31 Ocak 2013 Perşembe

ShoppingMix


     Büyümek istemediğim doğrudur..:)

     Belli bir ürün için çıkıp onu bulamadan böyle dönünce M.A.C.in anca kartını alabildim:D İki farda gözüm kaldı,sanırım yakındır onları da almam.


     Şimdilik böylece gösteriyorum deneyip tek tek anlatacağım.Ama Ankara'da olanlar varsa mutlaka Ankamall Gratis'i,İstanbul'dakiler de birçok mağazayı ziyaret etmeliler çünkü bazlar,fondötenler,eyelinerlar bile dahil birçok şey 3.50 TLye kadar düşmüş inanılır gibi değil! (İstanbul şubelerinden emin olmadığım için paylaşmıyorum) Bu haftasonu tekrar gidip kalan ürünleri de alacağım:))

8 yorum:

  1. ohh harika görünüyor güle güle kullan :) ordaki renkli kıvır kıvır tokayı almak için gideceğim yarın :) nerden aldın acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım daha güzelleri sana olsun^^Claire's ürünü o,13 TLye aldım,uzun zamandır onu bekliyordum:)

      Sil
  2. inanmıyorum umarım istanbuldada vardır :) bende uzun zamandır arıyordum kurdele ve onun tarzında :) ikimizinde gördüğü kişi aynı biliyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oralarda daha çok çeşit vardır eminim ama arayanlar olmuştu zamanında,bulamamışlardı.Bir arkadaşım benzerini (Bayrampaşa'da sanırım) Forum İstanbul'da bulmuştu.Öyle mii sevindim;)

      Sil
  3. :) umarım bulurum senin vesilenle bulacağımı düşünüyorum ben yinede :) yani seni , esen ablanın bahsetmesinden tanıyorum hihihi sonra blogunu gördüm falan filan işte :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Insallah:) Aa ne guzeel onun vesile oldugu her sey guzel:)Umarim burada iyi vakit gecirirsin:)

      Sil
  4. essencede mi 3.5tl herşey yoksa başka ürünlerde varmı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece belli Essence ürünleri 3.5 TL olmuş.Ankamall şubesinde ürün kalmamış,pazartesi gibi gelir dediler bilginize.

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)