29 Ocak 2013 Salı

Maybelline Eye Studio Color Tattoo 24HR Cream Gel Shadow (In Painted Purple)



          Rengini gördüğüm an düşünmeden aldığım,hayli kıvamlı ama pigmentasyonuyla averaj olan bir Maybelline farıyla karşınızdayım.


      İçerik bu şekilde.

     Reklamlarda ve afişlerde gördüğünüz canlılıkta değil kesinlikle.Çeşitli fırçalarla da denedim ama sonuç değişmedi.Bir de göz damlasıyla daha da ıslak şekilde kullanacağım,değişiklik olursa mutlaka aktarırım.Reklamlarda bu kadar abartılmasaydı beklentiler yüksek olmazdı ve çok daha memnun olarak kullanabilirdim.     

Yani sitelerinde gösterdikleri şekilde değil kesinlikle.Sonuçlar bu şekilde.
 


     Alt kısımlarda daha verimli olduğunu söyleyebilirim.Kapağıma baz,kapatıcı vb. hiçbir şey sürmedim ama biraz kapatıcı,üstüne de pudrayla bir nebze daha canlı duruyor,bilginize.


     Yalnız kalıcılık konusunda M.A.C. ve Inglot dışında hiçbir far eline su bile dökemez çok net şekilde.Baz olmasa bile bu soluk mora razıysanız vaad ettiği 24 saati tutturuyor,fazlası var eksiği yok.Bir de parmağınızla sürerken kirpiklerinize de bulaşıyor yukardaki şekilde,bence kirpiklerinizi kıvırıp kirpiklerinize de dokundurursanız çok hoş bir görüntü elde edebilirsiniz.Tüm göz kapağınıza yayabilirsiniz bu hafifliğinden dolayı.

Yine yılbaşı indiriminde aynı mağazadan %50 indirimle 8 TLye almıştım ama şu an Gratis'lerde de 11 TL gibi inanılmaz uygun fiyatta.Gratis mağazalarını görmek için tıklayınız.

4 yorum:

  1. bende 3 farklı rengini tanıtmıştım ama bu rengide sevdim eline sağlık (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel olarak guzeller ama iste reklamdaki canlilik ile buradaki bir olmuyor bir de Mac Fix+ ile deneyecegim umudum var:)

      Sil
  2. Maybelline Color Tattooları normalde çok seviyorum,elimde 3 rengi var bu moru almamıştım özellikle,çünkü Loreal infallible farların morunu almıştım öncesinde. Ona bakmanı tavsiye ederim,tabi indirimlerde ;) Normal fiyatı verilmez açıkçası,yurtdışında çok daha ucuz çünkü Loreal ürünleri. Ama o serinin morunu gayet beğendim,kalıcılık da çok iyi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen aynen,gormustum ama emin olamadim iste.Bir baska indirimde dusunmek lazim tesekkurler:)

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)