14 Mayıs 2013 Salı

Nabız

     Merhabalar!Umarım keyifler yerindedir:)

     Öğrenmek istediklerim var sizlerden.Öncelikle bir hoşluk olsun istiyorum,bir yandan da öğrenmek.Şu konuk yazarlık işi mesela.Bir yazarı konuk etmek isterim seve seve.Konuk olacak durumda değilim daha sonuç olarak.Gerçi usul erkan nedir bilmiyorum ama:) Sonuçta 4 aydır yazıyorum.Yıllarını verenleriniz var.Bu konuyla ilgilenen olursa sahdesign@hotmail.com adresine maillerinizi bekliyorum.

     Bir de merak ettiklerinizi öğrenmek istiyorum.Makyaj anlatımlarını yaza bırakmaya karar verdim,en rahat o zaman olacak gibi çünkü.O zamana kadar da anlatılacak birçok ürün var zaten.Alışveriş yazılarımdan gördükleriniz ve merak ettikleriniz olabilir.Ya da bir üründe aklınız kalmıştır,onu sorabilirsiniz.Bende varsa anlatabilirim,yoksa muadili olan bir ürünü anlatırım.Benim aklıma gelmeyen ama sizin aklınıza gelen farklı bir şey olursa yine de bekliyorum.

     Blog,makyaj,reklam,çekiliş vb. konularla ilgili sorularınız için sahdesigndk@gmail.com adresinden,
     Daha özel meseleler için ise sahdesign@hotmail.com adresinden her daim ulaşabilirsiniz.


     Kısmet olur da blog daha da kalabalıklaşırsa da bu durum değişmeyecek,emin olabilirsiniz.Her türlü meselenizi dinlemeye hazırım ;)

     Kocaman sevgiler hepinize,iyi ki varsınız!:)

2 yorum:

  1. Konuk yazarlık konusunu açtığın iyi oldu benimde merak ettiğim bir konu yorum yapanlar olursa bende faydalanacağım :)
    Sevgiler, http://hazioz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer böyle bir tecrübe edinirsem mutlaka paylaşırım;)

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)