21 Nisan 2013 Pazar

Flormar Pretty Compact Blush-On (P114)


     Herkese iyi geceler ki okuduğunuzda yüksek ihtimal gündüz saatleri olacak.İlk olarak özür dilemek istiyorum çünkü bir hayli boşladım sınavlarımdan ötürü.Özlediğimi hissettim evet!Sanırım kabul edilebilir bir mazeret:) Kendimi affettirmeye çalışacağım,bakalım.

     Sıradaki yazı,sevgili Tek Aşk A.'nın isteğiydi.Bronzer diye yazmıştım "ee bu blush diyor?"demeyin.Ben bronzer olarak kullanıyorum.Kaldı ki bana kalırsa allık için hayli koyu.Gerçi zevk meselesi bu iş ama.Benim için bu bronzerdır.

     İçerik meraklılarının fotoğrafa tıklaması yeterli olacaktır ama şunu söylemeliyim,Talc ile başlıyor:) 14 gram da fena değil yani,gider epey.2 yıl ömür biçmişler,götürebilir o kadar zaman.

     Ama işte sim.Ah sim vah sim.Simden hiç hoşlanmıyorum.Far,lipgloss anlarım ama ten ürünlerinde asla.Deneyerek almadığım için bunu görmemiştim ama neyse ki sürüldüğünde en ufak bir sim görünmüyor,masmat duruyor ilginç bir şekilde.

     Daha yakından bakalım.

     Yine ne güzel odaklayamamışım öyle.Sürmeden önce renk böyle garip duruyor bir bronzer klasiği olarak. Elinize sürüp deneyin mutlaka.

     Tam istediğim tonda.Kahve kahve oh mis.Şu dövmek istediğim kızarıklıklarım yüzünden pembe allık kullanamaz oldum.Çareyi bronzerlarda buldum bir de Yves Rocher allığında!O zaten başlı başına bir mucize.Sırada da onun yazısı var.

     Burdaki metalik parlaklığa aldanmayın,yüzünüzde böyle bir şeyle karşılaşma ihtimaliniz sıfır.Pudra sürmezseniz kalıcılık beklemeyin bu üründen.Onun dışında tazeleme ihtiyacı hissettirmeyecek size.Misspera.com alışverişimde 8 TL'ye almıştım.Ayrıca mükemmel çalıştıklarını tekrarlamadan edemeyeceğim.

4 yorum:

  1. Teşekkür ederim canım kırmayıp yazdığın için. :)
    Gerçekten blush değil bildiğin bronzermış bana görede.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok teşekkür ederim yönlenmemde yardımcı olduğun için:) İzleyicim başımın tacıdır,parçamdır.Fiyatına göre çok çok başarılı bir bronzer.Denemek için almıştım bronzerlarla aram nasıl olur diye.Baktım ki iyi,diğerlerine de bakarız artık:)

      Sil
  2. bu ürünü neden ilk gördüm ben :) bence de tam bir bronzer en yakın zamanda almayı düşünüyorum bu arada saçların harika maşallah nazar değmesin :)
    Sevgiler, Hazel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım memnun kalırsınız,görüşlerinizi duymak isterim:)Çok teşekkür ederim daha güzeli size olsun.Bu arada aramıza hoş geldiniz,sevgiler:)

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)