25 Şubat 2014 Salı

Pekbilmişim Konya Blogger Buluşması:)



Herkese merhaba!Bu yazının bu kadar gecikmemesi gerekiyordu aslında,özür diliyorum öncelikle.Ama geç de olsa bu güzel günü sizinle paylaşmadan geçmek istemedim.

Yukarıda gördüğünüz güzellikler etkinlik sahibi sevgili Pekbilmişimin el emeği göz nuru.Bu özel gün için ne kadar çabaladığına bizzat şahidim.Bu ince düşünce de dahil.




Mekana herkesten önce gidip misafirlerimizin hediyelerini hazırladık:)



Ve tamamlandık!:) Önceden Pekbilmişim ile tanışıyorduk ama yüz yüze görüşememiştik.Özlem ablayı da ismen biliyordum sadece.Yeni insanlar tanıdıkça daha da mutlu oldum,mutlu oldukça eğlendim,eğlendikçe bitmesin istedim:)

Sağdan sola blog adreslerini yazıyorum:
alonenes.blogspot.com
aslievievi.blogspot.com
kediminhobidefteri.blogspot.com.tr
pekbilmis.blogspot.com.tr
ve merceğin ardında bendeniz
derinksah.blogspot.com.tr :))


Güldük,eğlendik,fotoğraf çektik,sohbet ettik,tanışmayanlarımız birbirini tanımaya çalıştı ve bir sonraki görüşmeyi dileyerek ayrıldık.



    Ayrıldık ayrılmasına da ben kareleri çekmişim,hiç dahil olmamışım..Söz de vermiştim ama tutamamışım içimde kaldı gerçekten.Ama umuyorum ki yaz başında yine Pekbilmişim ile planladığımız ve bu sefer benim kısmetse ev sahipliği yapacağım Ankara buluşması gerçekleşir ve daha da kocaman bir karede birlikte oluruz:) Bu da trene binmeden birkaç dakika önce acele şekilde çekildi.Hilal'e ne kadar teşekkür etsem az.Buluşma için onca çabası yetmezmiş gibi bir de benimle uğraştı.Öyle mahçup oldum ki her seferinde kızarttı yüzümü,borçlu yaptı beni.Keşke aynı şehirde olsaydık.Çok iyi vakit geçirdiğimizi,ilişkimizin pekiştiğini düşünüyorum.Aman nazarlar değmesin:)

Ve gelelim ufacık bir buluşma olsa bile bizi yalnız bırakmama nezaketinde bulunan sponsorlarımıza!Tekrar tekrar teşekkürlerimi iletiyorum ama parantez içinde söylemeden edemeyeceğim: Gönlümü fethedenler Pastel ve Watsons oldu! (Görselleri Pekbilmişimden çaldım ama zaten paket içerikleri aynı olduğu için sorun olmayacaktır:))


     Çok daha minik bir kutu beklerken bu dopdolu kutuyla karşılaşınca nasıl mutlu oldum anlatamam!Hatta far paletinin ve likit rujun çekimlerini yaptım,birkaç kez daha kullanıp tam yorumlaması kaldı:) Minik mektupları ayrıca da gönlümü almaya yetti.Düşünülmesi yeterdi.Böyle ufak jestler hediyelerden daha bile kıymetli oluyor bazen.

www.pastelshop.com


Orkide Hareketi bilmediğim bir yerdi.Onlar da güzel,parlak bir ruj göndermişler sağ olsunlar.

www.orkidehareketi.net


Kozmopoli'yi duymuştum ama bu vesileyle tanışmış olduk.Hepimize farklı modellerde takma kirpik göndermişlerdi,bendeki ise şuydu

http://www.kozmopoli.com/urun/kiss-value-pack-4-1-free-pair-kpem13-dogal-takma-kirpik/

tekli olarak tabii ki:)) Çok teşekkürler Kozmopoli!



Bu da sacbakim in hediyesiydi.Saç maskelerinden bir kere dilim yandığı için ne yazık ki deneyimleyemeyeceğim ama ihtiyacı olan bir saça hediye edeceğim!:) Teşekkürler sacbakim!

www.sacbakim.com.tr


Ve bizleri kutularıyla hep mutlu eden Watsons yine şaşırtmadı.Yani iyi anlamda:)) Blogger dostu olarak bizi yine yalnız bırakmadı.Teşekkürler Watsons!

www.watsons.com.tr


     Hilal evden çıkarken gelen kargo hepimize ayrıca sürprizdi gerçekten.O gün yenip içilen her şey bu şekilde daha da renklendi,evlerimiz de şenlendi,teşekkürler sweethome!

instagram.com/sweetthome


Bu da sevgili Aslı'nın bize hediyesiydi.Bana mavisi denk geldi mesela.Yüzük öyle tatlı ki anlatamam ustası gibi:) Ellerine emeğine sağlık!

      Bunlar da Özlem ve Neslihan ablanın hediyeleriydi,el emeği göz nuru,hepsinden değerli!

      Ve bizi yarı yolda bırakan Bahar Bistro..Hilal bir başka buluşmadan görmüş ve ulaşmamı rica etmişti.Ankara'da olduğum için hemen aradım (buluşmadan yaklaşık bir hafta önce) bize kurabiye yapıp yapamayacaklarını sormak için ve beklemediğim şekilde "tabii ki de yaparız,nasıl istersiniz şekilleri" gibi bir muhabbet başlayıverdi.Hatta pasta mı yoksa kurabiye mi diye sordular,yani pasta da olabilirdi.Öyle mutlu oldum ki.Hatta kendi kendime de ne güzel gönülden destek olanlar var böyle dedim.Şekilleri mail attım,attıktan sonra arayıp teyid ettim "tamamdır,bir sorun olursa biz sizi ararız"dediler.Numaramı da bırakmıştım adresimle birlikte.Pazar günü eve getireceklerine dair sözleşmiştik.Düşünün,o kadar yardımcı olmuşlardı.Ama buluşmadan bir gün önce öğleden sonra arıyorum ki böyle bir hazırlık yok,işin fenası kimsenin konudan haberi bile yok nasıl bir hafıza kaybı yaşanmış ise.O an yapamayacaklarını söyleselerdi hiçbir sorun olmazdı,biz zaten başka hazırlıklar yapacaktık,başka kişilerle görüşecektik fakat onlara güvenip yola çıktık,kaldık.Diyeceğim şu ki;böyle bir hazırlık içine girerseniz,sözlerine güvenmeyin.Girerseniz de son gün ortada kalma riskini göze alarak girin.

     Her neyse,yine de şahane bir buluşma oldu.Tüm sponsorlarımıza,katılımcılarımıza ama en çok da Hilal'e ve ailesine kocaman teşekkürlerimi sunuyorum bir kez daha huzurlarınızda.Benim için unutulmaz bir gün oldu.Hatıralarımın olduğu yerlerden geçerken başka güzel tesadüfler de yaşanınca oh tadından yenmedi.Öyle uğurlu gelmişti ki o gün,birkaç mutluluk birden yaşadım.Minik ama eğlenceli bir buluşmaydı.Teşekkürler Konya!:)

7 yorum:

  1. Canımmm nasıl duygulandırdın beni anlatamam. Her zaman iyi ki diyorum,iyi ki seni tanımışım :) İyi ki hayatımdasın.Asıl sözlerinle sen utandırdın beni şuan. Senin şirinliğini ne yapacağız peki ? :) Yazın çok çok daha güzel bir buluşmada bu sefer daha profesyonelce olacağız inşallah :) Çok kocaman öpüyorum seni :*

    YanıtlaSil
  2. cok guzeldi gercekten:) guzel gunlerde tak yuzugunu :) yine gorusmek umudiyle:)

    YanıtlaSil
  3. Konyalı bloggerlardan biharberim, başlığı görünce şaşırdım hatta :) gayet güzel bir buluşma olmuş :)

    YanıtlaSil
  4. Mükemmel ötesiydi Derin canım.. Ben tüm arkadaşları tanıdığım için çok mutluyum en yakın zamanda ne olur yapalım birkez daha..:))
    Konyaya bekliyoruuuum..:))

    YanıtlaSil
  5. Harikasınız konyalı olarak gurur duydum sizinle aynı işi yapan biri olarka bende bloğuma beklerim aynu memleketteniz :)?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Konyalı değilim ama davet ve yorum için teşekkür ederim:)

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)