26 Kasım 2013 Salı

Maybelline Color Tattoo 24HR Cream Gel Shadow ( 40-Permanent Taupe )



     Bu Color Tattoo serisi,renkten renge yapı değiştiren bir seri-ne acayiptir ki-.Mesela pembesinin kalıcılığı bunun kadar iyi değil,çok hızlı şekilde çizgilenme yapıyor baz olsa bile.Bu rengi sorgulamadan aldım,mutlaka olmalı diye,iyi ki de almışım.




     Bu da Mac Painterly gibi kullanılmadıkça yapısı sertleşen,homojen dağılması için parmağınızın ısısına ihtiyaç duyan bir renk.Denediğim an "bu ne ya çamur sürsem daha iyi" dedim ama parmağımla biraz dağıttım ve alıcı gözle baktım,aşık oldum!:)

Üst köşede belki dikkatinizi çeker,el değmemiş bir köşe kalmış.Ordaki renk ile aslının ne kadar farklı olduğuna dikkat etmelisiniz.Çünkü denemeden,kapağı açtığınız an gördüğünüz renk sanıp alırsanız hayal kırıklığı olabilir sizin için.Bu yüzden tekrar vurgulamak isterim ki;hiçbir ürünü denemeden almayın!:)



Aceleniz varsa bunu parmağınızla gözünüze dağıtıp çıkabilirsiniz (pıt pıt yöntemiyle) çünkü resmen kendinden buğulu bir görünüm oluşuyor-o ne demekse- :))

Kalıcılığı en iyi olan renk diyebilirim.Pratik makyajların insanıysanız vazgeçemeyeceğiniz bir ürün olduğunu düşünüyorum.Birçok yerde 13-15 TL gibi çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz.İndirimlere denk gelince ise kapın mutlaka derim.

Mutlu günler:)

7 yorum:

  1. rengi çok güzelmiş canım zaten maybelline nin göz makyajı ürünleri çok hoşuma gidiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de çok başarılı buluyorum,cidden güzel işler çıkarıyor Maybelline:)

      Sil
  2. Selam Derın
    Aldım aynı rengi kabı kırıktı degıstıreyım dedım watsonsdan yenısı yoktu mecburen ıade ettım ama camur gıbı gozuksede bıldıgın bayıltır ınsanı cok guzel bır renk %50 ındırımlerınden bırınde yenıden dursunurum hos ıhtıyacım yok ama ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kesinlikle öyleymiş ben de sonradan bayıldım:) Zaten neye ihtiyacımız var ki işte hepsi zaaf:))

      Sil
  3. en çok denemek istediğim renk bu sanırım! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her yerde bulunmuyor ama bulununca da kaçırılmaması gereken bir renk diye düşünüyorum:)

      Sil
  4. canım ben bunu kaşlarıma da kullanıyorum. zaten kaşta kızıllık yapmayan tek ton taupe. rengi uyarsa bir dene derim :)

    YanıtlaSil

Fikirlerinizi önemsiyorum ve merak ediyorum..:)