11 Mart 2013 Pazartesi

Hoşgeldin Miniğim:)


     Merhabalar herkese! Tamamen konu dışı bir postla karşınızdayım bu sefer:)Sevincimi sizinle de paylaşmak istedim.
     Dün bir çılgınlık yaptık ve ailemizin yeni üyesi için atladık Bursa'ya gittik!Kargoyla falan uyuşturulup gelmesine gönlümüz razı gelmedi.Zaten bu masum güzelliğin nesini uyuşturuyorlar anlamıyorum ki.Nasıl yürekleri elveriyor..Doğru düzgün ses çıkardığı bile yok.Daha 39 günlük bir cavalier:) Dişlerini çıkarmaya başladıkları zaman anneleri onları atarlarmış emerken canları yandığı için.Annesinden ayırdık diye üzülürken bunu öğrenmiş olmam cidden toparladı beni.Gördüğüm ilk anı hiç unutamıyorum.Öyle bir bakışı vardı ki,dünyalara bedel cinsten.Daha 24 saat bile olmadı evimize gireli ama aramızdaki bağı anlatamam.Şimdi de içerde uyuyor mışıl mışıl.Adını da Barnie koydu babam,hayalim daha anlamlı bir isimdi ama bu tam bir böcek:)Hak ediyor bu ismi yani.Evet,biraz zor bakımı ama onun bir bakışı yeter hakikaten.Arada sırada postların altına fotoğraflarını eklerim belki.

      Aramıza hoşgeldin oğluşum!:)
      Unutmadan,söylemeden edemeyeceğim.Kirpiklerine lütfen dikkatli bakar mısınız yahu böyle bir güzellik olamaz!






10 yorum:

  1. Barniee :) oğluşuum oy:) çok şeker bişey bu ya:)
    Tam olarak nerede besliyorsun? mavi birşey gördüm de merak ettim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O onun tasima kutusu:) Su an icin 3 buyuk kutusu var.Tuvalet yatak ve oyun alani olarak.Tuvaletini ogrendigi zaman tum sistemi degisecek:)

      Sil
    2. Tuvaletini öğrenince nereye yapıyor ki, tamamen merak köpekleri hiç sevemedim şimdiye kadar o yüzden epey cahilim bu konuda :(

      Sil
    3. Disari cikana kadar evde nereye alistirdiysan oraya yapiyor:)

      Sil
  2. Allahım korusun maşallah maşallah.. 2 köpek ve 1 kedi sahibi bir Veteriner hanım olarak sizi gerçekten tebrik etmek istiyorum. Hayatınızda yepyeni bir pencere açtınız. Çok güzel bir pencere.. Allah ömürlü etsin.. Bakımını sakın dert etmeyin siz de o da alışır gidersiniz. Sormak istediğiniz birşey olursa da hiç çekinmeden sorun lütfen elimden geldiğince yardım ederim..
    En önemlisi hemen aşılarını yaptırın ve kimlik kartını Veteriner Hrkiminize çıkarttırın...:))
    Çok çok güzel bir karar gerçekten..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman Allah'im gorunce nasil mutlu oldum bilemezsiniz!Gercekten cok cok tesekkur ederim.Amiin amin.Parazit asisini olmus karma asisini da pazar gunu yaptiracagiz.Kimligini de bir veteriner cikardi ama bundan sonraki hekimimiz baska olacak.Rahatsiz etmezsem sorularim olur ilerleyen zamanlarda:)

      Sil
    2. Aman ne demek rahatsızlık seve seve.. Mesleğim bir yana inanılmaz bir hayvanseverimdir.. Seve seve her türlü sorularınızı cevaplarım..:))
      Parazit yapıldı ise karma aşıyı pazar günü yaptırabilirsiniz rahatlıkla.. Aşı karnesi ve kimlik kartı da verilmiş artık inşallah hiç bir sıkıntınız olmaz.. Geçen sene benim kızım doğum yaptı 6 tane bebişimiz olmuştu onları sahiplendirdik bizde. Ama sizin de dediğiniz gibi annelerinin yanında 2 ay kadar kaldılar. Sizin bebişinizin de annesinden ayrılması hiç erken değil endişe etmeyin.. Mail adresim miyavkedicik@gmail.com
      Her türlü sorularınızı seve seve cevaplarım. Artık köpek kardeşliğimizin bir neferisiniz siz de...:))
      Çok çok selam ve sevgilerimle...

      Sil
    3. Bir anda nasil huzur doldum anlatamam cok cok tesekkur ederim hayvansever olusunuz pamuk kalbinizden kaynaklaniyor olsa gerek:)

      Sevgilerimle..

      Sil
  3. Yerim ya tatlılığa bak

    YanıtlaSil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)