26 Şubat 2013 Salı

Pastel Rujlar(Anonim & 24 & 94)


     Anne rujlarıdır bunlar,herkes bilir:) Bir Pastel klasiğidir.Ama kaliteden ödün vermediği için ben de onlardan vazgeçmeyi düşünmüyorum.İlkine anonim yazmamın sebebi altındaki numaranın tahminen bir yolculuk sırasında kaybolmuş olmasıdır ama 24e çok yakın zaten.

Çok gösterişli renkler hoşuma gitmiyor.Şeftali ve kahveye çalan tonlar favorimdir her zaman.Ya da yine kahveye çalan pembeler.

     İki farklı ışıkta göstermek istedim çok farklı görünüyorlar çünkü.Üstteki gibi parlak değiller kesinlikle.Alttaki gün ışığında çekilmiş olanı baz almalısınız.Bir rujun mat olması önemlidir.Çok parlamasını sevmiyorum öyle işaret fişeği gibi.Sürerken yağ gibi kayıyor ve tek hamlede rengini veriyor.Kalıcılıkları da 10/10!

     Farklı zamanlarda farklı yerlerden almıştım ama uçuk fiyatları olduğunu sanmıyorum tanesi 10 TL civarındadır yüksek ihtimal.Pastel lütfen bozma kendini,harikasın!:)

6 yorum:

  1. Aaaa bayıldım 94'e yahu hala var değil mi bu seri,banada beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii tabii var.Markanin degismeyen urunlerinden.Cok hos bir bordo,ben de uzun ugraslardan sonra bulmustum bu tonu.Gelirim mutlaka tesekkur ederim:)

      Sil
  2. Çok beğendimmm:) izleyicinim etkinliğime katıldığın içinde teşekkür ederim sevgiler:)
    http://geceisiltisi.blogspot.com/2013/03/yeni-bloglar-paylasm-etkinligi.html

    YanıtlaSil
  3. Pastel 46 cok hos bir bordodur bir de :) 94 u hic görmemiştim .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok merak ettim ona da bakacağım teşekkürler:)

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)