13 Nisan 2013 Cumartesi

Eklips Blender Makeup Sponge


     Herkese mutlu günler.Bugün de sırada Tek Aşk A.'nın isteği olan yazıyla sizlerleyim.Başlamadan önce bir şey sormak istiyorum.Arka plan nasıl olmuş,beğendiniz mi? Tasarım ya da blogun herhangi bir yeri ile ilgili tüm görüşlerinize açığım biliyorsunuz:)

     Fotoğraflarını ilk gün çekmiştim uzun zamandır hazırdı yani.Kutunun içeriği yukarda gördüğünüz gibi.Memnun kaldım mı?Hayır,pek değil.Arkasını okuyunca"bloglarda yer verildiği kadar varmış"dedim ama deneyince hüsran.

     Süngerler her daim fondöteni emer,bunu sakın unutmayın.Resmen yerler.Fondöten miktarını birebir yansıtan bir sünger olamaz yapı itibarı ile.Çeşidi ne olursa olsun.Ama işte insanoğlu bile bile üstüne gidiyor.Aşağıdaki talimatlara uyarak kullandım ama standart bir süngerden farkını göremedim.Saten bir görünüm veriyor,tam kelimeyi bulamadım ama temsilen bu şekilde oluyor.Hedeflendiği gibi burun kenarları ve çene için elverişli değil bence.Ama yüz tipinize göre değişebilir.Daha düz hatlarınız varsa işinize yarayabilir.Benim yüzüm biraz daha yuvarlak hatlı olduğu için pek işime yaramadı.Fondöten sürüldükten sonra geniş tarafıyla dağıtma işlemi yapılabilir belki yanaklara ve alın bölgesine mesela.

     Gratis mağazalarında 4.5 TL'ye ulaşabilirsiniz.Talimatlar da aşağıdaki gibi.Sıradaki yazılar aşağıdaki gibi.Sonraki yazıları seçebilmek için buraya tıklayınız.

     *Flormar Bronzer
    *Yves Rocher Allık
    *Rival de Loop Fondöten
    *I Love Eyeshadows vol.3  ( makyaj durumuma göre biraz ertelenebilir ama bunun yerine geçen seneden bol görselli bir yazı gelebilir)

 
     Mutlu haftasonları:)




6 yorum:

  1. ben de bu süngeri kullanıyorum, aslında memnunum ama dediğin gibi ürünü çok yiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eşit dağıtma ve süre konusunda vaad ettiğini sağlıyor ama işte sadece bunlar yetmiyor.Bu arada aramıza hoşgeldiniz:)

      Sil
    2. çok teşekkür ederim, bloğunuzu yeni keşfettim ben de ve çok hoşuma gitti gerçekten :)

      Sil
    3. Ne mutlu bana o zaman çok sağ olun:)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Cok ozur dilerim telefondan girdigim icin yayinla ya basacakken icerigi kaldir i algiladi cok cok ozur dilerim:( ama okumustum icerigi.Lafi mi olur seve seve yazdim.Rotus icin herhangi bir sunger de olabilir yani varsa buna gerek yok bence

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)