6 Şubat 2013 Çarşamba

Essence I Love Style Liquid Eyeliner


     Bir indirim askeri daha!:) Ucu pek likit eyeliner ucu değil,daha çok diplinera kaçıyor.Ama el yordamıyla hafifçe sürdüğünüzde ince bir görünüm elde edebilirsiniz.



     Bir de odaklamayı becerebilseydim:) Bu Maybelline Gel Eyeliner üstüne uygulanmış hali.Tek başına da aynı canlılığı gösteriyor.Kolayca sürülüyor ve bazsız da uzun süre kalıyor.Essence indirimi bitmeden Gratis'lerden 3.50 TLye edinilmesi gereken bir ürün diye düşünüyorum.

11 yorum:

  1. alacaktım bundan ama kalmamıştı ya :) yine gidersem ve bulursam eğer kapcam bir tane. güzelmiş hem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünler aynı mağazalarda yenilenmiyor bildiğim kadarıyla,şansını diğerlerinde denemelisin,iyi şanslar beğenmene sevindim:)

      Sil
  2. a bilmiyordum teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Derinim eyelinerla dipliner arasındaki fark ne :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ikisi arasindaki tek fark amaclar aslinda.Dipliner yeni baslayanlara onerilir genelde ama ben katilmiyorum bence cok daha riskli.Kalin cizgiler olusturmak icin tercih edilir daha cok.Diplinerin ucu burada gordugun gibidir aslinda,eyelinerlara gore daha kalindir yani.Eyeliner ise herkesin korktugu o incecik uclari olanlardir.Ince cizgiler olusturmak amaclanir.Tabii eyelinerlar da kendi aralarinda ayriliyorlar ama sordugun anlamda durum bu:)

      Sil
    2. Teşekkür ederim :) Yani sürdüğümüz yer falan aynı.

      Sil
    3. Tabii tabii.Dedigim gibi sadece amac farki var;)

      Sil
  4. sence kalem eyliner daha mi iyi yoksa..hani oje kutusu gibi olanlar varya sivri böyle onlar mi iyi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalemlerin kullanimi kolay ama paraya kiyip kurumayacagina emin oldugun bir tane alirsan bir anlami var.Yoksa at gitsin.Ama "oyle cok para vermek istemiyorum"derken kesinlikle likit eyeliner.

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)