bu işlerle alakan yokken ne hikmetse birden kopyala + yapıştır blogunu açıverdin.Bu şekilde daha ne kadar yaşamaya devam edeceksin cidden merak ediyorum.

Her neyse,her neyse..Aşağılarda göz makyajları fotoğrafları var merak etmeyin tüm post böyle özür ve muhabbetle geçmeyecek:) Peki bunlar ne şimdi?O yastık yaklaşık iki yıldır benimle ve en kıymetli gözyaşlarıma,gülümsemelerime,yorgunluklarıma somut olarak eşlik etti kendisi.Benim için değerli.Çantam ise yıllardır aynı şekilde yoldaşım ama kendisi ilk günkü gibi yepyeni,hiç yarı yolda bırakmadı beni,daha da bırakmaz sanırım.Bırakmasın da,çok mutluyum onunla.Bu hazırlıklar İzmir içindi.İzmir'e gittim ve giderken ne internet paketi yapmayı ne de sevgili Makyaj Fırçam'ın iletişim bilgilerini almayı akıl ettim.Halbuki bahsi çok geçmişti az da olsa görüşebilmenin.Ama benim tam bir zeka ürünü olmamdan kaynaklı olarak görüşemedik.Gerçekten içime dert oldu.Bir gün mutlaka!




Sadece fırça alacağımı söylemiştim.Şu primer olayını da halledersem gerçekten yavaşlatacağım alışverişleri.İpin ucu hayli kaçmıştı çünkü.Ecotools çakmaları ama en az onlar kadar iyi.Fark göremezsiniz zaten kullanım açısından.Bu seti 25 TL'ye aldım.



Evladım gibi oldu artık.Başına bir şey gelecek diye gözünün içine bakıyorum.Beni ne kadar kızdırsa da bir bakışıyla eriyebiliyorum.Sıpa öyle de biliyor ki kendini nasıl affettireceğini.



İlk denememde un eksikliğinden dolayı istediğim gibi tabii ki de olmamıştı ama sanırım bu sefer tutturdum! Belki ilerleyen zamanlarda da bir-iki tarif paylaşırım sizlerle:)





Duruş ve bakışlardan anlayacağınız üzere annem tam bir avukat.Yani insan her şeyiyle bunu nasıl belli eder gerçekten anlayamıyorum.Genelde düğün,toplantı vb.günlerin öncesinde makyajını yapmamı rica eder ama şu tonları bir türlü değiştirmeme izin vermez.Ama hakkını yememeliyim,en çok da bu tonlarda bu tarz makyaj yakışıyor.



Benim bıcır bıcır bir anaokulu öğretmenim var,adayı desem daha doğru olur sanırım:) İzmir öncesinde beraberdik.Eşyalarımı kurcalamak istedi.Kıyamam öyle de bıcır bıcır ki yetişemiyorum hızına.Baktım Golden Rose renkli eyelinerlarıyla oynuyor.Sonra bir daha baktım ki böyle şeyler yapmış,nasıl da yakıştırmış.

     Sanırım son zamanlarda yakalayabildiğim kareler bu kadar.Şimdi bakalım ben neler sürüştürmeye çalışmışım da becerememişim.Bu yazının talebi için sevgili Bir Makyaj Blogu Yazarı İşte & Pek Bilmişin Dünyası'na sonsuz teşekkürler,sevgiler!

     Malzemeleri bu seferlik yazmıyorum.İlerleyen haftalarda makyaj anlatımı yapmaya çalışacağım,orda bir kısmını kullanmaya çalışırım,merak ettiklerinize de soru-cevap şeklinde bakarız.Ayrıca bazı çekimlerde maskara olmamasının sebebi,sol kirpiklerimin seyrelmesiydi.Biraz nadasa yatırdım onları ama sanırım biraz daha ihtiyaçları var.

Kendi yaptığım çekimlerin çoğunda odaklama sorunu olmuş,özüre yüzüm yok artık :(











      Komple Nude'Tude kullanıldı.



     Üç kuyruk yapmaya çalışan zavallı genç kızın çırpınışları.


     Israrla mat pigmenti-vücut pudrasını-işlenmemiş farı ya da her nasıl anmak istiyorsanız onu ıslak kullanmayınca çabaların sonu nihayete varamıyor tabii bu şekilde.





     Kendimden geçerek aldığım mavi de yeşil de diyemeyeceğim çok hoş renklerle yaptım bunu da.Burda her ne kadar gerçek görüntüsüyle alakası olmasa da çok hoşuma gitmişti.O en açık renk sedefli gibi,ilginç bir renk çünkü.Kirpikler ise tam E.T. fırlaması.


     I Love Eyeliners serisi yazmaya başlasaydım onun üyesi olurdu sanırım bu makyaj da.Bu gayet standart.Inglot 406 üzerine siyah jel eyeliner,bitti gitti.





      Allah kimsenin canını sıkmasın,bol vakit vermesin diyorum ve hızla geçiyorum bunu.Star Wars bir teklif yollar artık.

      Bunu yaptığım gün hayli yorgundum ve halim yoktu.O kadar uğraşmadım ki iki tane fırçayla öylesine savurdum üç ton yeşili ve göz kalemini.Bu yüzden fazla çekim yapmadım,üstünde de durmuyorum.






      Ee artık bahar geldi,hatta baharın son ayına girmek üzereyiz yazı getirdik!Bu da demek oluyor ki zarıl zarıl eyelinerlar,farlar o kadar da garipsenmeyecek! Yanlış hatırlamıyorsam üç markanın üç farıyla yapmıştım;Inglot,Golden Rose ve Flormar.Flormar'ın yeni metalik serisinin performansına ba-yıl-dım! Kesinlikle devamını getireceğim.

Sırada da Essence Sun Club Eyeliner ve Makyaj Anlatımları var.Makyaj Anlatımları detaylı olsun istediğim için hep erteliyorum.Öncesindeki yazıları yine sizden rica etsem? Tıklayacağınız bu listede olmayıp alışverişlerimde görüp merak ettiğiniz ya da bambaşka,gücümün yettiği her şeye hazırım:)

Bir süre daha sık sık yazamayabilirim ama yakın zamanda iki çekilişle art arda karşınızda olabilirim.Zaten zamanı gelince her gün en az bir post şeklinde ilerleyeceğiz tekrardan;) Sizleri seviyorum!





6 yorum:

  1. Çok güzel yapmışsın canım makyajlarını.Gözler,kaşlar maşallah maşallah!
    Annen de dediğin gibi tam bir avukat.Ama gerçekten o tonlar annene çok yakışmış.Değiştirmemekte haklı. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim canim guzel gorusun:)Evet ben de cok yakistiriyorum o tonlari.Izin verse her gun yaparim ama bunyesi aliskin degil eheh:)

      Sil
  2. En son ki göz farına o kadar bayıldım ki, o kadar yani yorum yapamıyorum:)
    ne tatlı bi renk uyumu olmuş aşık oldum resmen renklere çok da güzel sürmüşsün maşAllah Sana ya:)
    Ama bence yüz rengine göre şu mavi de yeşil de diyemediğimiz tonlar yerine daha rennkli tonlar kullanırsan daha çok yakışıyor gibi tenine en azından benim fikrim böyle (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim anonimcan,guzel gorusun:)Vallahi osabah actim cekmeceyi,goz kirpan renkleri aldim sonuc bu:) Mavi ve yesil benim de alisveriste hep geri plana attigim renklerdir,renkli derken?Tanim biraz genis oldu hangi renkler mesela?Ayrica tekrar tekrar cok tesekkurler:)

      Sil
    2. böyle tam ton olarak değilde pembe mor yeşil(ama güzel olan tonları:) gibi tatlı canlı renkler beyaz tenine daha çok yakışıyor :) mesela son göz farındaki 2 renk sana çok yakışmış onun gibi :) belki ben sürsem bana o kadar yakışmaz tenim seninki kadar beyaz değil. umarım anlatabildim karışık oldu biraz ama :)

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim tam beyaz değilim,açık buğday diyebiliriz.Yoo neden yakışmasın kullanımla alakalı bence denemelisin:)

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)