6 Şubat 2013 Çarşamba

Essence Gel Eyeliner vs. Maybelline Gel Eyeliner


Essence Gel Eyeliner (01-Midnight in Paris)
&
Maybelline Eye Studio Lasting Drama 24H Gel Eyeliner (Intense Black)

     Ve işte beklenen düello! En çok konuşulan iki jel eyeliner ve performanslarıyla karşınızdayım.Aslında ikisi de kullanışlı,ikisi de kalıcı.Ama birisi bir tık önde benim için:)

     Bilek performansları bu şekilde.Essence ayarını biraz fazla kaçırmışım ama:)

     İşte Essence performansları!Önce "kuyruğu biraz uzatayım"dedim.Sonra kaşımla birleşmek üzereydi."Bir de şuralara kuyruk"derken sonuç böyle oldu.Bir de son fotoğraftan önce bir düzeltme yapsaydım da görüntü kirliliği olmasaydı:) Özensiz ince bir çalışma yapmaya çalışınca sonuç bu.Maybelline'den daha yumuşak,daha jelimsi.Ama cildim yağlı olduğu için tek sürüşte gitmiyor Essence.Birkaç kez üstünden geçmem gerekiyor.Olsun,kalıcı ve yoğun ya o bana yeter:) İndirimden iki gün önce 10 TLye Gratis'ten almıştım,iyi ki de almışım.

     And The Oscar goes to...
     Maybelline Eye Studio Lasting Drama 24H Gel Eyeliner Intense Black!
     Kendi fırçasıyla da ince sürülebiliyor ama milim milim çalışmalısınız.Bunu Essence'ın kendi eyeliner fırçasıyla çektim.Tek hamlede işlem tamam!Size soluk kaçıyorsa bir likit eyelinerla üstünden geçebilirsiniz.Ama bu şekilde incecik çekerseniz çok daha doğal durur.Eğer kuyruk yapacaksanız en üstteki minik Maybelline eyeliner fırçası ideal olur.(Kutunun içinden çıkıyor) Bir de ipucu;gözünüze zarar vermeden göz kapağınızın iç tarafına jel eyeliner çekerseniz kirpikleriniz daha dolgun durur.Garantilidir:) (sakın ha sakın likitle bunu denemeyin,mahvedersiniz gözünüzü).Moruna göz diktim şimdilerde.Bunu da yılbaşı indiriminden 11 TLye almıştım ama şu anki fiyatı 21 TL ile 26 TL arasında değişiyor.

Essence: http://www.essence.eu/tr/ueruenler/goez/eyeliner.html
Maybelline: http://www.maybelline.com/Products/Eye-Makeup/Eye-Liner/Eye-Studio-Lasting-Drama-Gel-Eyeliner.aspx

Sonuç olarak karar sizin ama artık likitler biraz hikaye benim için.Bunlar vazgeçilmezim.Sizin yorumlarınızı da merak ediyorum:)

8 yorum:

  1. Ayy bunlar cok hos.. Nasıl da güzel yapmışsın! Emeğine sağlık,yardımın için çok sağol!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Savurdum biraz aslında.Biraz daha özenebilirdim.Yardımcı olabildiysem ne mutlu:)

      Sil
  2. ben de ikisi arasında gidip geliyorum şu aralar hangisini alsam diye :S hangisini almalıyım sizce?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Essence hazır indirimdeyken mutlaka edinin derim.Ama her daim benim şampiyonum Maybelline!:) Tabii bir de beklentilerinize bağlı.En önemli şey nedir sizin için bir eyelinerda?

      Sil
    2. ben sürmeyi hiç beceremiyorum eyliner onun için kolay süreyim yeter :)

      Sil
    3. bide ince sürebilmeliyim o da çok önemli :)

      Sil
    4. Goz kapaginiz yagli degilse Essence ile baslayabilirsiniz.Yagli olsa bile sorun degil sadece iki sefer gecmeniz gerekiyor.Ince ve kolay surmek istiyorsaniz once ucu acik siyah goz kalemiyle yolunu cizip ustunden istediginiz eyeliner ile gecebilirsiniz.Essence eyeliner fircalari rahat olur,deneyin derim.Ama tekrarliyorum,bence Maybelline:)

      Sil
  3. Savurman bu sekildeyse...Öz eleştiri harika! haksızlık etme ama kendine:) tabiki ablacığım:))

    YanıtlaSil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)